Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merabalar 2 defa kimyasal gebelik geçirdim bunun için ne yapmalıyım neden böyle oluyor geçen ay hayıt tohumu kullanmıştım sizce bu ay tekrar kullanmalı mıyım
Merabalar 2 defa kimyasal gebelik geçirdim bunun için ne yapmalıyım neden böyle oluyor geçen ay hayıt tohumu kullanmıştım sizce bu ay tekrar kullanmalı mıyım
Yumurta ve sperm kalitesini artırmanız gerek. İkiniz de en az 3 ay takviye kullanmalısınız. Rahime de transvajinal ultrasonla bakılabilir miyom polip vs var mı diye. Ben maxijuno kullandım bunun erkek için olanı da var aynı zamanda omega 3 q10 kullanmıştık eşimle
Ablamda yaşandı ilk gebeliği kimyasal di dr demiş ona sperm yumurtaya yapisiyor içeri giremiyor ama beta yükselme yapıyor sonra zaten adet gibi atılıyor demişti oradan aklımda diğer ay hamile kaldı yegenim
Şuan 3 yaşında
Ablamda yaşandı ilk gebeliği kimyasal di dr demiş ona sperm yumurtaya yapisiyor içeri giremiyor ama beta yükselme yapıyor sonra zaten adet gibi atılıyor demişti oradan aklımda diğer ay hamile kaldı yegenim
Şuan 3 yaşında
Bizce şaşırmıştık yapisip kalınca da yükselme yapıyormuş ama tabi öyle 500 1000lik yükselmeler değil minik minik çoğu insan farketmezmiş bile öyle olurmuş ta ablamin 8di betası sonra sıfırlandı adet oldu düşün yükselmedi
Bizce şaşırmıştık yapisip kalınca da yükselme yapıyormuş ama tabi öyle 500 1000lik yükselmeler değil minik minik çoğu insan farketmezmiş bile öyle olurmuş ta ablamin 8di betası sonra sıfırlandı adet oldu düşün yükselmedi
Ben geçen sene bir dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı son üç aydır da kimyasal gebelik geçirdim üst üste kürler yaptım yumurtlama günümü değerlendirmiştik doktorlar hiçbir sorununuz yok denemelere devam edeceksiniz demişti bende aşırı kafama takan sürekli araştırmalar yapan birisiyim bu ay hiç kafama takmadım hiçbir ilaç ve kür kullanmadım ve dün akşam gebeliğimi erken testle öğrendim ve adetime daha 7 gün var kan vermedim adetim gecikirse vermeyi düşünüyorum :)