• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik geçiren varmı?

banada bir doktor bekle dedi biri bekleme dedi bende beklemedim ama hormon dengem bozuldu malesef yumurtlama günüm adet günlerim hep şaştı

Gunaydin defnecigim yazini yeni okudum, dr abugun gidecegim bilmiyorum banada bekke dermi ama eger gerek yok derse ovulasyon testlerinden alacagim cunku dr benim gec yumurtladigimi soylemisti gecen ay test kullanmadim vucudumun verdigi sinyalleri dinleyerek yumurtladigim sandigim gunlerde iki gune bir toplamda 6 kere iliskiye girdim ama adetim geciktikten sonra dr agittigimde benim ayin sonunda yumurtladigimi soyledi , belki son iliskimin uzerinde 3 gun gectikten sonra yumurtladim ve o spermler eskidigi icin gebeligimde gelismedi diye dusunuyorum . Zaten esimde bende calisiyoruz sirf yumurtlama gununu kacirmayalim diye 2 hafta boyunca zoraki iliskiye girdik hem o yoruldu hem ben, o yuzden yumurtlamami ovulasyonla takip etmeyi dusunuyorum,

Elifcigim az ince sonucumu ogrendim 45 e dusmus, cok sevindim kendi kendine dusecek galiba o zaman dis gebelik degildir dimi. 83 ten 45 dusmus 3 4 gun icinde adet olurum herhalde, yarin dr a gosterecegim sence kimyasalmiydi bu

Cnm kimyasaldır bnm 31 değerm 3 günde sıfırlanmıştı seninde 4 günü bulur sonra adet olup rahatlarsın

Cnm kimyasaldır bnm 31 değerm 3 günde sıfırlanmıştı seninde 4 günü bulur sonra adet olup rahatlarsın

Canım adet oldum değer sıfırlanmış mıdır test yaptırmama gerek var mı acaba

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım adet oldum değer sıfırlanmış mıdır test yaptırmama gerek var mı acaba

Cnm ben 8 e inince dahada yaptırmadım sıfırlanmıştır diye sen bilrsin boşuna kanım gitmesn dedim

Cnm ben 8 e inince dahada yaptırmadım sıfırlanmıştır diye sen bilrsin boşuna kanım gitmesn dedim

Bencede zaten adet oldum 1 ay da beklicem. Düşmüştür yada iyice düşer bu sürede

Bende ondan korkuyorum. Tam zamanında adet oldum dedim. O adetten sayılmıyormuş düşük olarak düşün onu dedi. Üzerine bir kez normal regl ol dedi. Sanırım regl tarihleri değişebilir bir daha gebelik olduğunda yeni tarihler önemli olacak

aynen öle canım bak ben sana şöyle söyleyeyim nisan 22 de kanamam başladı bebek düştü mayıs 5 e kadar lekelenmem devam etti...mayıs 12 de tekrar kanama başladı doktor adet dedi...yani anlayacağın benim 1 aydır hormonlarım altüst oldu :( bende bu ay artık bekleyip haziranda adet göreyim öle rahatlıcam...senin en yüksek değerin kaç çıktı

Gunaydin defnecigim yazini yeni okudum, dr abugun gidecegim bilmiyorum banada bekke dermi ama eger gerek yok derse ovulasyon testlerinden alacagim cunku dr benim gec yumurtladigimi soylemisti gecen ay test kullanmadim vucudumun verdigi sinyalleri dinleyerek yumurtladigim sandigim gunlerde iki gune bir toplamda 6 kere iliskiye girdim ama adetim geciktikten sonra dr agittigimde benim ayin sonunda yumurtladigimi soyledi , belki son iliskimin uzerinde 3 gun gectikten sonra yumurtladim ve o spermler eskidigi icin gebeligimde gelismedi diye dusunuyorum . Zaten esimde bende calisiyoruz sirf yumurtlama gununu kacirmayalim diye 2 hafta boyunca zoraki iliskiye girdik hem o yoruldu hem ben, o yuzden yumurtlamami ovulasyonla takip etmeyi dusunuyorum,
bencede canım nette var ovulasyon testleri bende hamile kaldığım ay kullandım çift çizgiyi gördüm allaha şükür hamile kaldım...bebek düştü benim daha sonra ovulasyon yaptıüımda çift çizgi gördüm ama doktor hormon düzeninden dedi yumurtlaman bu kadar erken olmaz dedi ki zaten 5 gün içinde yine kanamam başladı...3 gündür kasıklarımda ağrı ve akıntı var acaba hamilemiyim dedim ovulasyon ve hamilelik yaptım ovulasyon günümdeymişim tabi dediğim gibi hormonlar tam yerine oturmadı bende yanlış da gösteriyor olabilir...sende netten al canım ovulasyon iyi oluyor en azından bugün mü yarın mı demiyorsun

Bencede zaten adet oldum 1 ay da beklicem. Düşmüştür yada iyice düşer bu sürede

Düşer cnm merak etme 1 ayda düzene girer enazından tarihini tam bilirsin tekrar kan vermene gerek yok bence

aynen öle canım bak ben sana şöyle söyleyeyim nisan 22 de kanamam başladı bebek düştü mayıs 5 e kadar lekelenmem devam etti...mayıs 12 de tekrar kanama başladı doktor adet dedi...yani anlayacağın benim 1 aydır hormonlarım altüst oldu :( bende bu ay artık bekleyip haziranda adet göreyim öle rahatlıcam...senin en yüksek değerin kaç çıktı

Bende bekleyeyim de ovülasyon testi aldım zaten adet sonrası kullanır ona göre denerim. Bugün farkettim kanamalar adet gibi değil. Afedersin açık yazıcam ama sıvı sıvı anlamıyorum bile geldiğini. Bakalım benim ne kadar sürecek. Acaba adet tarihi neden değişiyor ilginç ya demekki kanama tamamen altüst ediyor

Düşer cnm merak etme 1 ayda düzene girer enazından tarihini tam bilirsin tekrar kan vermene gerek yok bence

Bende öyle düşünüyorum canım. Desene şimdi de normal adetin yollarını gözleyeceğim :)

Kızlar bide bugün sol kasığımda ağrı başladı yeniden neden olabilir

Bende bekleyeyim de ovülasyon testi aldım zaten adet sonrası kullanır ona göre denerim. Bugün farkettim kanamalar adet gibi değil. Afedersin açık yazıcam ama sıvı sıvı anlamıyorum bile geldiğini. Bakalım benim ne kadar sürecek. Acaba adet tarihi neden değişiyor ilginç ya demekki kanama tamamen altüst ediyor

benimde öleydi tatlım adet kanaması gibi değil leke leke geliyordu ama sanırım benim artık düzene girer çünkü baya oldu...ovulasyon testini de adetten sonra dene canım sağlıklı sonuç vermiyor çünkü

Kizlar hastaneden geldim dr rahimde ufacik bir kan pihtisi gordu, bebek rahime tutamamis ve su an kanaman baslamis dedi, cok sukur dis gebelik degilmis , korunmana gerek yok dedi, su adet donemini atlatayim tekrar baslarim calismalara, su an belimde ve kasiklarimda sancilar var, Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin arkadaslar desteginiz ve ilginiz icin tesekkur ederim,

Kizlar hastaneden geldim dr rahimde ufacik bir kan pihtisi gordu, bebek rahime tutamamis ve su an kanaman baslamis dedi, cok sukur dis gebelik degilmis , korunmana gerek yok dedi, su adet donemini atlatayim tekrar baslarim calismalara, su an belimde ve kasiklarimda sancilar var, Allah hepimize hayirli saglikli evlatlar nasip etsin arkadaslar desteginiz ve ilginiz icin tesekkur ederim,

Nedemek cnm inş. bian önce sağlığına kavuşup cennet kokulun nasip olur sancıların ve ağrıların normal cnm dinlenmye bak rahminde parça falan kalmasaydı doktor güzel kontrol ettimi ?

benimde 3 gndür var canım senin lekelenme tamamen bitti mi akıntın da varsa ovulasyon yap bakalım

Canım 18 Mayıs dan beri var benimde. Bugün sadece ara ara kan geliyor sıvı yani. Regl de olduğu gibi değil. Sen normal adet atlayıp mı denemeye başlayacaksın yoksa lekelenmeler biter bitmez mi

Geçmiş olsun canım dış gebelik olmamasına sevindim
Canım sana kanama sonrası hemen başlayabilirsin mi dedi yoksa tekrar normal adet görünce mi başka dedi

Nedemek cnm inş. bian önce sağlığına kavuşup cennet kokulun nasip olur sancıların ve ağrıların normal cnm dinlenmye bak rahminde parça falan kalmasaydı doktor güzel kontrol ettimi ?

Rahimde kan pihtisi gordu henuz dusmemis 3, 4 gune duser dedi, bende dinleniyorum surekki uzaniyorum, Rabbim guzel kokulularimiza en kisa zamanda kavustursun

Back