Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Ben kimyasaldan sonra 1. Adet oldum yine tedaviye başladım klomen ve ovitrellee çatlatma iğnesiyle. İğnenin 12. Günü test yaptım negatifti yarın adet olurum herhalde bekliyorum 2. Adetim de böylelikle olmuş olacak. Umutlarım tükeniyor 16. Ay oldu çocuk istiyorum ama YOK malesef.... Her negatifi görünce Can'ımdan can gidiyor...
Üzülme canım belki vakti zamanı daha değildir dua edelim bol bol inşallah tez zamanda hamile kalırız

Arkadaslr benmde adet tarhm 5 eyluldu beb 7 eylulde kan verdm 29.56 ckti cok sevindk doktor progestan verdi düşük onleyici ve 23 eylulde gel dedi. Ben 9 eylulde bska hastanede tekrar kan verdm 20.41 olmus kimyasal oldgnu anlaynca cok uzuldm ordan bi doktora sonucu gosterym bilgi alaym dedim hrnyse bna 3 ay korun dedi nrdeyse bütuk doktorlar korunmaya gerek yok diye syler vucudun dinlensin dedi israrla ben bugun progestan ictim yne bazilari deger yukseleblr dedgi icin ama psman da olmadm dgil yani ictgm icin. Smdi ben napym korunmakda istemyrm tekrar kendi doktoruma gtsem mi dye dusunuyrm progestani icmeym demi arkadaslar bnada bi fikir verin kafam cok karsk deger bu saatten snra yukselmez ztn :KK43:

Arkadaslr benmde adet tarhm 5 eyluldu beb 7 eylulde kan verdm 29.56 ckti cok sevindk doktor progestan verdi düşük onleyici ve 23 eylulde gel dedi. Ben 9 eylulde bska hastanede tekrar kan verdm 20.41 olmus kimyasal oldgnu anlaynca cok uzuldm ordan bi doktora sonucu gosterym bilgi alaym dedim hrnyse bna 3 ay korun dedi nrdeyse bütuk doktorlar korunmaya gerek yok diye syler vucudun dinlensin dedi israrla ben bugun progestan ictim yne bazilari deger yukseleblr dedgi icin ama psman da olmadm dgil yani ictgm icin. Smdi ben napym korunmakda istemyrm tekrar kendi doktoruma gtsem mi dye dusunuyrm progestani icmeym demi arkadaslar bnada bi fikir verin kafam cok karsk deger bu saatten snra yukselmez ztn :KK43:

Canım zaten sağlıksız olduğu için değer düşüyor ve vücut bu hamileliği bitirmek istiyor. Yani değerin yükselmemesi daha iyi. Kese filan oluşmadı yani daha sende. Bence daha iyi bir doktordan bilgi almalısın. Progestan dediğin hormon değil mi vucuda bunu vermeye ne gerek var ki? Bilemedim, daha iyi bir doktorla görüş bence.

Bende kimyasal gebelik geçirdim doktorum bana normal dedi önemli bişey değil devam et korunmaya gerek yok dedi bence de başka bi doktor a git derim

Canım zaten sağlıksız olduğu için değer düşüyor ve vücut bu hamileliği bitirmek istiyor. Yani değerin yükselmemesi daha iyi. Kese filan oluşmadı yani daha sende. Bence daha iyi bir doktordan bilgi almalısın. Progestan dediğin hormon değil mi vucuda bunu vermeye ne gerek var ki? Bilemedim, daha iyi bir doktorla görüş bence.
Bska doktora gtcm canm ewt 1 kere ictm dha icmycm ztn bsey olmz demi ya atar vucud

Canim geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal gebelik yasadim adet olmadím dün kanda gebe oldugum çikti 2820.29degerim yarin gidicem doktora inşallah bu sefer bebisim sağliklidir sana da tüm isteyen arkadaşlarada nasip etsin rabbim
İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim canm, şuan bende umutlandım ve sevindim inan dualarım seninle bu mübarek günde

İnşallah sağlıkla kucağına almayı nasip eder Rabbim canm, şuan bende umutlandım ve sevindim inan dualarım seninle bu mübarek günde
Teşekkür ederim canım perşembe günü keseyi gördük bayramdan sonra kalp atışlarını duycam inşallah tüm istiyen herkese nasip etsin rabbim

Allah saglikla kucagina almayi nasip etsin darisi basimiza inshallah bende iki senedir hamile kalacagim gunu sabirsizlikla bekleyenlerdenim ama malesef 4gun once kimyalsal gebelik yasadim:KK43:
Canım geçmiş olsun kanamaylamı atıyosun yoksa kürtajmı dediler herkese nasip etsin rabbim bende kimyasal geçirdim agustosun birinde hemen hamile kalmışım ama ben kürtaj olmadım canım

Canım geçmiş olsun kanamaylamı atıyosun yoksa kürtajmı dediler herkese nasip etsin rabbim bende kimyasal geçirdim agustosun birinde hemen hamile kalmışım ama ben kürtaj olmadım canım
Yok canım doktorda Kontrol icin randevum vardi ve o gün Sabah kaltigimda kanamam olmustu kan testinde anlasildiki dusuk yapiyorum dünyam yikildi cok üzüldüm Doktor kurunmam gerekmedigini söyledi inshallah iki sene daha beklemem gerekmez ilk bebegim olacakti:KK43:

Yok canım doktorda Kontrol icin randevum vardi ve o gün Sabah kaltigimda kanamam olmustu kan testinde anlasildiki dusuk yapiyorum dünyam yikildi cok üzüldüm Doktor kurunmam gerekmedigini söyledi inshallah iki sene daha beklemem gerekmez ilk bebegim olacakti:KK43:
Canım düşükten sonra çabuk kalınıyo inşallah en kısa zamanda sanada nasip olur canım

Maşallah canım, Allah sıhhatli bir hamilelik nasip etsin.

Soğan kürüne tam olarak ne zaman başladın? Bir de kanaman ne kadar sürmüştü?

Selam kızlar ben geçen ay kimyasal yaşadım ve bu ayda hamileyim şuan 6+5 kalp atışıda gördüm inşallah allahım hepinize nasip eder. Birde ben kimyasaldan hemen sonra sogan kürü yaptim

Maşallah canım, Allah sıhhatli bir hamilelik nasip etsin.

Soğan kürüne tam olarak ne zaman başladın? Bir de kanaman ne kadar sürmüştü?
Sağol canım inşallah hepimize nasip etsin allahim adetim 8 gun yoğun kanama oldu. Ve ben adetin 7.gunu basladim sabah aksam ac karna 1 su bardaginda 1 sogan 5 dk. Kaynatip 15 gun boyunca ictim cok faydası var herkesse tavsiye ederim

Sağol canım inşallah hepimize nasip etsin allahim adetim 8 gun yoğun kanama oldu. Ve ben adetin 7.gunu basladim sabah aksam ac karna 1 su bardaginda 1 sogan 5 dk. Kaynatip 15 gun boyunca ictim cok faydası var herkesse tavsiye ederim

Anladım canım teşekkür ederim. Ben de bu ay kimyasal gebelik geçiriyorum da. Şuan 6.gündeyim. Soğan suyuna başlayacağım insallah

X