- 2 Ocak 2024
- 531
- 134
- 27
Sarı akıntım oluyor niye acaba canımKötü düşünme lütfen
Hiç bilmiyorum ki test nezaman yapmayı düşünüyorsunSarı akıntım oluyor niye acaba canım
Dün ikindin test yapmış dım çıkmadı yarın ilk idrarla test yaparım canımHiç bilmiyorum ki test nezaman yapmayı düşünüyorsun
Hiç bilmiyorum ki test nezaman yapmayı düşünüyorsun
Doktorum rahim filimi istedi pazartesi çektireceğimDün ikindin test yapmış dım çıkmadı yarın ilk idrarla test yaparım canım
Ben geçen ay çektirdim onu canım onun üzerine hamile kaldım ve kimyasal oldu hafif tıkanıklık varsa açıyor rahim filmi inşallah bişey yoktur tabide ne kadarmiş rahim filmi ben 3500 anestezisiz çekilmiştimDoktorum rahim filimi istedi pazartesi çektireceğim
4500 kuzu benimde anestezi çektireceğim doktorumun dediği yerde bakalım biraz gerginimBen geçen ay çektirdim onu canım onun üzerine hamile kaldım ve kimyasal oldu hafif tıkanıklık varsa açıyor rahim filmi inşallah bişey yoktur tabide ne kadarmiş rahim filmi ben 3500 anestezisiz çekilmiştim
Anesteziliyse korkma canım 1 dk lık bir işlem zaten sonrasında çok az kanaman oluyor o kadar4500 kuzu benimde anestezi çektireceğim doktorumun dediği yerde bakalım biraz gerginim
Yanlış yazdım anatetesiz çektireceğim kuzu bende boşuna anatesi almak istemiyorumAnesteziliyse korkma canım 1 dk lık bir işlem zaten sonrasında çok az kanaman oluyor o kadar
Korkulacak bişey yok canım biraz ağrı oluyor ilacı verdiğin de ona dişini sıkarsan bişey olmaz inşallahYanlış yazdım anatetesiz çektireceğim kuzu bende boşuna anatesi almak istemiyorum
Anesteziliyse korkma canım 1 dk lık bir işlem zaten sonrasında çok az kanaman oluyor o kadar
Sen nasılsın canım var mı gelişmeAnesteziliyse korkma canım 1 dk lık bir işlem zaten sonrasında çok az kanaman oluyor o kadar
Test yaptım çok silik çıktı canım bilmiyorum yaSen nasılsın canım var mı gelişme
Evet ya kan nezaman vereceksin bekliyecekmısın
Bilmiyorum ki canım 23 nisana kadar bekliyecektim ama emin değilim yinedeEvet ya kan nezaman vereceksin bekliyecekmısın
Sence varmıdır gebelik vsEvet ya kan nezaman vereceksin bekliyecekmısın
İçimden var gibi geldi kuzu ya , bende sana birşey soracaktım senin rahim filimden sonra mi hemen kimyasal olduSence varmıdır gebelik vs
Evet canım ondan önce hiç gebe kalamıyordum rahim filmi çekil dım 20 gün sonra kimyasal gebelik geçirdimİçimden var gibi geldi kuzu ya , bende sana birşey soracaktım senin rahim filimden sonra mi hemen kimyasal oldu
Bence 23 Nisan da kan ver direk kuzumEvet canım ondan önce hiç gebe kalamıyordum rahim filmi çekil dım 20 gün sonra kimyasal gebelik geçirdim
Aynen canımBence 23 Nisan da kan ver direk kuzum