Kimyasal Gebelik geçiren varmı?

Benimki bişey demiyor ya 1 ay bekle adet gör dedi o kadar. Benimki biraz rahat adam. Çok iyi bir doktor burda kime sorsam ona gidiyor ama böyle durumlarda rahat olması can sıkıyor. Pek ilaç falan vermiyor önce bekliyor. Testleri bile hemen yaptırmıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım sen nerede yaşıyorsun...ben doktora soruyorum herşeyi benim doktor hatta lekelenmelerim kesilsin diye ilaç verdi ama ilça bitti sonra yine adetlendim benim 2 tane doktorum var biri özelde biri devlette ikiside iyi ama devletteki hem soğukkanlı hem adam hepsini ben sormadan söylüyor sağolsun...senin yogun kanaman ne zaman başladı hcg sıfırlandı mı birde

Tekirdağ'da yaşıyorum canım özel muayenehaneye gidiyorum ama doktor sadece 1 ay bekle dedi. Bu arada ne yapmalıyım sonra ne yapmalıyım dedim sadece 1 ay ara ver sonra devam edin dedi. Ne test ne başka bir şey. 18 Mayıs'ta kanamam başladı canım düne kadar adet gibiydi. Dün lekelenme şeklindeydi. Bugun henüz bişey yok. Kafam karıştı ne yapsam bilemedim

o zman canım 18 haziran gibi adet olursun eğer benim gibi erken adet olmazsan birde eğer adetlerin düzenliyse ayın sonunda haziran başında yumurtlaman gerçekleşir...benimde devletteki doktorda 1 ay bekle dedi özeldeki beklemene gerek yok rahmnin temiz dedi...ama araştırmalarım kimyasaldan sonra rahmin temizleniyor ya korunmaya gerek olmadığı yönde

Canım hemen düzene girdi mi adetin. Nasıl olacak neye göre hesap yapacağız

valla cnm ben 26 nisanda adet oldum 5mayıs yumurtlama günümdü o günden sonra gün aşırı ilişkide bulunduk hayırlısı inş. tutmuştur :)

valla cnm ben 26 nisanda adet oldum 5mayıs yumurtlama günümdü o günden sonra gün aşırı ilişkide bulunduk hayırlısı inş. tutmuştur :)

canım günaydın nasılsın :) :) benim şimdi yine lekelenme geldi kafayı sıyırcam ya

canım günaydın nasılsın :) :) benim şimdi yine lekelenme geldi kafayı sıyırcam ya

günaydın cnm iyim saol inş.sende iyisindir lekelenmelerde biter yavş yavaş cnmm kafana takma en azından netlik kazandı kimyasal olduğu

günaydın cnm iyim saol inş.sende iyisindir lekelenmelerde biter yavş yavaş cnmm kafana takma en azından netlik kazandı kimyasal olduğu
walla doktora gitmekten sıkıldım kimsenin böyle gelmemiştir herhalde bitiyor tekrar başlıyor bitiyor tekrar başlıyor kasık ağrısı da cabası bakalım...değerde çok oldu sıfırlanalı ama neyse hayırlısı olsun inşallah

aynen cnm benim az lekelenmişti sonra normal adet dönemim gibi 5 günde bitti seninki acayipti hayırlısı olsun gercekten gene nasip olur inşallah :)

Adetlerim düzenli canım ama değişiyor diyorlar. O yüzden adet olmayı bekleyeceğim. Inşallah zamanında gelir..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnaşallah canım Allah hayırlısıyla nasip etsin

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kızlar dün akşam yine sol kasığım ağrımaya başladı bugün de devam ediyor. Ne yapsam ya doktor randevuları da dolu. Gündüz de izin alamıyorum. Bu ağrı normal mi

Kizlar bugun kan pihtilasmasi sonuclarim cikti Mtrf heterezigot mutasyon tespit edildi yaziyor, diger faktorlere normal yazilmisti, galiba benim dusuklerin sebebi kan pihtilasmasi cikti, onumuzdeki haftalarda iyi bir dr bulup hangi ilaclargerekiyorsa kullanacagim , 1 ayda korunmayi dusunuyorum sonuc boyle ciktigi icin hazir olmadan yine hamile kaksam yine dusecekbelkide

Canım ne kadar zamandır bebek istiyordunuz siz. Bende kimyasal gebelik yaşadım. Test yaptırmak istiyorum ama doktor ara verin bi daha deneyin diyor. Ama korkuyorum ya aynı olursa başka doktora gidip test yaptırıcam. Hangi testlere baktılar sende

Ben 2 yillik evliyim son 1 yildir korunmuyorum iki dusugum var, ilk dusukte kan pihtilasmasi testi yaptirmak istedim ama dr gerek duymadi ikkler dusebikir dedi onemsemedi su andada kimyasal dusuk yapiyorum 12 gun once bir egitim arastirma hastanesine gittim 3 dusugum var kanpihtikasma testi yaptirmak istiyorum dedim sinuclari bugun cikmis, drlar neden onemsemiyorlarki ilk dusgumden sonra 8 ay gecti buda boyle oldu onlar hic bizim duygusal olarak ne hissettigimizi dusunmuyor ben 29 yasindayim bana birde cok acele ediyorsun cocugun olur telaslanma diyor. Vallahi tatlim iyi bir dr um yok henuz benim, 4 tane dr gittim hic birini tutmadi m bu yaptirdigim testleri dr istemedi ben gidip yaptirmak istedigimi soyledim, meselabir devlet hastanesine gittim dusugum oldu rahim filmi cektirmek istiyorum dedim bir tane dustu diye hepsi dusmez rahim filmi cektirmene gerek yok dedibeni filme gondermedi, ozeldedefiyatlarinin yuksek oldugunu biliyorum, artik yoruldum ya surekli sagligim icin ugrasmaktan kendikendime bir seyker yaomaya calismaktanyoruldum iyi bir dr bulacagim ve onunla devam edecegim, cok yakin birarkadasim normal yollahamile kalamiyordu hastanelere her haftagitti geldi gittigeldi su an iki tane asilamayla sahip oldugu yavrusu var, ama cok ugrasti , insallah Rabbim ugrastirmadan saglikli sihhatli evlatlar verir,

Canım tüm doktorların yaklaşımı mı bu ben anlamadım ki. Soruyorum kanama bitince ne yapayım diye biley yapmana gerek yok normal hayatına devam et diyor. Okuyoruz içerde parça kalanlar var kontrol etmeden nasıl anlaşılacak bu. Bi arkadaşım 1 yılda 2 kez kimyasal yaşadı şimdi pıhtılaşma olduğu anlaşıldı. Ne gerek var o kadar zaman verip tekrar aynı şeyleri yaşatmaya. Ben de doktor değiştiricem.

İnşallah temiz çıkar testlerin Rabbim en yakın zamanda gönlüne göre verir. Bu uğraşlar çok zor gerçekten. Bide etraftakilerin bebek yok mu diye sorması. Ben ilk denemeden bunalıma girdim. Ben düşük yapıyorum insanların haberi yok geç kalma yap bitane diye akıl veriyorlar. Onlara neyse akıl bi onlarda var

Kesinlikle soylediklerine katiliyorum sanki biz cocuk sahibi olmayi istemiyoruz, Allah nasip etmezse istemeyle oluyormu ki, eger bizim basimizdan dusukker gecmeseydi kafamiz rahat okurdu hamile kamis ve her gecen gun karnimiz buyuyor olurdu ama olmadi iste cok istedik ama olmadi 8 ayda 2 tane dusuk yaptim biri kurtaj benim icin ne kadar yipratici gecti bu sure , benden sonra hamkke kakan arkadaslarimin hepsinin karni burnunda o kadar cok kiskaniyorumki gecen hafta gittigim ozel hastanede kurtaj olmustjmbu seferde kimyasak gebelik icin geldim benim yanimda dr h bekkeyen karni iyice sismis hamileleri gorunce kendi kendime kahrettim ben ancak kurtaja dusuge gelirim bir duzgun hamike kalamadim beceremedim diye cok kahirlandim, bizim icimizde kopan firtinayi bizden baskasi anlamaz,, poliklinikte kan vermek icn beklerken 1 yaslarunda bir kiz cocugu annesinin kucaginda benim gozumun icine bakiyor gulumsuyir annesi daha 20 yasinda biri kucaginda birininde elinden tutuyor iki cocugu var o bebegin bakisi icime isledi ben boyle bakan bir bebege sahip olamayacakmiyim Allahim dedim ve gozlerim doldu sirada kendimi zor tuttum, bazen kopuyorum ya sabrediyorum bekliyorum ama ellerim bos kalinca duydugum ozlem dahada artiyor ve sahip olmak istedigim sey sanki dahada uzaklasiyor, simdi sen belki yaziyi okuyunca uzulme en azindan cocugn oluyor diyebilirsin ama oluyor cocugum yasamiyor, bu da cok zor

ben de sizler gibi 2 kez üst üste kimyasal gebelik geçirmiştim. tüp bebek, aşılama tedavileri de gördük ama hiç birisi tutmadı. ben de çok stres yaptım. keşke yapmasaydım diyorum ama elinde olmuyor insanın.allah nasip edecekse oluyor. sonra normal yolla gebe kaldım hmaileyken de korkudan ölüyodum tabi. düşürecem diye..:)şimdi kızım 1 yaşına girecek inşallh. meryem suresi okumuştum o ay hamile kaldım. bi de çörek otunuda öneriyorum yumurtaları geliştiriyor. allahtan her zaman hayırlısını isteyin stres yapmayın hanımlar..

Tşk ederiz cnm Rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…