- 3 Haziran 2023
- 1.084
- 243
- 43
- 31
- Konu Sahibi zinnetinko
-
Yok bir gebeligim oluşmadı bu ay kan testlerimi verdim aşılama ya basliyacagim bir dahaki ay mi başlar tedaviye bilmiyorum bu pazartesi gideceğim bakalım ne dicek. Yani doktor araştırılması gereken bir durum ama araştırıyorlar dedi araştırdığımda isse yediklerimizden kaynaklı olarak çıkıyor sağlıklı beslenmedigimizden dolayı ki mecbur yiyorsun yaniMerhabaalr bende iki defa kimyasal gebelik geçirdim sonrasinda saglikli gebeliginiz oldumu acaba. Yada sebebini soyledilermi acaba size kimyasal gebeligin
Adet oldunuz mu acaba perşembe değerim 19 a düşmüştü hala adet olmadımProgestani biraktim kanamam basladi
Evet oldim basta cok sanci cektim bi kac parca geldi ama kan yoktu sonra durdu bi gun sonra adet oldumAdet oldunuz mu acaba perşembe değerim 19 a düşmüştü hala adet olmadım
İnşallah bende olurum perşembe 19 du olamdıkça strese girdmEvet oldim basta cok sanci cektim bi kac parca geldi ama kan yoktu sonra durdu bi gun sonra adet oldum
Ce sen bu aksam yada yarin aksam olursun bana 32 dendi sali gunu persembe oldumİnşallah bende olurum perşembe 19 du olamdıkça strese girdm
İnşallah canım kimi sıfırlanınca oluyomuş bizim ki öyle galibaBBen
Ce sen bu aksam yada yarin aksam olursun bana 32 dendi sali gunu persembe oldum
Galiba cok korkuyidum nasil olcak diye normal adet gibi biraz agrisi vi tik fazla isteİnşallah canım kimi sıfırlanınca oluyomuş bizim ki öyle galiba
Sağol canım ben cok pimpirikliyim normal de deGaliba cok korkuyidum nasil olcak diye normal adet gibi biraz agrisi vi tik fazla iste
Emin ol kimse benim kadar olamaz asiri evham dusunce incigina kadar inceleme kafada kurma doluuuu hep stresSağol canım ben cok pimpirikliyim normal de de
Ay Bende öyleyim anlattıgınız gibi aynı:)Emin ol kimse benim kadar olamaz asiri evham dusunce incigina kadar inceleme kafada kurma doluuuu hep stres
De yeni tedavi sureci var butun ilaclari tektek netten arastiriyorum klomen kullanmistim nette gorme sikintilari yaziyodu diye psikolojikmen iki gun bulanik gordumAy Bende öyleyim anlattıgınız gibi aynı:)
ben eylülde tüp bebek yaptırdım kasılma önleyici ilaç verdiler carpıntı yapabilir dediler ilacı her içtigimde ölüyodum nabzım artıyoduBBi
De yeni tedavi sureci var butun ilaclari tektek netten arastiriyorum klomen kullanmistim nette gorme sikintilari yaziyodu diye psikolojikmen iki gun bulanik gordum
Yaaaa ayni bennn vallahi o etki bende hemen olusuyorben eylülde tüp bebek yaptırdım kasılma önleyici ilaç verdiler carpıntı yapabilir dediler ilacı her içtigimde ölüyodum nabzım artıyodu
Bence değerinin sıfırlanıp sıfırlanmadıgına bakacakKizlar bide kimyasal geblik sonrasi simdi dr sali gunu kontrole cagirdi yine kan mi ericem nasil olucak yada ilac falan veriyor mu
Merhaba cnm sende durumlar nasil acaba nasilsinben eylülde tüp bebek yaptırdım kasılma önleyici ilaç verdiler carpıntı yapabilir dediler ilacı her içtigimde ölüyodum nabzım artıyodu
Meraba canım iyim bu ay yumurtlama takibi yaptım ama piki göremedim, sanırım erken adet olucam kasık ağrılarım var sen nasılsın?Merhaba cnm sende durumlar nasil acaba nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?