Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Merhaba kızlar agostos 12 kimyasal gebelik yaşadım bugün tekrar doktora gittim hamilesin dedi ama gene değerlerin dusuk dedi bhcg 24 progesteron 1.11 pazartesi tekrar bakcak gene aynı şeyi yaşıyorum gibi ;(

Merhaba kızlar agostos 12 kimyasal gebelik yaşadım bugün tekrar doktora gittim hamilesin dedi ama gene değerlerin dusuk dedi bhcg 24 progesteron 1.11 pazartesi tekrar bakcak gene aynı şeyi yaşıyorum gibi ;(

canım şimdiden stres yapma kendine. bat' geçmiş miydi? kimyasal gebelikte evet üzülüyor insan ama çok sıkıntılı bir durum değil.. inşallah tekrar yaşamazsın, değerin güzelce hayırlısıyla yükselir..

İns cnm uzulmek değilde nedenleroni araştırmistim hiç bi problem cikmamadi regl düzensizliği geçen ay kimyasal gebeliktwn dolayı kacgun geçtiğini bilmiyom bugün gittiğimde değerin dusuk çatal çık dedi bende istemedim sonra geçen ay ki sonuçlara bakarak pazartesi tekrar BHCG bakcam ona gore slkma canını dedi bakalim pazartesi ne olcak

Üzülme canım hamileligin cok yeni oldugu icin düsük cikmis olabilir bhcg degerin bu iki günde iki katina cikar inshallah kendini uzme iyice dinlen ve kendine dikat et olumlu düsün Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin inshallah:)

Arkadaşlar bende kimyasal gebelik geçirdiğim zaman bu sayfalarda dolaşıp bi çare bulurum diye bakardım haziranda kimyasal gebelik oldu temmuzda son adetimi oldum ve şuan hamileyim doktora gittim degerim yüksek çıkmış dı bendede bi korku vardı ya kimyasal sa gene diye yani demek istedigim şu kimyasal gebelikden sonra hamile kalınıyo sadece sabırlı olun ve dua edin

Bende kimyasal gebelik geçirdim ama şu 3 aydır sürekli adet tarihim gecikiyor hep 28 günde olurum şu 3 aydır dengem değişti bilmiyorum bidaha hamile nezaman kalırım

Cnm ben agostos 12 kimyasal gebelik geçirdim bugün doktora gittim hamilesin ama değerler dusuk dedi yani peşine hamile kaldım ama iste bu durum aynı Rabbim en erkenden nasip etsin sağlıklı bir evlat bende acaba tekrar hamile kalırmiyim dedim ama .

Inşallah aynısı olmaz canım ben mayısta geçirdim hala kalmadım bakalım nasip Allah'ım hayırlı zamanda versin hepimize inşallah canım

Kizlar günaydın bu da kimyasal gebelik oldu bu sabah kanaman basladi

acaba araştırılması gereken birşey olabilir mi? bu 2. kimyasal gebeliğin mi canım? başka gebelik olmuş muydu?
üzülme Rabbim ol derse olur, O ne derse o olur.. bizim bilmediğimiz fakat muhakkak bizim için hayırlı olan birşey vardır.

Canım kimyasaldan sonra adet dönemi geçirdin mi peki

Araştırma yaptirmistim ilk kimyasal gebelikte ama hiç bi problem çıkmadı kan pıhtılaşması baktirdim diğer senelere baktrdin ama hiç bise yok sadece işte alltan muane olmadım onu artık olmaya karar vercem sabahtan beri ağlıyorum çünkü bu sefer farklı belirtiler vardı ama iste kalktığım da kanaman var şuan adet oluyorum cnm

Gecmis olsun gülüm ya

Kan pırtılaşması için hangi test gerekli yada kimyasal gebeliğin neden yaşandığı alttaki nedenleri öğrenmek için ne testi yaptırmalıyız, ne kadar sürede çıkıyor ve maliyeti neydi? Ne zaman yaptırılmalı adet öncesi mi sonrası mı ? Kusura bakma çok soru sordum ama bende yaptırmak istiyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım üzerine 2 defa adet gördüm adet döngümde de değişiklik olmadı 28. Gün adet oldum. Ama parça parça ciger gibi kanamam oluyor adetliyken.

Cnm benım özel sıgortam olduğu ıcın malıyetı çok tutmadı antı tpo hemogram protmobin Zaman'ı acık kan sekerı alt SHP'ye kreatının LDL kolesterol trıglıserıt sonra tsh antı tiroglobın Ferit'ini folklor aştı serbest t3 t4 vıtamın b12 vıtamın d3 anılacağın 5 tüp kan verdım pazartesı bu doktora bütçem ıkıncı kımyasal olunca Belkıs başka bıse vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…