- 7 Şubat 2024
- 413
- 116
Embriyo oluşmadığı için tüplerin tıkanma durumu yoktur bence canımKimyasal gebelikten sonra tüplerin tıkanma ihtimali nedir kızlar
Benim adetten önce oluyor genelde ama gebelik belirtiside olabilir diye okumuştumKızlar beyaz akıntım var neden olur sizce??
Yok canım adetim 15 n de başladı 20 Mart'ta bitti niye oluyor anlamadım bendeBenim adetten önce oluyor genelde ama gebelik belirtiside olabilir diye okumuştum
Yumurtlama zamanında akıntı oluyo bende öyle olduYok canım adetim 15 n de başladı 20 Mart'ta bitti niye oluyor anlamadım bende
Yumurtlama zamanında akıntı oluyo bende öyle oldu
Ama ovulasyon testi yapıyorum pik olmadı canımYumurtlama zamanında akıntı oluyo bende öyle oldu
Hadi hayırlısı ile inşallahAma ovulasyon testi yapıyorum pik olmadı canım
Aslında ben şunu merak ediyorum kimyasal gebelik geçirdiysek tüplerde sıkıntı varmıdır acaba rahim filmi çektirmek istiyorum bir o kaldı çünküEmbriyo oluşmadığı için tüplerin tıkanma durumu yoktur bence canım
Durum nasıl canımAma ovulasyon testi yapıyorum pik olmadı canım
Ovulasyon testine devam canım henüz çatlamadı yumurtamDurum nasıl canım
Sen de durum nasılDurum nasıl canım
Çektir canım tiplerinde hafif tıkanıklık varsa açılır hsg yleAslında ben şunu merak ediyorum kimyasal gebelik geçirdiysek tüplerde sıkıntı varmıdır acaba rahim filmi çektirmek istiyorum bir o kaldı çünküeşimin testleride gayet iyi
Doktor kontrolü ile 28 şubata çatladı 18.77 civarı çatladı canımSen de durum nasıl
Hayırlısı olsun canımDoktor kontrolü ile 28 şubata çatladı 18.77 civarı çatladı canım
Naptın canımBende gecen ay kimyasal gecirdim, saglik olsun yeterki uzulmeyelim, rabbim zamaninda verir insaAllah, benim adetim bir gun gecikti, gecen ay gibi erken kan testi yaptirmayacam 7 gun gecikme bekleyecem. Allah hepimize evlat nasib etsin en hayirlisindan saglikli olsun yeterki
Gelişme var mıHayırlısı olsun canım
En son bu şekildeydi canım ovulasyon ilk defa yapıyorum o yüzden anlamıyorum bendeGe
Gelişme var mı
Sonlar pik kuzum yaEn son bu şekildeydi canım ovulasyon ilk defa yapıyorum o yüzden anlamıyorum bende
Canım bugun yarın yumurtan çatlar silikleşir mutlaka degerlendir gün aşırıEn son bu şekildeydi canım ovulasyon ilk defa yapıyorum o yüzden anlamıyorum bende