Kimyasal gebelik geçirenler gelin toplanalım

Merhaba arkadaşlar kimler kimyasal gebelik geçirdi gelin konuşalım ondan sonra neler yaptınız filan ben bu ay geçiyorum dün regl oldum 😔
Sonra hemen hamile kaldınız mı nasıl yol izlediniz konuşalım dertleşelim ❤️
Hayırlı geceler. 5 yıl çocuk sahibi olamadım 4 yıl senede bir defa kimyasal gebelik geçirdim bir defa gerçek gebelik geçirdim düşükle sonuçlandı. 5. Yılımızda Rabbime şükürler olsun anne olabildim. Beklemek ve belirsizlik çok zor rabbim isteyen bütün herkese nasip etsin

Merhaba arkadaşlar kimler kimyasal gebelik geçirdi gelin konuşalım ondan sonra neler yaptınız filan ben bu ay geçiyorum dün regl oldum 😔
Sonra hemen hamile kaldınız mı nasıl yol izlediniz konuşalım dertleşelim ❤️
Bende Şuan geçiriyorum 668 olan değerim dün doktora gittiğimde 499 a düşmüş ilk başlarda beta artışı falan çok güzeldi ama işte nasip çok kötü günler geçiriyorum

Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlı bayramlar kızlar :)) ben bir şey sormak istiyorum benim adetim 7 gün önce bitti 2 nisan ertesi günü yumurtlamam korunmasız ilişkim oldu adetime 7 gün var 21 gün döngüm şuan dün gece saat 3 gibi kahve pembe akıntım oldu gelmedi şuan da geliyor ama çok az öyle akmıyor iç çamaşırım kirlenmiş sadece ne oluyor bu sizce

Canım yerleşme kanaması olabilir geçen ay benimkide öyle oldu kimyasal gebelik çıktı test yap çıkar
Silikde olsa çıkar sanırım adetime 7 gün var daha ilk defa böyle bir şey yaşıyorum zaten 3 4 damla geldi çok açık kahve baya açık iç çamaşırım kirlenmiş sadece 4 saat öncede bitti beyaz akıntı geliyor

X