- 2 Ocak 2024
- 531
- 134
- 27
İnşallah canım tam köyü olmadığı için muallakta kaldımSonlar pik kuzum ya
İnşallah canım 2 3 gün art arda yapsam spermin kalitesimi bozulur mu canımCanım bugun yarın yumurtan çatlar silikleşir mutlaka degerlendir gün aşırı
Eşinde sperm problemi yoksa olabilir ama doktorlar gün aşırı diyorİnşallah canım 2 3 gün art arda yapsam spermin kalitesimi bozulur mu canım
Ben 3 gün üste üste yaptım kuzu çatlamadan sonraİnşallah canım 2 3 gün art arda yapsam spermin kalitesimi bozulur mu canım
Çok şükür bir sıkıntısı yok ama bende kacırmak istemiyorum geçen ayda kimyasal gebelik geçirdim o yüzden endişeliyim birazEşinde sperm problemi yoksa olabilir ama doktorlar gün aşırı diyor
İyi yapmışın canım benim belimin alt kısımi ağrıyor canım ya niye bilmiyorumBen 3 gün üste üste yaptım kuzu çatlamadan sonra
Ah kuzum bel benimde öyle dünden beri ölüyorum ağrısındanİyi yapmışın canım benim belimin alt kısımi ağrıyor canım ya niye bilmiyorum
Benim geçen ay da çok bel ağrım olmuştu canım yaDemeki kimsaysaldan sonra böyle oluyo ben dünden beri yatıyorum ağrıdan
Benimde olmuştu geçen ay bu bi farklı daha çatlamadan sonraki 6 ıncı günüm yani çok yeni anlamadım gittiBenim geçen ay da çok bel ağrım olmuştu canım ya
Hayırlı şekilde olur inşallah canımBenimde olmuştu geçen ay bu bi farklı daha çatlamadan sonraki 6 ıncı günüm yani çok yeni anlamadım gitti
Canım senin yumurtlamadan sonra akıntın filan oldumuBenimde olmuştu geçen ay bu bi farklı daha çatlamadan sonraki 6 ıncı günüm yani çok yeni anlamadım gitti
Çok az oldu evet haylada az az geliyo akıntıCanım senin yumurtlamadan sonra akıntın filan oldumu
Benim de şuan çok akıntım yokÇok az oldu evet haylada az az geliyo akıntı
Her ay farklı galiba kuzum yaBenim de şuan çok akıntım yok
Aynen öyle canımHer ay farklı galiba kuzum ya
Beklenen günün nezaman canımAynen öyle canım
15 Nisan canımBeklenen günün nezaman canım
Senin ne zamanBeklenen günün nezaman canım
11 Nisan canımSenin ne zaman