Kimyasal gebelik geçirenler gelin toplanalım

Evet ben öyle gördüm canım normal adet tarihimden uzun sürdü normalde 6 gün adet görürdüm benim tam 9 gün sürdü

Canım başın sağolsun diyorum çünkü sonuçta biz göremesekte evladımızı kaybetmiş oluyoruz.
2 Haziran'da olduğum aşılamada gebe kaldım, değer 56 Lara kadar düzensiz yükseldi ve 56 dan 2gün önceki değerim 54dü. Değerim sıfırlandığında bol kanamalı ve ağrılı regl dönemi geçirdim 5+2 iydi.
Temmuz ayı dinlenme Ağustosun 8inde tekrar aşılama oldum negatifti.
7 Eylül'deki regl sürecimde doktorum olumsuz baksada aşılama denedim, aynı zamanda sağ yumurtalığımda menopoz başlangıcım başladığı için tüp bebek raporu için evrak hazırlıyordum. Pozitif sonuçlandı şuan 28+5 gebeyim.

Aayyy çok sevindim Sağlık kavuşmanı diliyorum bizede dua et inşallah

Arkadaşlar şimdi size birşey sormak istiyorum bugün de randevum vardı yumurtam 16 mm olmuş yarın tekrar çağırdı doktorum 18 mm olucağını hesapladı yarın iğne yapalım derse söyle bir durum var eşim perşembe akşam 11e kadar çalışıyor nasıl yapacağım

Gecmis olsun ben de kimyasal gecirdim, gecen ay da oyleydi, regl olarak saydim bu ayda oyle bir ay bekleyecem gercek regl yasayim dinlensin diye

Merhaba doktoruna söyle iğne saatini ona göre ayarlasın . Bende 2 aşılama 1 tüp bebek tedavisi gördüm iğne saatini ayarlayabilir

Kızlarr ben de kimyasal geçiriyorum 19 martta hcg 50 ile öğrendim 24 martta kanamam başladı bugün bitti sanırım süreç nasıl olucak önümüzdeki ay hemen hamile kalınabiliyor mu kan sulandırıcı kullanmak gerekiyor mu nedir ne değildir aklım iyice karıştı vallahi umudum da bitti gibi çoğu kişi hemen hamile kalabildiğini yazmış seviniyorum bunları görünce ama içimde de korku var

Ben de de aynı korkular var canım doktor ilaç vs vermedi bakalım inşallah bu ay tekrardan sağlıklı bir gebeliğimiz olur.Neden oluyor hiç bilgim yok.Ben tekrarlamasından endişe ediyorum bu ay hamile kalmazsam diğer ay aşılama yaptırıcam

Ya ben tüm silahlarımı kullanıcam bu ay maxijuno takviye d vitamini koenzim q10 folik asit kullanıcam eşime de bitter muz keçiboynuzu maxigo takviye kullandırıcam bugün kanamamın son günü hatta bide süt maydanoz buharı denicem Allah ne verdiyse

Bugünde gittim yumurtam 18.77 boyutta gelmiş yarın çatlıyabilir dedi doktorum tekrar çağırdı iğne istemedim kendinden çatlamasını bekliyeceğim bu ay burrrr1331

Öncelikle Geçmiş olsun.. bende bir sene içerisinde 9 defa Kimyasal Gebelik geçirdim. Ve şimdi çok şükür sağlıklı bir Gebelik geçiriyorum.. asla umudunu kesme canım.

Ahhhh canım Sağ Sağlım kavuşmanı diliyorum bizede dua et
Duâlarım elbette sizinle kimyasal Gebelik geçirmek zaten sağlıklı bir Gebelik geçirebileceğin anlamına gelir.. bende birsürü testler birsürü tedaviler başlattım.. ama hepsi negatif sonuçlandı. Çok yorucu yıpratıcı bir süreç. Ama Allah ol dedi mi oluyor işte. Son Kimyasal Gebeliğimden sonra hemen ardından tekrar Hamile kalmaya çalıştım ve o şekilde tuttu benimki.. daha önce kimyasal gebelikten sonra bir ay dinlenmeye alıyordum kendimi.

Bende deniyorum direk kuzu bugün yumurtamın geliştiğini öğrendim yarın çatlıyacak dedi doktorum inşallah

Doktordan geldim şimdi kuzular çatlamış yumurtam dün gece çatlamış diye düşündü doktorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…