- 19 Aralık 2013
- 1.913
- 599
- 198
- 34
Rahimde kan pihtisi gordu henuz dusmemis 3, 4 gune duser dedi, bende dinleniyorum surekki uzaniyorum, Rabbim guzel kokulularimiza en kisa zamanda kavustursun
İyi bari cnm Amin isteyen herkesi inş. :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Rahimde kan pihtisi gordu henuz dusmemis 3, 4 gune duser dedi, bende dinleniyorum surekki uzaniyorum, Rabbim guzel kokulularimiza en kisa zamanda kavustursun
Geçmiş olsun canım dış gebelik olmamasına sevindim
Canım sana kanama sonrası hemen başlayabilirsin mi dedi yoksa tekrar normal adet görünce mi başka dedi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Sagol canim cok tesekkur ederim, dr adetin bittikten sonra korunmana gerek yok dedi bugunden itibaren basladi kanamam, yaninda bel agrisida eslik ediyor, benim beta hcg en fazla 83 olmustu oda 2 haftalik oluyor bu hafta 45 yani bir haftaliga gerilemis herhalde embriyo fazla buyuk olmadigi icin korunma vermedi, senin degerin kacti, birde dun hormon testide yaptirdim progestan prolaktin ve estradiol normal sinirlarda cikti bir sikinti girmedi sadece folikasit ic dedi, bende 8 aydir kullandigimi soyledim,
Canım benim 26 ydı 2 gün sonra 21 e düştü sonrada adet oldum. Zaten devam ederse de geç döllenmiş demişti yani pek büyüyemedi aslında. Dün gittim doktora 1 ay korun dedi. Vücudun normale dönsün dedi. Ne tahlil yaptı ne de ultrasonla baktı. Kafam çok karışık beklesem mi bilemiyorum. Doktorda çok ünlü ondan başka doktora sormak gereksiz gibi
Canım 18 Mayıs dan beri var benimde. Bugün sadece ara ara kan geliyor sıvı yani. Regl de olduğu gibi değil. Sen normal adet atlayıp mı denemeye başlayacaksın yoksa lekelenmeler biter bitmez mi
Bence senin korunmana hic gerek yok, ben 3 ayri dr agittim su iki hafta icinde bir tanesi dediki korunmaya gerek yok cunku bu embriyo vucuda tutunup senden beslenememis senden bir sey almamiski neden korunasin dedi, daha once 2 aylik hamilekigimde kurtaj olmustum o zaman 2 ay korunma vermisti mesela 5, 6 aylik bebegini kaybedenlere en az 6 ay korunma veriyor , bizimkinde gebelik baslamamis bile oluyor canim o yuzden korunmamiza gerek yok zaten kimyasal dusugun 1 ay sonrasinda hamilelik daha kokay oluyormus insallah yerini hemen doldurur bebislerimiz,
rabbim isteyen herkese nasib etsin inşallah. cuma regl oldum pazartrsi baktirdim 56 ydi sonra regl bitti sonraki cuma doktora gittim temiz bir şey yok dedi ve tekrar betahcg istemedi. ben ztn normal regl olmuş hissediyorum. geçen hafta cuma tamamen temizlendim ama bugün akıntı başladı. sizde de böyle mi oldu ? bu kadar çabuk yumurtalama zamanı gelmiş olabilir mi ?
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
canım benim lekelenme bitmişti tekrar 1 hafta sonra başladı doktor adet kanaması dedi ki ben halen adet olduğuna inanmıyorum onun o kadar erken ve az adet olmaz diye düşünüyorum...o yüzden dün başladım ilişkiye bakalım öteki adet ne zaman olcak...öteki adetime zaten klomen ve çatlatma iğnesi vuracak doktor benim 1 senedir olmuyordu çünkü
Benim doktorum da bana 1 ay beklemeniz iyi olur dedi. tek değilsin yani
bana 2 ay dedi ama ben korunmadım :)
Benim doktorum da bana 1 ay beklemeniz iyi olur dedi. tek değilsin yani
Kimyasal gebeligin rahmin içini temizledigini ve daha sonraki aylarda hem cabuk hem de saglikli hamile kalindigini duymuştum.Rabbim Lisa zamanda hayirli saglikli evlatlar nasip etsin.
ben beklemiyorum canım valla ne zaman olacağı belli değil doktor gerçi sıkıntı yapma en kısa zamanda olur diyor amaO kadar çabuk oluyorsa beklenir aslında ama ay kafam gidip geliyor olsun olmasın bekle bekleme
ben beklemiyorum canım valla ne zaman olacağı belli değil doktor gerçi sıkıntı yapma en kısa zamanda olur diyor ama
bende senin gibiyim canım yumurtlama tarihlerim saçma sapan oldu ya silik gösteriyor ya çift çizgi bende takmadan ara ara ilişki oluyor bu aydan umutlu değilim öteki ay inşallah başlıcam düzenli olarak...kürlerden ben adetim gelsin incir kürü uygulucamBende ne zaman adet olacağım belli olmadığından en azından bir hafta bekleyeyim gidişata göre karar veririm diye düşündüm. Kanamam hemüz bitti. Yumurtlama günü hesaplamak çok zor. Ne zaman adet olacağım belli değil ya. Ondan biraz bekleyeceğim. Bu arada da kürleri deneyeyim diye düşündüm
bende senin gibiyim canım yumurtlama tarihlerim saçma sapan oldu ya silik gösteriyor ya çift çizgi bende takmadan ara ara ilişki oluyor bu aydan umutlu değilim öteki ay inşallah başlıcam düzenli olarak...kürlerden ben adetim gelsin incir kürü uygulucam
soğna kürünü hiç bilmiyorum canım ama foırumda kullanıp yararını gören çok insan var onlardan bilgi alalım...benim 5 mayısta bitti lekelenme 12 sinde tekrar başladı ol zaman gittim doktora adet kanaması demişti bu kadar erken gelmesi de normal dedi.rahmim temiz allaha şükür adet düzenleyici verdi bana öteki ay adet olduğumda tekrar gidicem ilaç vericek yine canım...seninki ne diyor?Bende önce soğan kürü yapayı. Diye düşündüm ama ne zaman başlayacağını bilemiyorum. Adet oluncada 3.gün çörek otu kürü yaparım diye düşündüm. Soğan kürüne Cumartesi falan başlasam mı acaba
Bide doktorun düzensizlik için ne dedi canım. Ilk adet sonrası düzene girer mi acaba