- 6 Haziran 2015
- 135
- 44
-
- Konu Sahibi elmalxix turta
- #1.161
Canım senin değerin yuksekmis benim dusuktu hemen dustu normal adet suresinde dustu. Tekrar hamile kalmak için biter bitmez baslayabilirsin normal dusuk olarak kabul edilmiyorMerhaba bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum 1 haftadır kanamam var suan azaldi ve değerim dün 155 çıktı en son pazar baktırdığım da 374 du benim gibi olanlar ne zamana kadar kanamanız sürdü ve ne zaman tekrar bebek çalışmalarına başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim
benim değer 5e düşünce kanama başladı cnm ama ben cok ilac kullanmistim ilaclarin etkisi anca gecti ondan kanama gec başladı sanirim. benim 9 gün sürdü kanama son günleri lekelenme şeklindeydi.Merhaba bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum 1 haftadır kanamam var suan azaldi ve değerim dün 155 çıktı en son pazar baktırdığım da 374 du benim gibi olanlar ne zamana kadar kanamanız sürdü ve ne zaman tekrar bebek çalışmalarına başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim
Canım benim kanamam başladığın da ilk 283 du 2 gün sonra 374 oldu 5 gün sonra 155 e düştü bende anlamadım 2 gündür de lavaboya çıktıkça azar azar geliyor offf çok zormuşbenim değer 5e düşünce kanama başladı cnm ama ben cok ilac kullanmistim ilaclarin etkisi anca gecti ondan kanama gec başladı sanirim. benim 9 gün sürdü kanama son günleri lekelenme şeklindeydi.
Çok geçmş olsun canım. Aynen bndede gecikme olmştu 32 günden 40 güne çıkmştı o ay regl döngüm.sadece ilk ay öyle oluyor ama sonra düzeliyorMerhaba bayanlar bende gecen ay tüp bebek denedim ve kimyasal gebelik oldu malesef. kanamanin ilk gününden sayarsam 14. gundeyim. ben ateş takibi de yapiyorum ateşim hala normal haline düşmedi ayni ovulasyon sonrasi gibi yüksek.. normalde 15. gün ovulasyon olurdu bugunlerde akintim seffaf olurdu. akinti seffaf da degil hala krem gibi sanirim bu ay ovulasyon gecicek. kimyasal sonrasi ovulasyonda gecikme olabiliyor sanirim değil mi?
Bende öyle olmadı 28. Günün gecesinde tekrar adet oldum hiç gecikme olmadı yani. Ama yine düşük yapar gibi parça parça kanamam oldu tabiki düşük taptığım kadar büyük degil. Bi beyazla kırmızı karışımı avuç içinin yarısı kadar bi parça düştü düşükten sonraki ay tekrar adet olduğumda.Çok geçmş olsun canım. Aynen bndede gecikme olmştu 32 günden 40 güne çıkmştı o ay regl döngüm.sadece ilk ay öyle oluyor ama sonra düzeliyor
Hmm senin uzun süreli olmş o zamn baya. Bu gecikme olayıda herkeste farklı oluyo. Günlerinde hiç bi aksama olmayan bayanda çok denk geldi burdaBende öyle olmadı 28. Günün gecesinde tekrar adet oldum hiç gecikme olmadı yani. Ama yine düşük yapar gibi parça parça kanamam oldu tabiki düşük taptığım kadar büyük degil. Bi beyazla kırmızı karışımı avuç içinin yarısı kadar bi parça düştü düşükten sonraki ay tekrar adet olduğumda.
ne güzel ama masallah suan hamilesin sanirim :)Çok geçmş olsun canım. Aynen bndede gecikme olmştu 32 günden 40 güne çıkmştı o ay regl döngüm.sadece ilk ay öyle oluyor ama sonra düzeliyor
acaba bi doktora gitsem mi bilemedim kanama olduktan sonra hic kontrole gitmedim kanamadan önce bakilmisti en son.Hmm senin uzun süreli olmş o zamn baya. Bu gecikme olayıda herkeste farklı oluyo. Günlerinde hiç bi aksama olmayan bayanda çok denk geldi burda
evet canım hamileym çok şükür :) bnce gitmelisin benim doktorum çağırmıştı bir problem olup olmadğna bakıyor ultrasondan. için rahatlar en azındanne güzel ama masallah suan hamilesin sanirim :)
Geçirdiğin ay gecikiyor ben de temmuzda yaşadım ağustos ta tekrar hamileyim kiminin gecikiyormus kiminin gecikmiyormus
Canm bnm degerim 2000 lerden dusmustu sifirlanmasi 1 ayi bulmustu ilk baslarda hizli dusus oluyor ama snra kanama bitince yavas yavas dusmeye devam ediyor bna doktorum 1 ay korun demisti hormonlarin kendine gelsin rahim toparlansin demisti 1 ay korundum diger ay Allahima sukurler olsunki tekrar hamile kaldim Allahim isteyen herkese nasip etsin insallahMerhaba bende şuan kimyasal gebelik geçiriyorum 1 haftadır kanamam var suan azaldi ve değerim dün 155 çıktı en son pazar baktırdığım da 374 du benim gibi olanlar ne zamana kadar kanamanız sürdü ve ne zaman tekrar bebek çalışmalarına başladınız bilgi verirseniz çok sevinirim
Allah sağlıkla kucağína almayı nasip etsin geçen ay çok üzüldüm düşük yapinca adetlerim hep düzenli olur du bekliycem test için üzülmek istemiyorumGeçirdiğin ay gecikiyor ben de temmuzda yaşadım ağustos ta tekrar hamileyim kiminin gecikiyormus kiminin gecikmiyormus
Ben de temmuzda kimyasal gebelik yaşadım şuan tekrar hamileyim.hiç beklemediğim için şok oldum.yine korkuyorum tabi aynısı olur mu düşer mi diye.inşallah bu sefer olmaz.beta hcg 18.000 çıktı.adet olucam diye gün sayarken hamile çıktım:) darısı isteyen herkesin başına.AminCanm bnm degerim 2000 lerden dusmustu sifirlanmasi 1 ayi bulmustu ilk baslarda hizli dusus oluyor ama snra kanama bitince yavas yavas dusmeye devam ediyor bna doktorum 1 ay korun demisti hormonlarin kendine gelsin rahim toparlansin demisti 1 ay korundum diger ay Allahima sukurler olsunki tekrar hamile kaldim Allahim isteyen herkese nasip etsin insallah