Kimyasal Gebelik Mi Yaşıyorum?

jun24

Sabır Dua Şükür
Kayıtlı Üye
5 Mart 2019
220
449
Merhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???

Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce. ☹️

Aynı marka gebelik testi var mı elinizde?

Normalde yarın kan testine gidecektim. Ağrılı devam ederse reglim hastaneye giderim artık. Haklısınız kesinlikle ama hcg baktırma aşamasına geçmeden böyle oldu 😞

Normalde yarın kan testine gidecektim. Ağrılı devam ederse reglim hastaneye giderim artık. Haklısınız kesinlikle ama hcg baktırma aşamasına geçmeden böyle oldu 😞

İnşallah hayırlısı olur. Şuan ağrınız var mı?

Merhaba benim gibi bir durumu daha önce yaşayan ve gebeliği olumlu devam eden var mı ???

Reglim 7 gün gecikti 5 ve 7.günlerde 3 farklı marka gebelik testi yaptım ve pozitifi gördüm. 8. Gün yerleşme kanaması gibi başladı ve şu anda baya yoğun regli yaşıyorum. Kimyasal gebelik mi yaşıyorum sizce. ☹️
Ben kimyasal gebelik yaşadım, bir kaç test yapdım hepsi silik çizgiydi. Önce lekelenme gibi başladım sonra fazla kanama oldu. Kendiliyinden düştü.

Ben kimyasal gebelik yaşadım, bir kaç test yapdım hepsi silik çizgiydi. Önce lekelenme gibi başladım sonra fazla kanama oldu. Kendiliyinden düştü.
Çok ağrınız oldu mu peki. Benim ağrılarım normal adet sancısından biraz daha fazla

Sanki bıcak saplamışlar ve içimde çeviriyorlardı bıcağı öyle bir ağrım vardı. Dokunduğunda bile ağrım vardı
Çok geçmiş olsun. Benim şiddetli adet sancısı gibi bakalım nasıl ilerleyecek. Sadece böyle yoğun kanama yaşayıp gebeliği devam eden olmuş mudur merak ediyorum.

Çok geçmiş olsun. Benim şiddetli adet sancısı gibi bakalım nasıl ilerleyecek. Sadece böyle yoğun kanama yaşayıp gebeliği devam eden olmuş mudur merak ediyorum.
Teşekkür ederim, inşallah benimki gibi değildir sizde, hayırlı haberler duyarsınız🤲🏻😍

Kimyasal olması muhtemel benimde hem test pozitif hem hcg 700e kadar cikti sonra lekelenme ve adet kanaması ve sancısı yaşadım ekstra bir şey yaşamadım

Doktora gidip kan testi yaptır en doğru sonucu doktor söyler biz ne desek yanlış olur düşük olabilir kimyasal olabilir bı çok sebebi olabilir

Sizin gibi kanamalı hamilelik geçiren arkadaşım var düşük yapıcak diye bekliyordu doktorlar bile neden kanama yaşadığını söylemiyorlarda ama şuan neredeyse doğum yapıcak size tavsiyem ağrılarınız çok artarsa hastaneye gidin ve bol bol dinlenin uzanmanız gerekiyor şuan

Hamile olduğumu bilmeden ilk ay adet oldum 2. Ayda az bir kanamam olunca hamile olduğumu öğrendim 😄
3. Ay tekrar çok az kanamam oldu ve düşük riski için hap kullanmıştım ama şükür bişeycik olmadı
Belki kimyasal gebelik, belkide hamilesiniz hala bilemeyiz.
Adetiniz bitince tekrar test yapın.

X