Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

İyi de son adete göre bugün 35. Gün gayet normal değerin benim adet günü 284 iki gün sonra 801 iki gün sonra da 1741 idi hicc canını sıkma perşembe günü keseyi gorursun bizde yarın goruruz diye umut ediyoruz

Kötü düşünme bende yarın gozukecegim Allah in izni ile sıkıntı olmaz inşallah iyi dusun iyi olsun
Yok kötü düşünmüyorum 10 seneden sonra tekrar gebe kalmam hemde arka arkaya o bile mucize benim için inşallah bebişim sagliklidir bu arada iki üçgün önce kiz çocugu görmüstum düşük yaptigimdada kiz kiyafeti görmüştüm

İnşallah canim birde senin sancin oldumu düşükte benim adet sancisi gibi geçirdim 1 hafta oldu kanamam zaten 4-5 haftalikti ondanmi sancim az oldu aceba
Benim kanamam 22 temmuzda hafif lekelenme olarak başladı.10 gün sürdü.4 günü yoğundu sadece bu on günün.sancılı geçti ama aşırı değil.adete benziyodu sancı evet. benim de çok küçüktü 4 haftalık falan.beta hcg 240 küsürdü sanırım.doktor keseyi görmedi bi hafta sonra tekrar gelin dedi bi gittik yine kese yok hcg ölçüldü hiç yükselmemiş.anlaşıldı durum.yani kimyasal gebelik olduğu.kanama da başladı zaten aynı gün.

merhaba arkadaşlar ben de bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. geçen hafta çarşamba bhcg değerim 41di, 2 gün sonra 85 oldu. bugün 55.. henüz kanama yok, bekliyorum.. 2 gün sonra yeniden bhcg bakıcaz. hiç bilmiyordum bu kimyasal gebelik durumunu. bugün öğrenmiş oldum.. zaten bir anormallik olduğu belliydi.. ilk gebeliğimi öğrendiğimde 26000 çıkmıştı, bunda 41. geç döllenmedir filan dedik ama.. nasip işte.

merhaba arkadaşlar ben de bugün kimyasal gebelik geçirdiğimi öğrendim. geçen hafta çarşamba bhcg değerim 41di, 2 gün sonra 85 oldu. bugün 55.. henüz kanama yok, bekliyorum.. 2 gün sonra yeniden bhcg bakıcaz. hiç bilmiyordum bu kimyasal gebelik durumunu. bugün öğrenmiş oldum.. zaten bir anormallik olduğu belliydi.. ilk gebeliğimi öğrendiğimde 26000 çıkmıştı, bunda 41. geç döllenmedir filan dedik ama.. nasip işte.
Geçmiş olsun öncelikle.ben de bilmiyordum yaşamadan önce.çok normalmiş ama.hatta bazı kadınlar anlamaZmış bile adet gecikmesi sanarmış test yapmadıklarından.benim betahcg kanama başladıktan bi hafta içinde sıfırlanmıştı.

26.000 kaçıncı haftada çıkmıştı.benim 5.5 ya da 6. Hafta 18.000 çıktı çok yüksek diye tekrar ölçüldü de.

26.000 kaçıncı haftada çıkmıştı.benim 5.5 ya da 6. Hafta 18.000 çıktı çok yüksek diye tekrar ölçüldü de.

Çok emin değilim 5.haftanın sonu olması lazım canım. Bize de çok yüksek gelmişti ama doktor yoo hiçbir sıkıntı yok dedi. Endişelenme, sağlık ocağındakiler yeterli bilgiye sahip olmayabiliyor.

Çok emin değilim 5.haftanın sonu olması lazım canım. Bize de çok yüksek gelmişti ama doktor yoo hiçbir sıkıntı yok dedi. Endişelenme, sağlık ocağındakiler yeterli bilgiye sahip olmayabiliyor.
Benide korkuttu ebe normal deil bu deger diye perşembe gidicem insallah bi sorun olmaz

Yok bana da doktorum öyle dedi sağlık ocağında ölçTürmedim ama duyanlar çok yüksek diyor ondan korktum.teşekkürler bilgi için rahatladım biraz

X