Sizinki bir tık fazla artmış ama bence kötü değilMerhaba arkadaşlar benim geçen yıl 6+4 düşüğüm oldu ardından 7 ay sonra bir kimyasal gebelik bu kimyasal gebelik sonrası 5 ay sonra yeniden kimyasal gebelik geçirdim. Kanamam 13 gün sürdü ve parça döktüm. Adet olmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim. İlk beta 74 iki gün sonra 164 , 6 gün sonra 672. Dr istediğimiz gibi değil dedisizce uzayan adet yumurtlama gününu etkileyip geç döllenme olmuş olabilir mi yada yine kimyasal gebelik mi
Betaları tarihleriyle yazar mısınız?Merhaba arkadaşlar benim geçen yıl 6+4 düşüğüm oldu ardından 7 ay sonra bir kimyasal gebelik bu kimyasal gebelik sonrası 5 ay sonra yeniden kimyasal gebelik geçirdim. Kanamam 13 gün sürdü ve parça döktüm. Adet olmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim. İlk beta 74 iki gün sonra 164 , 6 gün sonra 672. Dr istediğimiz gibi değil dedisizce uzayan adet yumurtlama gününu etkileyip geç döllenme olmuş olabilir mi yada yine kimyasal gebelik mi
Yarın test verdiğinizde 1100-1200 üstü çıkması lazım. Değeriniz bir tık az artmış ama çok da kötü sayılmaz.13 Haziran 74
15 Haziran 165
21 Haziran 672
Bende geçen ay kimyasal geçirdim 15 inde adet olmam lazımdı olmadim 10 gün geçti lekelenmem var arada kahverengi pembe test yaptım çıkmadı napcam bilmiyorumMerhaba arkadaşlar benim geçen yıl 6+4 düşüğüm oldu ardından 7 ay sonra bir kimyasal gebelik bu kimyasal gebelik sonrası 5 ay sonra yeniden kimyasal gebelik geçirdim. Kanamam 13 gün sürdü ve parça döktüm. Adet olmadan tekrar hamile olduğumu öğrendim. İlk beta 74 iki gün sonra 164 , 6 gün sonra 672. Dr istediğimiz gibi değil dedisizce uzayan adet yumurtlama gününu etkileyip geç döllenme olmuş olabilir mi yada yine kimyasal gebelik mi
Şimdi nasılsınız sonuçlarınız nasılBir doktora görünün bence. Benim geçen ay kimyasal gebelik oldu parça döktüm
Sizi hic korkutmak veya üzmek için yazmıyorum. Ama degerlerimiz o kadar ayni ki. Bir uyarida bulunmak istiyorum. Cunku bu biraz daha zor farkedilebiliyor beta degerleri henuz daha düşük olduğu icin.13 Haziran 74
15 Haziran 165
21 Haziran 672
merhabalar bende sizinle benzer durumdayım mayısın sonunda kımyasal gecirdim kanamayla düştü şimdi tekrar adetim gecikti bugun gecikmenın 8. günü sabah idrar testi yaptım bişey cıkmadı bi umut beklıyorum sizin durumunuzda bi değişiklik oldu mu afet ya da hamılelik belli miBende geçen ay kimyasal geçirdim 15 inde adet olmam lazımdı olmadim 10 gün geçti lekelenmem var arada kahverengi pembe test yaptım çıkmadı napcam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?