- 2 Kasım 2023
- 102
- 20
- 13
- 28
- Konu Sahibi zinnetinko
-
Progestani biraktim kanamam basladiDüşük önleyici bir ilaç verdimi doktorun bana vermişti onu kestim ondan sonra kanamam geldi eğer ilaç alıyorsan gelmez kanaman
Meraba kaç gün sonra başladı kanamanız benim değerimde pazartesi düşüse geçti ama kanamam ağrım yok bnde korkuyorumProgestani biraktim kanamam basladi
Bende oyleydim hic agri lekelenme tarzim yoktu sabah ta iki parca dustu afedersin sonra durdu damla damla kahverengi leke geliyor sadece persembe gunu 82ydi deger pazartesi 89 oldu dun progestani birakim bu sabah kanama tarzi basladi yarim saat icinde iki parca dustu ve durdu bende korkuyorum anlamadim senin ne zaman dustu degerMeraba kaç gün sonra başladı kanamanız benim değerimde pazartesi düşüse geçti ama kanamam ağrım yok bnde korkuyorum
Dr bana deger sifirlaninca kanama baslar demisi dun kan verdim 32 ydi bugunde anlattigim gibi oldu sogan maydonoz kaynattim ictim insallah ise yararMeraba kaç gün sonra başladı kanamanız benim değerimde pazartesi düşüse geçti ama kanamam ağrım yok bnde korkuyorum
Ben pazartesi baktırdım 84 tü yarın baktırıcam sizin baya düsmüş korkmayn adetle atılır ben proluton depot olmuştm bide sanırım o da engellediDr bana deger sifirlaninca kanama baslar demisi dun kan verdim 32 ydi bugunde anlattigim gibi oldu sogan maydonoz kaynattim ictim insallah ise yarar
Benim pazartesi 89 du dun 32 ydi bugun sabah az bise geldi durdu sokulemiyor muyum noluyor anlamadimBen pazartesi baktırdım 84 tü yarın baktırıcam sizin baya düsmüş korkmayn adetle atılır ben proluton depot olmuştm bide sanırım o da engelledi
Sökülünce sıfıra düşecek doktor bana öyle dedi stres yapmamamız lazım tabi keşke tutunsaydı ama hayırlısı buymuşBenim pazartesi 89 du dun 32 ydi bugun sabah az bise geldi durdu sokulemiyor muyum noluyor anlamadim
Evet hayirlisi buymus deger yukselsin diye dua ederken simdi dussun diye dua ediyorum cok aci zor yani ama allah mutlu guzel kapila acar insallahSökülünce sıfıra düşecek doktor bana öyle dedi stres yapmamamız lazım tabi keşke tutunsaydı ama hayırlısı buymuşben de yarın baktırıcam hala ağrı falan yok insallah düşmüştür değerm
Evet hayirlisi buymus deger yukselsin diye dua ederken simdi dussun diye dua ediyorum cok aci zor yani ama allah mutlu guzel kapila acar insallah
Hayir catlama ignesiyleydiBen de bugun aynısını düşündümamin insallah sizin tüp bebek miydi acaba
Ben de bugun aynısını düşündümamin insallah sizin tüp bebek miydi acaba
Senin tup bebek miydi cnmHayir catlama ignesiyleydi
Canım benm tüp bebek tutmadı eylülde bu ay kendıgılımden kaldm cok sevınmıstm ama olmadıSenin tup bebek miydi cnm
Merhabalar hemşiresiniz sanırım lütfen banada yardımcı olurmusunz benim değerler 217 259 350 ve 217 şeklinde ilerledi doktor hep dış gebelik olabilri dedi ihtimali var dedi vajinal uştrason normal ultrason baktı ama görünen birşy yoktu bana dış genelik iğnesi yapalım dedi bende değer düşmeye başladı belki adet olurum dedim yaptırmadım bekledim 2 gün sonra gidince değerim 56 ya düşmüştü değerin güzel düşmüş dedi ve 1 gün sorna adet oldum kasıklarımda ve alt karnımda agrı var adetimin 2. Günü suan yani kötü birşey yoktur demi tam adet tarihimde adet oldumÖncelikle günaydın. Hiç korkmanıza gerek yok kendiliğinden adet kanaması ile rahim atacaktır. En fazla üç dört güne başlar merak etmeyin. Dış gebelik olacağını hiç sanmıyorum çünkü dış gebelikte beta biranda yükselir ve daha sonra yavaş ilerler bu da mecburen kürtaj gerekir sizde yükseliş var ama daha sonra düşüş bu kimyasal gebelik bende iki ay önce kimyasal gebelik geçirdim hiç bir ilaca gerek kalmadan kendiliğinden gelir. Korkmana gerek yok. Hem kürtaj olsa da bir zararı yoktur. Ben kürtaj da oldum hemde 12 haftalık gebeliğim kendiliğinden düştü ve bitti ama rahim temizlenmesi için kürtaja alındım. Öyle aşırı aman aman birşey değil. Rabbim kaldırmayacagımız yük vermez kimyasal gebelikte normal adet tarinizinden sonraki on gün içinde gerçekleşir bende hemşireyim hem mesleğimden hemde kendi yaşadıklarından söylemek istedim hiç korkmana gerek yok canım Rabbim güzel hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
Yok hayır zaten adet olmuşsunuz rahim materyali atmış. Geçmiş olsunMerhabalar hemşiresiniz sanırım lütfen banada yardımcı olurmusunz benim değerler 217 259 350 ve 217 şeklinde ilerledi doktor hep dış gebelik olabilri dedi ihtimali var dedi vajinal uştrason normal ultrason baktı ama görünen birşy yoktu bana dış genelik iğnesi yapalım dedi bende değer düşmeye başladı belki adet olurum dedim yaptırmadım bekledim 2 gün sonra gidince değerim 56 ya düşmüştü değerin güzel düşmüş dedi ve 1 gün sorna adet oldum kasıklarımda ve alt karnımda agrı var adetimin 2. Günü suan yani kötü birşey yoktur demi tam adet tarihimde adet oldum
Teşekkür ederimYok hayır zaten adet olmuşsunuz rahim materyali atmış. Geçmiş olsun
Rica ederim:)Teşekkür ederim
Nasibi yokmus denekkiCanım benm tüp bebek tutmadı eylülde bu ay kendıgılımden kaldm cok sevınmıstm ama olmadı
Kimyasalda boyle olur diye biliyorum dis gebekik bi artar bi azalirGünaydın
Değerlerim
19 Kasım beta 26
21 Kasım beta 31
Bugün yine baktiracagim progesteron da eklemeyi düşünüyorum. Dış gebelikte böyle mi olur
Merhabaalr bende iki defa kimyasal gebelik geçirdim sonrasinda saglikli gebeliginiz oldumu acaba. Yada sebebini soyledilermi acaba size kimyasal gebeliginKimyasal da zaten kanama lekelenme olmuyo normal adet gününde adetle beraber atıyorsun farkına bile varmiyorsun ben 2 kere geçirdim doktor aynen böyle dedi öylede oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?