Bende dün kan verdim yine negatif çıktı o yüzden umudum kalmadı ama adette gelmiyo ters gidiyor döngülerim geçti yaHmm anladım canım benim geçen ay evdeki testte çıkmadı kanda da çok düşük çıktı
İlginç ya kafaya takmamaya çalış canım yürüş filan yap gelir adetinBende dün kan verdim yine negatif çıktı o yüzden umudum kalmadı ama adette gelmiyo ters gidiyor döngülerim geçti ya
Pazartesine kadar bekleyeceğim canım gelmezse doktora yazacağımİlginç ya kafaya takmamaya çalış canım yürüş filan yap gelir adetin
Aynen canım hangi şehirde tedavi görüyordun senPazartesine kadar bekleyeceğim canım gelmezse doktora yazacağım
İstanbul canım senAynen canım hangi şehirde tedavi görüyordun sen
Zonguldak Ereğli canım senin imkanın çok burda öyle değil yaİstanbul canım sen
Benim kanamam az az gelmeye başladı canımAynen canım hangi şehirde tedavi görüyordun sen
Benim kanamam az az gelmeye başladı canım
Güzel haber alalım inşallahHayırlısı olsun canım benim adet günüm yarın daha
İnşallah canım
Bugün kaset test yaptım çıkmadı canım çok moralim bozuldu hayattan soğudum yaNezaman test yapcaksın canım
Belli olmaz adet olmadan umut kesilmez kuzumBugün kaset test yaptım çıkmadı canım çok moralim bozuldu hayattan soğudum ya
Bilmiyorum canım ya sen adet oldun muBelli olmaz adet olmadan umut kesilmez kuzum
Oldum kuzu 3 gün geç oldum tam gelmiyor ama yarına tam olurumBilmiyorum canım ya sen adet oldun mu
Sabah doktoruma yazacağım bakalımOldum kuzu 3 gün geç oldum tam gelmiyor ama yarına tam olurum
İyi canım hiç olmamakta sıkıntı bu daha iyi en azındanOldum kuzu 3 gün geç oldum tam gelmiyor ama yarına tam olurum
Evet bugünde hormon testi verdim bakalım değerlim nasıl sende ne var ne yokİyi canım hiç olmamakta sıkıntı bu daha iyi en azından
Adet olmadım canım benim genelde gecikiyor ya yine öyle olacak galibaEvet bugünde hormon testi verdim bakalım değerlim nasıl sende ne var ne yok
Kötü düşünme lütfenAdet olmadım canım benim genelde gecikiyor ya yine öyle olacak galiba