canim yanlis anlamazsan kimsenin ibadetine karismak haddime degil ama zaten tansiyonun dusuyor dedigin gibi tutmasan ya da birgun tutup birgun tutmasan vucudunu zorlamadan daha iyi olur sankiValla ben de korkuyorum benim bi de tansiyon düşüyor ya bayıldım da geçenler de bi doktora sorcam bi daha riske atamam bebeği tansiyonum düşerse zarar görebilir
Yok canım ne yanlış anlayım benim için öncelik sağlıklı olmam dinen de böyle buyrulmuş zaten eşim yokken bayılsam başımı çarpsam kalsam eşim akşam ölümü bulur evde bunları göze alamamcanim yanlis anlamazsan kimsenin ibadetine karismak haddime degil ama zaten tansiyonun dusuyor dedigin gibi tutmasan ya da birgun tutup birgun tutmasan vucudunu zorlamadan daha iyi olur sanki
allah korusun. Once saglik tabiki doktoruna da danisirsin tabi ona gore karar verirsinYok canım ne yanlış anlayım benim için öncelik sağlıklı olmam dinen de böyle buyrulmuş zaten eşim yokken bayılsam başımı çarpsam kalsam eşim akşam ölümü bulur evde bunları göze alamam
bozma moraliniiii tedavisini olursun gecer insallahKızlar tahlil sonuçlarım çıkmış hormon testlerini yapmamış sağlık ocağıfakat tiroid lerim yüksek haşimato olabilirim yüzde doksan çok moralim bozuldu haftaya dahiliyeye gideceğim
İlk başta eldivene dikkat çekiliyordu ama sonra maske üzerinde duruluyor haklı olarak.Ediyoruz kuzum da çevrendekiler etmeyince bi işe yaramıyor ki insanlara maskeyi bile zorla taktırıyoruz kimse laf anlamıyor
Sağlık ocağı benimkilere de bakmamıştı beta bakmıştı. Moralini bozma dahiliyeye gittikden sonra değerlendirirsin durumu.Kızlar tahlil sonuçlarım çıkmış hormon testlerini yapmamış sağlık ocağıfakat tiroid lerim yüksek haşimato olabilirim yüzde doksan çok moralim bozuldu haftaya dahiliyeye gideceğim
Belki de o yüzden bayıldım halsizlik hep var zaten ama tam yumurtlama zamanım şimdi napcam ben hamile kalsam bişey olur mu offbozma moraliniiii tedavisini olursun gecer insallah
Kadınlık Hormonlaranı da hastanede baktıracağım hormonlarım da dengesizlik çıkarsa ilaç tedavisi mi uyguluyorlar sence hamile kalmayı ertelemeyi miyimSağlık ocağı benimkilere de bakmamıştı beta bakmıştı. Moralini bozma dahiliyeye gittikden sonra değerlendirirsin durumu.
Şindiden bunları düşünme. Hormon tahlillerine baktırdıktan sonra belli olur. Doktorun bi değerlendirmesini yapar yönlendirir. Daha sonuçları görmeden evham yapma canım Benim hormonlarda bi sıkıntı olmuyordu ama gebeliklerde ilerlemiyordu.Kadınlık Hormonlaranı da hastanede baktıracağım hormonlarım da dengesizlik çıkarsa ilaç tedavisi mi uyguluyorlar sence hamile kalmayı ertelemeyi miyim
hasteneye git dicem ama durumlar malum bu ay deneme yapmasanda sonuca gore bir sonraki ay mi denesen bilemedimki yaaBelki de o yüzden bayıldım halsizlik hep var zaten ama tam yumurtlama zamanım şimdi napcam ben hamile kalsam bişey olur mu off
Yok canım eşimin çalıştığı hastaneye gideceğim özele kalabalık olmuyor şuan özel hastaneler bakalım ne çıkacak zaten bu saatten sonra ben istesem de eşim denemezhasteneye git dicem ama durumlar malum bu ay deneme yapmasanda sonuca gore bir sonraki ay mi denesen bilemedimki yaadoktora gidersende devlete gitme canim kalabalik olur devlet hastaneleri
Aynı şeyi yaşama riskini göze almaktansa sonuçlar çıkana kadar ertelemek daha mantıklıŞindiden bunları düşünme. Hormon tahlillerine baktırdıktan sonra belli olur. Doktorun bi değerlendirmesini yapar yönlendirir. Daha sonuçları görmeden evham yapma canım Benim hormonlarda bi sıkıntı olmuyordu ama gebeliklerde ilerlemiyordu.
hemen bozuyorsun moralini ama dur bakalim daha ne oldugunu bilmiyoruz once bi ogrenelim belki basit tedavisi olan biseydir hemen hasimoto diyosun. Hem oyle bile olsa herseyin bi tedavisi var hasimato hastalari da hamile kalabiliyorYok canım eşimin çalıştığı hastaneye gideceğim özele kalabalık olmuyor şuan özel hastaneler bakalım ne çıkacak zaten bu saatten sonra ben istesem de eşim denemez
yaa bak gordun mu hemen karalari bagliyosun bide ohh cok sukur sevindim onemli bisey olmamasina. Benimde sana bi haberim var asagiya bakEşim çok panik hemen gitmiş dahiliye doktoruna göstermiş sonuçlarımıdoktor şuan için ilaca gerek yok 6 ay sonra ultrason çekip kontrol edelim tekrar bi sıkıntı yaratmaz demiş kadın doğumcuya da koşup gitmiş o da gebelik için sıkıntı yaratmaz demiş içim rahatladı eşim diyor sen şimdi beni rahat bırakmazsın iSsra tugcekb
Eşim çok panik hemen gitmiş dahiliye doktoruna göstermiş sonuçlarımıdoktor şuan için ilaca gerek yok 6 ay sonra ultrason çekip kontrol edelim tekrar bi sıkıntı yaratmaz demiş kadın doğumcuya da koşup gitmiş o da gebelik için sıkıntı yaratmaz demiş içim rahatladı eşim diyor sen şimdi beni rahat bırakmazsın iSsra tugcekb
Ben hiç denemedim erken gebelik testinden. Pek anlamam Ama görüyorum evet evet görüyorum ya