• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal Gebelik geçiren varmı?

:4:
Bugun pembe bişeyler gelio adet olcak heralde :(

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Pembemsi akinti embriyonun rahime tutunmasi ile ilgili olabilir bence iki gun sonra testini tekrarlayip doktora gitmelisin o seni daha iyi bilgilendirebilir

canım ya bende geçen salı kimyasal gebelik yaşadım salı günü az bir kanamam geldi daha sonra kahverengi çamur gibi lekelenmeye dönüştü ve haşen devam ediyor senin lekelenmen ya da kanaman ne kadar sürdü...bir de ben adet olmadım acaba olucam mı yoksa bu kanama ve lekelenmeler adet yerine mi geçiyor bir bilgin var mı

merhaba cnm durumlar nasıl batımız aynıydı ?

günaydın canım be kırmızıları gördüm malesef cumartesi oldum...sende ne var ne yok :(

Hayırlısı olsun tatlım üzülme bende şuan bişey yok cnm beklemedeyim aşırı derecede yorgunluk ve uykusuzluk var hayırlısı bakalım

Aynen öyle cnm inş. güzel haberler alırım bende sanada söylerim :)

merhaba kızlar bısey sormak ıstıyorum

ben gecen ay kımyasal gebeloık gecırdım. we bu ay yumurtlama donemınden berı kasık we gogus agrım sıslıgım dewam edıyor. normalde adete yakın baslardı ama bu ay boyle oldu. hamılelık belırtısı olabılır mı ? adetıme daha 8 gun var. normalde belırtı ıcın cok erken ama ılk kez boyle olunca acaba mı dıyorum.

kımyasal sonrası sızdede oyle oldumu

Mrb kizlar benim sat 21 mayis ve 2 haziranda pembe lekelenmem oldu ve dr gittigimde ultrasonda bir sey yoktu ve kanda hamileydim degerim 191.46 cikti bu arada pembe lekelenme devam ediyordu sildikce geliyordu ve dr um folik asit ve progestan a baslatti 2 gun sonra lekelenme gecti drm bir hafta sonra gel dedi dr randevumdan bir onceki gece kanamm basladi ve sabah dr da ultrasonda gene birsey yoktu kanda ise degerim 5 e düşmüştü ne yazik ki kimyasal gebelik yaşıyor dum vardir bundada bir hayir rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin bu arada bana da korunma vermedi calismalara hemen basladik ins temmuzda hepimiz sağlıklı hamis oluruz

merhaba kızlar bısey sormak ıstıyorum

ben gecen ay kımyasal gebeloık gecırdım. we bu ay yumurtlama donemınden berı kasık we gogus agrım sıslıgım dewam edıyor. normalde adete yakın baslardı ama bu ay boyle oldu. hamılelık belırtısı olabılır mı ? adetıme daha 8 gun var. normalde belırtı ıcın cok erken ama ılk kez boyle olunca acaba mı dıyorum.

kımyasal sonrası sızdede oyle oldumu

Cnm olabilirde ben kimyasaldan sonra adet görmüştüm beklemekten başka çaren yok artık

Mrb kizlar benim sat 21 mayis ve 2 haziranda pembe lekelenmem oldu ve dr gittigimde ultrasonda bir sey yoktu ve kanda hamileydim degerim 191.46 cikti bu arada pembe lekelenme devam ediyordu sildikce geliyordu ve dr um folik asit ve progestan a baslatti 2 gun sonra lekelenme gecti drm bir hafta sonra gel dedi dr randevumdan bir onceki gece kanamm basladi ve sabah dr da ultrasonda gene birsey yoktu kanda ise degerim 5 e düşmüştü ne yazik ki kimyasal gebelik yaşıyor dum vardir bundada bir hayir rabbim herseyin hayirlisini nasip etsin bu arada bana da korunma vermedi calismalara hemen basladik ins temmuzda hepimiz sağlıklı hamis oluruz

İnş. cnm rabbim hayırlısını versin

yok tatlım ya bekliyoruz şimdide hamile kalamıyoruz iyi mi sende ne var ne yok ?
bende 21.de hastalandım kuzum ama bende de yok birşey üstüne bu ay yumurtalarım da büyümedi nasıl olduysa eşiminde sperm testi kötü çıktı ben bu gidişle baya beklerim:ssz::ssz::ssz:

bende 21.de hastalandım kuzum ama bende de yok birşey üstüne bu ay yumurtalarım da büyümedi nasıl olduysa eşiminde sperm testi kötü çıktı ben bu gidişle baya beklerim:ssz::ssz::ssz:

Varsın sağlıklı olsun geç gelsinde ama işte naparsın gözümüz yollarda cnm galiba üstüne gitmemek gerek bize nolduysa böyle artık :)

Varsın sağlıklı olsun geç gelsinde ama işte naparsın gözümüz yollarda cnm galiba üstüne gitmemek gerek bize nolduysa böyle artık :)

bencede biz çok düşünüyoruz çok üstüne gidiyoruz normal yolunda giden şeyleri bile bozuyoruz ama insanın elinde olmuyor ki birde kimyasaldan sonrası kolay derlerdi ona çok inanmıştım ama baksana ikimizde aynı yerimizde sayıyoruz neyse sağlıklı olsun bebişlerimizde olur inşallah sabır sabır sabır:17::17::17::17::17::17::17:

bencede biz çok düşünüyoruz çok üstüne gidiyoruz normal yolunda giden şeyleri bile bozuyoruz ama insanın elinde olmuyor ki birde kimyasaldan sonrası kolay derlerdi ona çok inanmıştım ama baksana ikimizde aynı yerimizde sayıyoruz neyse sağlıklı olsun bebişlerimizde olur inşallah sabır sabır sabır:17::17::17::17::17::17::17:

İnş. cnm sabrımızın karşılığını alıcaz ama nezaman onu bilmiyoruz bende çok inanmıştım kolay kalınıyo diye ama olmuyo demkki olmayınca

Back