- 2 Eylül 2016
- 347
- 227
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.221
İnşallahdoktor muayene etmeden anlaşılamaz canm niye korkutuyolar boş yere anlamıyorm..takma kafana canm hiç düzgün bi doktor muayenesiyle kafan rahatlar zaten
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallahdoktor muayene etmeden anlaşılamaz canm niye korkutuyolar boş yere anlamıyorm..takma kafana canm hiç düzgün bi doktor muayenesiyle kafan rahatlar zaten
Canim geçmiş olsun bende geçen ay kimyasal gebelik yasadim adet olmadím dün kanda gebe oldugum çikti 2820.29degerim yarin gidicem doktora inşallah bu sefer bebisim sağliklidir sana da tüm isteyen arkadaşlarada nasip etsin rabbimGeçen ay kimyasal gebelik yaşadım bende Doktorum iki ay dinlenme mi söyledi ama korun falan demedi inşallah bu iki ayda kendiliğinden gebelik oluşur o kadar iğne ilaç hormon yüklemesini hastanelere git gel ve o geçmeyen Zaman o bekleyişler.... Bi daha kaldırabilir miyim bilmiyorum hepsini
Canım bende geçen ay kimyasal geçirdim adt günümden bir kaç gün sonra kanamam oldu düşük oldu kürtaj olmadım 1 hafta sonra beta 8 e düşmüştü doktor bi sorun yok dedi tahlili tekrarlamanın nedeni içerde parça kalıp kalmadığı parça kalır ve gec farkedilirse daha kötü olur bence baktır ben dün öğrendim tekrar hamile olduğumu rabbim sanada nasip etsin inşallahMerhaba arkadaşlar bende 1 hafta önce kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim iki kere kan testi yaptim ve 27 de kaldi beta HCG yükselmedi adet olmayi beklediğim günde kanamam geldi zaten doktor bi hafta sonra yine kan testi yap dedi ama ben tekrar kan testi vs ile uğraşmak istemiyorum zaten kanamam oldu beta hcgmde düşmüştür herhalde
İnşallah canim daha 2.5 ay öncede kürtaj olmuştum ikidir üst üste böyle şeyler yasamam beni kotu etkilediCanım bende geçen ay kimyasal geçirdim adt günümden bir kaç gün sonra kanamam oldu düşük oldu kürtaj olmadım 1 hafta sonra beta 8 e düşmüştü doktor bi sorun yok dedi tahlili tekrarlamanın nedeni içerde parça kalıp kalmadığı parça kalır ve gec farkedilirse daha kötü olur bence baktır ben dün öğrendim tekrar hamile olduğumu rabbim sanada nasip etsin inşallah
Düşük ve diger nedenlerden bebegini kaybeden annelerde var bütün bu korkular rabbim korktugumuza uğratmasınİnşallah canim daha 2.5 ay öncede kürtaj olmuştum ikidir üst üste böyle şeyler yasamam beni kotu etkiledi
Yarin hemen yaptiricam canim normal sıkıntısızz sonuç 0,.... Değerler olmali öyle degolmiTahlili ihmal etme o içerrde parça kalıp kalmadıgını gösterir hazır olunca tekrar düşünürsün
Evet canımYarin hemen yaptiricam canim normal sıkıntısızz sonuç 0,.... Değerler olmali öyle degolmi
tamam canimEvet canım
çok şükür canm gözün aydınKızlar çok mutluyum doktordan geldim kese gözüktü 5 haftalıkmış bebişim rabbim herkese nasip etsin
kanaman başladıysa sıfırlanr artk canm. benm değerm çok düşüktü 20ydi öğrendiğmde 2 gün sonra kanamam başladı ve hemn sıfırlandı. çok geçmş olsn bu aradaKimyasal gebelik geçiren arkadaşlarım b hcg değeriniz ne kadar zaman sonra sıfırlandı? Benim 2 günde 55 ten 41 e düşmüş. Bu düşüş yavaş mı normal mi acaba? Bugün kanamam başladı.. Epey sancılı
kanda baktr bence canım 2 defa test yapmşsın zaten bence bekleme :)Selam cnm nasılsın sana bise sorcam bugün regl tarihin belli olmadan test yaptım ikiside pozitif çıktı hatırlarsan bi ara kimyasal gebelik geçirmiştir sence napiyom beklyeyim mi biraz daha
kanaman başladıysa sıfırlanr artk canm. benm değerm çok düşüktü 20ydi öğrendiğmde 2 gün sonra kanamam başladı ve hemn sıfırlandı. çok geçmş olsn bu arada