Gebeliğe Hazırlık Kimyasal gebelik 😭

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamşar Geçen ay kimyasal gebelik geçirdim. Hala adet olmadım bir hafta geçti. Bugsün evde test yaptım.Sonuç pozitif çıktı hafif silik ama net belli foto atayım hatta arkasından acile gidip kan verdim önceki kimyasal düşüktee son tahlil 106.94çıkmıştı. Bugün 195. 78 çıktı sizce durumum ne....

Eklentiler

• Screenshot_2019-11-25-19-17-09.png
    114 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2019-11-25-21-27-52.png
    287,4 KB · Görüntüleme: 36
Kimyasal da ki değerin kactı hamilesin canım bende temmuz dagecirdum ekim de hamile kaldım ama malesef dusuk yaptım

Kimyasal gebelik de ilk beta 730 du üç gün sonra 106 düşmüş düşük yapıyorsun dedi dr . Bu ay da olmayınca bugün beta 195.78 çıktı. Çok düşük değer bilemedim hamilemiyim..

Bende geçen ay kimyasal geçirdim kanamayla düştü. Beta 190 a kadar çıkmıştı, bu ay 43. Günümdeyim hala mens olmadım ama ne idrar ne kan testi yaptırasım yok nedense 3 kimyasal 1 dış gebeliğim var toplamda, kaba tabirle yalama yaptı bende galiba bu yaşadıklarım hepimiz için hayırlısı. İnşallah değerlerin iki katına katlanarak yükselir ve bebişi kucağına alırsın, sevgiler

Geçen sene ocak ayında geçirdim Şubat ayında hamile kaldım .

Teşekkür ederim bugün yaptırdım tahlil BETA iki katına çıktı inşAllah daha da çıkar.Rabbim sana da nasip eder İnşAllah hamilesindir. Sevgiler...

Ben de Haziranda bir kimyasal gebelik yaşadım az önce öğrendiğime göre bu ay 2. Kimyasal gebelik yaşadım dengem bozuldu

Doktora gitmedin yani bir kez gittim aslında ama bu konunun üstünde pek durmadı senin yaptığın birşey oldu mu bu süreçten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…