Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik 😭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

flzdem

Üye
Kayıtlı Üye
3 Kasım 2017
44
23
18
42
Geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim.Daha benim gibi önce kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar sonra kaç ay sonra hamile kaldınız yardımcı olur musunuz

Bende temmuzda gecirdim ve hala kalamadim insallah bu ay tutmustur diye umit ediyorum.

Ben geçen sene ocak ayında kimyasal gebelik geçirdim mart ayında tekrar hamile kaldım çok şükür oğlumu kucağıma aldım şimdi 1 yaşına bile giricek darısı isteyen herkese inşallah

Temmuz’da geçirdim Ekim’de tekrar kaldım Stres yapmayın ben çok yaptım sadece kendimi üzdüm yıprandım oluyor merak etmeyin

Ben gecen sene kasım da geçirdim 1 sene gecti hala hamile kalamadım

Genelde okudugum kadariyla 1-2 aya tekrar kaliyorlar hemen

Mayısta kimyasal gebelik geçirdim. Kasım geldi geçiyor, hala hamile kalamadım.

Geçen hafta kimyasal gebelik geçirdim.Daha benim gibi önce kimyasal gebelik geçiren arkadaşlar sonra kaç ay sonra hamile kaldınız yardımcı olur musunuz
Canım hiç üzülme bende geçirdim ilk hamileliğimdi 2 adet geçti çok şükür şu anda 7 haftalık hamileyim

Ne güzel yarin randevum var kalp atışı icin sarımsı kahverengi leke geldi inş kötü bşy yoktur yarin sorucam doktora
Benimde geçen cuma kese gözükmüştü bebek kalp atışı yoktu daha salı çağırdı benide bakalım inşallah duyarız kalp atışını senin kesemi gözüktü sadece yoksa bebekte varmıydı

Ovülasyon testi yapma aklından at demiycem aramasın Kendimden biliyorum yok adet takvimiymiş yok bu forumuş buralara girme ben ole yaptığım ay kaldım
Ovulasyondakı yumurtlama gunlerını takıp etmene rahmen kalamamısmıydın canm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…