Benden de sevgiler. Tüpümün birini kaybedince çok umutsuzlaştım. Sağlıklı ilerler mi zaman gösterecek ama tek tüple kendiliğinden hamile kalabildim çok şükür. Darısı başına.Kızlar selam, hiç yazmadım ama sık sık okuyorum bu topiği, umut oluyor bana da, ben de iki kimyasal iki dış gebelik geçirdim, tüpümün biri alındı, korunmayı bıraktık artık, umarım hepimiz dilediğimiz zaman kavuşuruz bebişlerimize, yuvalarımızı şenlendirir, büyütürüz, sevgiler
Bulamadılar, aynı yerde iki sefer oldu, birincisinde metotreksat ile düştü değerim 2700 dü en son, ama ikincide değer kusursuz yükseliyordu, şüphelenmemiştik dış gebelikten, sonra kese görülmedi, metotreksata rağmen değer düşmedi en son 8000 küsürlerdeydi ameliyat oldum.Benden de sevgiler. Tüpümün birini kaybedince çok umutsuzlaştım. Sağlıklı ilerler mi zaman gösterecek ama tek tüple kendiliğinden hamile kalabildim çok şükür. Darısı başına.
Bişeyi merak ettim benim ilk dış gebelik de tüpüm alındı senin nasıl oldu dış gebeliğin neden tekrarladı bişey bulabildiler mi?
20 liraya aldim canim evet aninda cikti 5-10 saniye icindeBu teste çok iyi diyorlardı pahalı da biraz ben bizim eczanede bulamamıştım ama cidden iyimiş baksana nasıl koyu çıkmış
Merhaba canım çok geç oldu ama yeni gördüm uzun zamandır giremedim şükürler olsun ki bende hamile olduğumu öğrendim bugün 7+3 olduk 4.hamileliğim ve ilk defa kalp atışı duyabildim istinasız hayatta duyduğum en güzel şeydi hemen iğneye başladık ama sevincimin önünde hep bi korku var Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsinKızlar sesiniz çıkmıyor neler yapıyorsunuz gebelik haberi alan var mı@Mechulzaman @Ucanbilge @sunsea @Sur-es @Turkuazkizz @miyaww__ Meryemcez
Ben tüpüm alındığında çookkk üzüldüm. Keşke tüpümü kurtarabilselerdı dedim Sonradan senin anlattığın ihtimali okuyunca demek ki alınması gerekiyormuş dedimBulamadılar, aynı yerde iki sefer oldu, birincisinde metotreksat ile düştü değerim 2700 dü en son, ama ikincide değer kusursuz yükseliyordu, şüphelenmemiştik dış gebelikten, sonra kese görülmedi, metotreksata rağmen değer düşmedi en son 8000 küsürlerdeydi ameliyat oldum.
sen hamile misin şimdi? Çok sevindim adınane kadar denediniz? Hemen oldu mu?
ozel muayenehane arastircam simdi var mi bildigin?Hangi doktora gidiceksin kadın doğumcu karar verdinmi
Güzel haberlerini alalım canım senin de inşallahKızlar selam, hiç yazmadım ama sık sık okuyorum bu topiği, umut oluyor bana da, ben de iki kimyasal iki dış gebelik geçirdim, tüpümün biri alındı, korunmayı bıraktık artık, umarım hepimiz dilediğimiz zaman kavuşuruz bebişlerimize, yuvalarımızı şenlendirir, büyütürüz, sevgiler
Bir vardı bayan erkek farketmiyor dimi ismini unuttum bi bakıp döneyim sanaozel muayenehane arastircam simdi var mi bildigin?
Çok sevindim kuzum ya ne güzel ne hızlı aldık bu haberleri uğurlu geldi hepimize allahım sağlıkla ilerletsin inşallahMerhaba canım çok geç oldu ama yeni gördüm uzun zamandır giremedim şükürler olsun ki bende hamile olduğumu öğrendim bugün 7+3 olduk 4.hamileliğim ve ilk defa kalp atışı duyabildim istinasız hayatta duyduğum en güzel şeydi hemen iğneye başladık ama sevincimin önünde hep bi korku var Allahım sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin
farketmez canimBir vardı bayan erkek farketmiyor dimi ismini unuttum bi bakıp döneyim sana
Ben de bundan alayım bitane evde dursun20 liraya aldim canim evet aninda cikti 5-10 saniye icinde
Ahmet başaran doktorun adı gidip memnun olanlar var muane ücreti 250tlymişfarketmez canim
Geçen bende almıştım 25tlye aldım bende boşuna almışım negatif çıkmıştıBen de bundan alayım bitane evde dursun
tesekkur ederim canim bende bi arastiriyim karar veririm birine artikAhmet başaran doktorun adı gidip memnun olanlar var muane ücreti 250tlymiş
Havzan Mah. Yeni Meram Cad. 41 D:1 Meram, Konya
Kategori
Jinekolog - Kadın Doğum Doktorları
0542 206 40 80
Yol Tarifi
2019 şubatta 7 haftalık düşük yaptım, hala hamile değilimEvet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık.Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.
ÜYE ADI VAKA BAT SONUÇminseo 1 KİMYASAL 04.05.2020 @Fatossenturk 2 DIŞ GEBELİK 1 DÜŞÜK @Ucanbilge 1 KİMYASAL tugcekb 1 KİMYASAL 26.04.2020 @Turkuazkizz 1 KİMYASAL Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL Deryakckn 4 KİMYASAL 08.05.2020 @Mechulzaman 1 DIŞ GEBELİK @Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL 20.04.2020 @Sur-es 2 DIŞ GEBELİK,1 KİMYASAL,2 KAYIP @pembeportakalizmir 1 KİMYASAL GEBELİK iSsra 2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK @miyaww__ 1 KİMYASAL @Sefoss 1 DÜŞÜK
kucaginiz dolar yakin zamanda umarim2019 şubatta 7 haftalık düşük yaptım, hala hamile değilim
2,5 yıldır bekliyorum
Herhangi bi sağlık probleminiz var mıydı çok geçmiş olsun2019 şubatta 7 haftalık düşük yaptım, hala hamile değilim
2,5 yıldır bekliyorum
İnşallah bekleyen herkesin sağlıklı bebekleri olur, hamile kalınca bütün yaşadığım zorluklar bitti sanmıştım ama kaybetmesi çok daha zormuş. Umarım hepimiz dileğimize kavuşuruzkucaginiz dolar yakin zamanda umarim
Teşekkür ederimHerhangi bi sağlık probleminiz var mıydı çok geçmiş olsun
Yaaa, zorlu ama sonu güzel bi hikaye olacak gibi inşallah, artık hep pozitif bak olur mu? Bence çok faydası oluyor, bir de hiç kimseyle hiçbir şeyini kıyaslama, bakıyorum bazen farkında olmadan kıyaslayıp mutsuz oluyorum, çok güzel haberlerle gel dilerimBen tüpüm alındığında çookkk üzüldüm. Keşke tüpümü kurtarabilselerdı dedim Sonradan senin anlattığın ihtimali okuyunca demek ki alınması gerekiyormuş dedim
Çok şükür hamileyim yarın ilk doktor kontrolum var. Ameliyattan sonra 4 ay korundum 6 ay denedim olmayınca tüp bebeğe gittim yine nasip olmadı. Tuttu boş gebelik oldu. Çok yorulduk yıprandık bu dönemde.12 kasım kürtaj oldum. 1 ay korundum. 3. Ayımda hamile kaldım. Hatta doktor aşılama yapacaktı.1.ay 1 günle kaçırdım tedaviyi.2.ay Virüs çıktı diye erteledim.3.ay kendiliğinden oldu bin şükür. İnşAllah sağlıklı ilerler cümlemizinki.