Kimyasal gebelik geçirip de ertesi ay hemen tekrar hamile kalan var mı?

Ben de temmuzda kimyasal gebelik yaşadım şuan tekrar hamileyim.hiç beklemediğim için şok oldum.yine korkuyorum tabi aynısı olur mu düşer mi diye.inşallah bu sefer olmaz.beta hcg 18.000 çıktı.adet olucam diye gün sayarken hamile çıktım:) darısı isteyen herkesin başına.Amin
Maşallah canm değer süper çıkmş. Bu değerde kimyasal hç duymadm bnce olamaz :nazar: gecikmen ne kdar peki doktora gösterdnmi bu sonucu?

Maşallah canm değer süper çıkmş. Bu değerde kimyasal hç duymadm bnce olamaz :nazar: gecikmen ne kdar peki doktora gösterdnmi bu sonucu?
Adet olmayı beklerken ( kimyasal yaşadığım için ne zaman olacağını bilemedim) olmadıkça bi türlü evde bi gebelik testi vardı onu yapayım dedim. Pozitif çıkınca ertesi gün hemen doktora gittim.beta hcg çok yüksek çıktı hatta iki kere ölçüldü yanlış olabilir diye.ultrasonla muayenede de kese göründü çok şükür. Kimyasalda görünmemişti. 22 temmuzda düşük başlamıştı.30 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. İnşallah düşük olmaz yine teşekkürler :)

Bence dusuk yapiyor gibi kanaman olmustu ama bebek rahime tutunmustur. Yoksa o tarihler arasi bu kadar beta cikmasi ilginc :)
Adet olmayı beklerken ( kimyasal yaşadığım için ne zaman olacağını bilemedim) olmadıkça bi türlü evde bi gebelik testi vardı onu yapayım dedim. Pozitif çıkınca ertesi gün hemen doktora gittim.beta hcg çok yüksek çıktı hatta iki kere ölçüldü yanlış olabilir diye.ultrasonla muayenede de kese göründü çok şükür. Kimyasalda görünmemişti. 22 temmuzda düşük başlamıştı.30 ağustosta hamile olduğumu öğrendim. İnşallah düşük olmaz yine teşekkürler :)

Bu forumu okumaktan bi hal olmuştum üye oldum sonunda bunu söylemek adına.tekrar hamile kalınabiliyor gerçekten.kimyasal gebelik yaşayanlar üzülmesin.ben mahvolmuştum ağlamaktan.Allah tekrar nasip etti çok şükür.

Kese göründüyse kimyasalı unut şekerim :) bu defa sağlıklı bi gebeliğin var çok şükr rahatlat kendini. Bundan sonrada herşey yolunda gider inşallah hayırlı uğurlu olsun :anneadayı:

Kizlar ya bende geçen ayin 2 de kimyasal düşük yaptim hala adet olmadim buğün kantesti yaptim degerim 2820.29 çikti diş gebelik olabilirmi

İyi cnmm degerler baya fala cikmisti ondan sasirdim acikcasi :) insAlah saglicakla kucagina alirsin :)
İki kere ölçüldü değer yüksek olduğundan zaten.ben de çok şaşırdım.kimyasal yaşadığımda 250 falandı çünkü.doktora dedim yüksek olması bi sorun olur mu.hayır dedi alt üst değerleri yüksektir beta hcgnin dedi. Amin inşallah

X