- 5 Ekim 2020
- 13.316
- 35.669
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba. Ben kimyasal gebelik yaşadım. 1 hafta adet gecikmem oldu gebelik testleri pozitifti doktora gittim. beta hcg bakıldı 80 gibi bir değerdi. 2 gün sonra tekrar beta hcg bakıldı 100 gibi bir değerdi 2 kat artmamıştı. Ve o akşam kanamam başladı parça parça düşük oldu. Normal adet kanaması gibi değildi. Parça parça bir şeyler geldi 10 gün boyunca. Doktor beta hcg sıfırlanana kadar beni çağırdı kan tahlili yaptırdı. Birde enfeksiyon kapmamam için ilaç verdi. Bence doktora görünmelisiniz. Doktor kan tahlili isteyecektir, 2 gün sonra tekrar isteyecektir başka türlü kimyasal gebelik mi değil mi anlayamayabilir. Kimyasal gebelikten 1 ay sonra tekrar adet oldum sonraki ayda hamile olduğumu öğrendim. Kimyasaldan sonra hamile kalmak kolay oluyor.Merhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce.
Kan değerine baktırdın mi kan değerinden anlaşılır kimyasal olup olmadigiMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce.
Canım seni korkutmak istemem ama kanaman var ise düşük de olabilir ağrın var mı bi test daha yapsana belki yaptığın test bozuktu bu arada çok gecikmeden doktora git derim bende ilk leke gördüm sonra çok az kanamam oldu öğrendim ki dış gebelik o yüzden çok gecikme geç fark edildiği için sol tüpümü almak zorunda kalındı 6 haftalıkken bebeğime veda ettim kesesi kalp atışı da vardı tüpte gebelik testinde anlamazsın dış gebelik olup olmadığını normal hamile gibi pozitif çıkar acilde kan ver bence düşük olup olmadığına da bakarlarMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Canım hemen doktora neden gitmiyorsun belki kimyasal falan değildir düşük önleyici iğne yapılırMerhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???
Benim HCG 1000 ağrılarım var ama kanamam yok kimyasak gebelik olma ihtimali var mı ?Kimyasal olması muhtemel benimde hem test pozitif hem hcg 700e kadar cikti sonra lekelenme ve adet kanaması ve sancısı yaşadım ekstra bir şey yaşamadım
Belki düşük tehlikesi. Hemen gidin hastaneyeNormalde yarın kan testine gidecektim. Ağrılı devam ederse reglim hastaneye giderim artık. Haklısınız kesinlikle ama hcg baktırma aşamasına geçmeden böyle oldu
Kese alttan 1500 karıncadan ultrason 3000 sonrasında gösteriyor çoğunlukla demişti doktor kese oluşmadan oluşan dusukler kimyasaldir demiştiBenim HCG 1000 ağrılarım var ama kanamam yok kimyasak gebelik olma ihtimali var mı ?
Sebebi nedir peki bir şey dediler mi size ben 2 kez oldu sonra kızım klomen tedavisi ile oldu şuan ikinciyi düşünüyorum çok korkuyorBende çok yaşadım canım maalesef öyle
Doktora gidin muhakak progestan fitil prolutan depot verir. Nasipte yaşaması varsa zaten devam eder ama önce tedbir…Merhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???