Durumlar nasıl canımİnşallah sende olur canım
günüm gelmedi daha canım sen nasıl günün geçti miDurumlar nasıl canım
Evet dündü geçti kuzu bugün döngümün 29 uncu günü bakalım bekliyorum 3 gün önce kan testi negatif çıktığı için umudum yokAdet
günüm gelmedi daha canım sen nasıl günün geçti mi
Dur bakım canım belli olmaz geç döllenme olduysa olabilirEvet dündü geçti kuzu bugün döngümün 29 uncu günü bakalım bekliyorum 3 gün önce kan testi negatif çıktığı için umudum yok
Bilmiyorum ki kuzum bakalım bazen kimyasaldan dolayı geç olabilir dedilerDur bakım canım belli olmaz geç döllenme olduysa olabilir
Öylede yumurtlama gerçekleştiği tarih belli ya canım yinede geç olurmukiBilmiyorum ki kuzum bakalım bazen kimyasaldan dolayı geç olabilir dediler
28 marta çatladı kuzuÖylede yumurtlama gerçekleştiği tarih belli ya canım yinede geç olurmuki
16 gün olmuş28 marta çatladı kuzu
Vallahi gelen giden yok gelen olmazsa pazartesi doktoruma diyeceğime bakalım16 gün olmuş
Test yaptım negatif çıktı kimyasaldan sonra döngüm değişti galiba anlamadım gitti16 gün olmuş
merhaba bende kimyasal gebelik geçirdim aralık ayında ve sonrası hala bırakmadı peşimi normalde 1 hafta kanamayla biter diyorlardı benimkisi ilk 19 gün sürdü 1 hafta arayla 7 bazen 15 gün süren kanamamalarım oldu 3 ay boyunca sürekli kanamam oldu anlıycağınız özeldeki doktor estrofem verdi rahim kendini toparlaması için devletteki doktor değerlerime baktı 20 gün arayla prolaktinim ilk 57 sonrakinde 53 çıktı doktor dahiliye git dedi dahiliye doktoru endokrinoloji bölümüne gönderdi endokrinoloji estrofem kullandığım için test yapmadı ilaç dahada yükseltirmiş ilaç bittikten 2 ay sonra gel dedi ayrıca folikül kistleri olduğu için polikistik over olabilceğini söyledi içime kurt düşürdü şimdi haziran ayını bekliycem mecbur arap saçına döndü ama benim kimyasaldan önce bu şekilde adet düzensiğim vs yoktu sizce benim prolaktim neden yüksek o kısa dönemdeki hamileliğin etkisini atamamış olabilirmi vücudum çünkü vücut kendini hala hamile zannedip o şekilde yüksek olabiliyormuş diye duydum bi filri olan varsa cevaplarınızı bekliyorum kızlarMerhaba arkadaşlar kimler kimyasal gebelik geçirdi gelin konuşalım ondan sonra neler yaptınız filan ben bu ay geçiyorum dün regl oldum
Sonra hemen hamile kaldınız mı nasıl yol izlediniz konuşalım dertleşelim
Gebelik değil artık eminim kuzu ya16 gün olmuş
Yaa ben de öyle galiba canım adet olacak gibiyimGebelik değil artık eminim kuzu ya
Adet olursam ki olmam inşallah aşılama yapılacak bana bu ayGebelik değil artık eminim kuzu ya
3 gün geçti yaAdet olursam ki olmam inşallah aşılama yapılacak bana bu ay
Benim geçen ay kimyasal geçirdiğimde öyle olmuş du canım3 gün geçti ya
Benimde öyle olmuştu geçen ay kimyasaldan sonra 3 gün sonra adet olmuştum bu ayda aynısı oldu gelen giden yok dahaBenim geçen ay kimyasal geçirdiğimde öyle olmuş du canım
Peki geçen ay test yaptığın da pozitif gordunmu canım yoksa kanda bakılınca mı anlaşılmış dıBenimde öyle olmuştu geçen ay kimyasaldan sonra 3 gün sonra adet olmuştum bu ayda aynısı oldu gelen giden yok daha
Direk kanda baktırmıştım ben canımPeki geçen ay test yaptığın da pozitif gordunmu canım yoksa kanda bakılınca mı anlaşılmış dı
Hmm anladım canım benim geçen ay evdeki testte çıkmadı kanda da çok düşük çıktıDirek kanda baktırmıştım ben canım