Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şehirler arası gitmek yasak deseydin bir ay g değişim yapsan sorun olur sanki
2. Mail gelmezse mecbur gidecez kuzum ki gelmedi hastalandım hastalanacam ayakta zor duruyorum direniyorum inşallah sıkıntı yaşamam kalbimde sıkıntı var bu kez kurtaramazlar

Evet bayadır kayyumda
ama odemeleri falan sorunsuz bildigim kadariyla ona sukret biz onlarin kargolarini tasimistik bi ara babamla kargo acentemiz vardi ordan biliyorum

2. Mail gelmezse mecbur gidecez kuzum ki gelmedi hastalandım hastalanacam ayakta zor duruyorum direniyorum inşallah sıkıntı yaşamam kalbimde sıkıntı var bu kez kurtaramazlar
canim su durumda gondermezler diye dusunuyorum gondermek isterlersede sen rahatsiz oldugunu soyle zorla gondermezler herhalde

canim su durumda gondermezler diye dusunuyorum gondermek isterlersede sen rahatsiz oldugunu soyle zorla gondermezler herhalde
İlaç firmalarında işler farklı yürüyor kuzum anlaşma bitti araçlar mecbur değişcek şimdiye denk gelmesi kötü

İlaç firmalarında işler farklı yürüyor kuzum anlaşma bitti araçlar mecbur değişcek şimdiye denk gelmesi kötü
o zaman valilikten izin cikartmalari lazim yasak artik cunku valilik de boyle bi sebepten izin verir mi sanmam

ama odemeleri falan sorunsuz bildigim kadariyla ona sukret biz onlarin kargolarini tasimistik bi ara babamla kargo acentemiz vardi ordan biliyorum
Evet fabrikayı bıraktığında banka borcu bile yoktu fabrikanın çok şükür maaş ödemeleri iyi

Hasta olduğunu söylesen en kötü kırgınlığım var de başım ağrıyor de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…