-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.261
Merhaba kızlar agostos 12 kimyasal gebelik yaşadım bugün tekrar doktora gittim hamilesin dedi ama gene değerlerin dusuk dedi bhcg 24 progesteron 1.11 pazartesi tekrar bakcak gene aynı şeyi yaşıyorum gibi ;(
Merhaba kızlar agostos 12 kimyasal gebelik yaşadım bugün tekrar doktora gittim hamilesin dedi ama gene değerlerin dusuk dedi bhcg 24 progesteron 1.11 pazartesi tekrar bakcak gene aynı şeyi yaşıyorum gibi ;(
Üzülme canım hamileligin cok yeni oldugu icin düsük cikmis olabilir bhcg degerin bu iki günde iki katina cikar inshallah kendini uzme iyice dinlen ve kendine dikat et olumlu düsün Allah saglicakla kucagina almayi nasip etsin inshallah:)Merhaba kızlar agostos 12 kimyasal gebelik yaşadım bugün tekrar doktora gittim hamilesin dedi ama gene değerlerin dusuk dedi bhcg 24 progesteron 1.11 pazartesi tekrar bakcak gene aynı şeyi yaşıyorum gibi ;(
Inşallah aynısı olmaz canım ben mayısta geçirdim hala kalmadım bakalım nasip Allah'ım hayırlı zamanda versin hepimize inşallah canımCnm ben agostos 12 kimyasal gebelik geçirdim bugün doktora gittim hamilesin ama değerler dusuk dedi yani peşine hamile kaldım ama iste bu durum aynı Rabbim en erkenden nasip etsin sağlıklı bir evlat bende acaba tekrar hamile kalırmiyim dedim ama .
Günaydın canım olsun üzülme demekki böyle olması gerekiyormuş inşallah bidakine olurKizlar günaydın bu da kimyasal gebelik oldu bu sabah kanaman basladi
Kizlar günaydın bu da kimyasal gebelik oldu bu sabah kanaman basladi
Canım kimyasaldan sonra adet dönemi geçirdin mi pekiBenim kanamam 22 temmuzda hafif lekelenme olarak başladı.10 gün sürdü.4 günü yoğundu sadece bu on günün.sancılı geçti ama aşırı değil.adete benziyodu sancı evet. benim de çok küçüktü 4 haftalık falan.beta hcg 240 küsürdü sanırım.doktor keseyi görmedi bi hafta sonra tekrar gelin dedi bi gittik yine kese yok hcg ölçüldü hiç yükselmemiş.anlaşıldı durum.yani kimyasal gebelik olduğu.kanama da başladı zaten aynı gün.
Canım geçmiş olsun araştırılması gerekiyot bence bi tanıdığımızında aynı oldu arastirinca kan pıhtılaşması çıktı istersen bu gerekli tahlileri yaptır önlem alKizlar günaydın bu da kimyasal gebelik oldu bu sabah kanaman basladi
Gecmis olsun gülüm yaAraştırma yaptirmistim ilk kimyasal gebelikte ama hiç bi problem çıkmadı kan pıhtılaşması baktirdim diğer senelere baktrdin ama hiç bise yok sadece işte alltan muane olmadım onu artık olmaya karar vercem sabahtan beri ağlıyorum çünkü bu sefer farklı belirtiler vardı ama iste kalktığım da kanaman var şuan adet oluyorum cnm
Kan pırtılaşması için hangi test gerekli yada kimyasal gebeliğin neden yaşandığı alttaki nedenleri öğrenmek için ne testi yaptırmalıyız, ne kadar sürede çıkıyor ve maliyeti neydi? Ne zaman yaptırılmalı adet öncesi mi sonrası mı ? Kusura bakma çok soru sordum ama bende yaptırmak istiyorum 2 ay önce kimyasal gebelik yaşadım üzerine 2 defa adet gördüm adet döngümde de değişiklik olmadı 28. Gün adet oldum. Ama parça parça ciger gibi kanamam oluyor adetliyken.Araştırma yaptirmistim ilk kimyasal gebelikte ama hiç bi problem çıkmadı kan pıhtılaşması baktirdim diğer senelere baktrdin ama hiç bise yok sadece işte alltan muane olmadım onu artık olmaya karar vercem sabahtan beri ağlıyorum çünkü bu sefer farklı belirtiler vardı ama iste kalktığım da kanaman var şuan adet oluyorum cnm
Hayır hiç adet dönemi geçmeden yeniden hamile kaldım.Canım kimyasaldan sonra adet dönemi geçirdin mi peki