- 2 Ocak 2024
- 531
- 134
- 27
8 gün kaldı canımBenim belirtim gögüsümdü birde karnım ara ara ağrıyordu ama bu sefer adet gibi hissediyorum kuzu ya senin kaç gün kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
8 gün kaldı canımBenim belirtim gögüsümdü birde karnım ara ara ağrıyordu ama bu sefer adet gibi hissediyorum kuzu ya senin kaç gün kaldı
Bugün sabah adet oldum yarın kan vereceğim umarım düşmüştür değerNormal de 5 n de olmam gereken adet 15 n de oldu canım endişelenme değerin çok yükselmemiş geri düser
Çok şükür canımBugün sabah adet oldum yarın kan vereceğim umarım düşmüştür değer
Yok canım ya sende varmıburrrr1331 varmı bi belirti kuzu
Yok canım valla geçen ay vardı bu ay hiç umudum gidiyo iyiceneYok canım ya sende varmı
Al benden de o kadar canımYok canım valla geçen ay vardı bu ay hiç umudum gidiyo iyicene
Hayırlı geceler. 5 yıl çocuk sahibi olamadım 4 yıl senede bir defa kimyasal gebelik geçirdim bir defa gerçek gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı. 5. Yılımızda Rabbime şükürler olsun anne olabildim. Beklemek ve belirsizlik çok zor rabbim isteyen bütün herkese nasip etsinMerhaba arkadaşlar kimler kimyasal gebelik geçirdi gelin konuşalım ondan sonra neler yaptınız filan ben bu ay geçiyorum dün regl oldum
Sonra hemen hamile kaldınız mı nasıl yol izlediniz konuşalım dertleşelim
Bende Şuan geçiriyorum 668 olan değerim dün doktora gittiğimde 499 a düşmüş ilk başlarda beta artışı falan çok güzeldi ama işte nasip çok kötü günler geçiriyorumMerhaba arkadaşlar kimler kimyasal gebelik geçirdi gelin konuşalım ondan sonra neler yaptınız filan ben bu ay geçiyorum dün regl oldum
Sonra hemen hamile kaldınız mı nasıl yol izlediniz konuşalım dertleşelim
Canım senin günün geldi test yaptın mıYok canım valla geçen ay vardı bu ay hiç umudum gidiyo iyicene
Yarın günüm canım ama yapmıycağım dün test yaptım negatif çünkü umudum yokCanım senin günün geldi test yaptın mı
Dur bakalım canım geç döllenme olduysaYarın günüm canım ama yapmıycağım dün test yaptım negatif çünkü umudum yok
Kızlar yazdığıma bakar mısınız bi yukardvDur bakalım canım geç döllenme olduysa
Umudum yok karnım ağrıyor kuzuDur bakalım canım geç döllenme olduysa
Canım yerleşme kanaması olabilir geçen ay benimkide öyle oldu kimyasal gebelik çıktı test yap çıkarKızlar yazdığıma bakar mısınız bi yukardv
Silikde olsa çıkar sanırım adetime 7 gün var daha ilk defa böyle bir şey yaşıyorum zaten 3 4 damla geldi çok açık kahve baya açık iç çamaşırım kirlenmiş sadece 4 saat öncede bitti beyaz akıntı geliyorCanım yerleşme kanaması olabilir geçen ay benimkide öyle oldu kimyasal gebelik çıktı test yap çıkar
Umudum yok karnım ağrıyor kuzu
İnşallah sende olur canım
İnşallah canım yaaİnşallah sende olur canım