• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kimyasal gebelik acil yardim

Merhabaalr bende iki defa kimyasal gebelik geçirdim sonrasinda saglikli gebeliginiz oldumu acaba. Yada sebebini soyledilermi acaba size kimyasal gebeligin
Yok bir gebeligim oluşmadı bu ay kan testlerimi verdim aşılama ya basliyacagim bir dahaki ay mi başlar tedaviye bilmiyorum bu pazartesi gideceğim bakalım ne dicek. Yani doktor araştırılması gereken bir durum ama araştırıyorlar dedi araştırdığımda isse yediklerimizden kaynaklı olarak çıkıyor sağlıklı beslenmedigimizden dolayı ki mecbur yiyorsun yani

19 kasım pazar - beta 26,6
21 kasım salı - beta 31,28
23 kasım perşembe - beta 17,84

kimyasal yaşıyorum....
en kısa sürede dolsun kollarım...

Cok korkuyodum diyodum adet olamicam galiba dusmicek diye ama sukur oldum bi anda oluyo zaten kimyasal zor bi psikoloji ama suan adet olduguma seviniyorum yani

Bundan sonra bi kere daha regl olayim sonra ikincisinde yune tedavie gidicem insallah buda catlatma ignesiyle olmustu zaten

Kizlar bide kimyasal geblik sonrasi simdi dr sali gunu kontrole cagirdi yine kan mi ericem nasil olucak yada ilac falan veriyor mu

Back
X