- 12 Eylül 2018
- 303
- 198
- 23
- 26
Ovülasyon falan yapmadım hiç sende yapma o ay hamilelikte ilgili hiçbişey yapmadım hiçbişey okumadımOvulasyondakı yumurtlama gunlerını takıp etmene rahmen kalamamısmıydın canm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ovülasyon falan yapmadım hiç sende yapma o ay hamilelikte ilgili hiçbişey yapmadım hiçbişey okumadımOvulasyondakı yumurtlama gunlerını takıp etmene rahmen kalamamısmıydın canm
Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsinCanım hiç üzülme bende geçirdim ilk hamileliğimdi 2 adet geçti çok şükür şu anda 7 haftalık hamileyim
Kimyasal da ki değerin kactı hamilesin canım bende temmuz dagecirdum ekim de hamile kaldım ama malesef dusuk yaptımİyi akşamşar Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Hala adet olmadım bir hafta geçti. Bugsün evde test yaptım.Sonuç pozitif çıktı hafif silik ama net belli foto atayım hatta arkasından acile gidip kan verdim önceki kimyasal düşüktee son tahlil 106.94çıkmıştı. Bugün 195. 78 çıktı sizce durumum ne....
Bende geçen ay kimyasal geçirdim kanamayla düştü. Beta 190 a kadar çıkmıştı, bu ay 43. Günümdeyim hala mens olmadım ama ne idrar ne kan testi yaptırasım yok nedenseİyi akşamşar Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Hala adet olmadım bir hafta geçti. Bugsün evde test yaptım.Sonuç pozitif çıktı hafif silik ama net belli foto atayım hatta arkasından acile gidip kan verdim önceki kimyasal düşüktee son tahlil 106.94çıkmıştı. Bugün 195. 78 çıktı sizce durumum ne....
Teşekkür ederim bugün yaptırdım tahlil BETA iki katına çıktı inşAllah daha da çıkar.Rabbim sana da nasip eder İnşAllah hamilesindir. Sevgiler...Bende geçen ay kimyasal geçirdim kanamayla düştü. Beta 190 a kadar çıkmıştı, bu ay 43. Günümdeyim hala mens olmadım ama ne idrar ne kan testi yaptırasım yok nedense3 kimyasal 1 dış gebeliğim var toplamda, kaba tabirle yalama yaptı bende galiba bu yaşadıklarım
hepimiz için hayırlısı. İnşallah değerlerin iki katına katlanarak yükselir ve bebişi kucağına alırsın, sevgiler
Demek ki kimyasal sonrası gebelik hemen olabiliyor efsane değil gerçekmiş.Geçen sene ocak ayında geçirdim Şubat ayında hamile kaldım .
Hamilelik - Kürtaj - kimyasal - hamilelik hepsi ard ardına oldu .Demek ki kimyasal sonrası gebelik hemen olabiliyor efsane değil gerçekmiş.
Tekrar hamile kalabildiniz mi bende kimyasal yaşadım 3 ay önce ve hamile kalamadım halaBende temmuzda gecirdim ve hala kalamadim insallah bu ay tutmustur diye umit ediyorum.
Bekliyorum canım suanlık kalamadımTekrar hamile kalabildiniz mi bende kimyasal yaşadım 3 ay önce ve hamile kalamadım hala
Kaç haftada keseyi ve bebeği gördünüz acabaKesede bebekte vardı kalp atışı belli belirsiz duyuluyor demişti