• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik geçiren varmı?

İnş. cnm sabrımızın karşılığını alıcaz ama nezaman onu bilmiyoruz bende çok inanmıştım kolay kalınıyo diye ama olmuyo demkki olmayınca
aynen canım hayırlısı oılsun bakalım ikimiz içinde ben gelişmeleri yazarım sana sende yaz kendine dikkat et mucuksss:54::54:

Merhaba ,
Kimyasal gebelik ayında değeri düşüp kanaması başlayan arkadaşlarda sancı çeken oldumu, ben 2 gündür bayağ sancı çekiyorum,,,

Ben salaklık yaptım hamilelikten şüphelendiğim zaman kan testi yaptırmadım şimdi bana ne olduğunu anlardım, reglm 5 gn gecikti, evde yaptığım testlerde silik çizgi çıkıyordu, bekleyeyimd edim sonra iş yerimin karşısındaki kaıdn ıoğumcuya gittim, daha 5 gün geçti diye çıkmaz dedi ultrasonla bile bakmayacaktı ben bakın olsun yoksada bakın dedim, neyse baktı henğüz erken olduğu için görünmüyorda olabilir hamile olmayadabilirsin dedi, kan testi verdi ama yaptırmadım varsa zaten belli olur bekleyeyim biraz daha diye, 2 gün sonra regl oldumama ondan önce de kahverengi lekelerim olmuştu ben yerleşme kanaması sandım.
Reglm başladı normaqlden çok oluyorum dediğiniz pıhtılardangeliyor 3 gündür ne zmaan biter, sizce doktora gitmeli miyim hem korkuyorum am ahemde kendiliğinden atılan birşey diye seviniyorum, kan pıhtısı diğe rreglilerimde 1 defa gelirdi şimdi 3 gündür her wc ye gittiğimde görüyorum çok moralim bozuk..

Back