gecmis olsun canim ya kadin olmak ne kadar zorKizlarr drdan geldm smdi,cikolata kistim varmis bide bu oldu yaa napcami sasirdm valla
Sorma kuzum ya hamilelikten vazgecesim gelio artik bunlar bi isaretmi acaba diorum tobe yarabbimgecmis olsun canim ya kadin olmak ne kadar zor
o kadar zorlugunu cektin mukafati da olacaktir canim umudunu kaybetmeSorma kuzum ya hamilelikten vazgecesim gelio artik bunlar bi isaretmi acaba diorum tobe yarabbim
Amin cnm insallaho kadar zorlugunu cektin mukafati da olacaktir canim umudunu kaybetme
iyi gidiyor cok sukurAmin cnm insallahsenin nasil gecio iyisim umarim
gecmis olsun canimKizlar mrb nasilsiniz?bugun dr a gittim yine ,beta sonucum 26 cikmis cuma gunki,bugun de bakti 6ya dusmus yani sonuc olarak kist filan bilemiorum ama kimyasal gebelik gecirmisim
gecmis olsun canimpihtilasma mi?
hayirlisi olsun canim uzulme. Ben kimyasaldan sonra bebek aspirinine baslamistim hala da iciyorum yarin doktoruna bi sor istersen pihtilasmaya karsi onlem amacliCnm saol suanda hicbisi bilmiorum ilkkez kimyasal yasiorum ben ,yarin konusvaz dedi dr
Tmm cnm soriyim bi yarinhayirlisi olsun canim uzulme. Ben kimyasaldan sonra bebek aspirinine baslamistim hala da iciyorum yarin doktoruna bi sor istersen pihtilasmaya karsi onlem amacli
Sen kimyasaldan sonra nekadar bekledin cnm yani nezaman hamile kaldinhayirlisi olsun canim uzulme. Ben kimyasaldan sonra bebek aspirinine baslamistim hala da iciyorum yarin doktoruna bi sor istersen pihtilasmaya karsi onlem amacli
kimyasaldan sonra 2. ay hamile kaldim canim. Umarim sen de oyle hemen hamile kalirsinSen kimyasaldan sonra nekadar bekledin cnm yani nezaman hamile kaldin
Insallah cnm bnmkimyasaldan sonra 2. ay hamile kaldim canim. Umarim sen de oyle hemen hamile kalirsin
GunaydinnKizlar hic sesiniz cikmiyor herkesmi karambole bu benim gibi
Canim gec gordum msj kimseler kalmamis buralarda hayirli aksamlar diyeyim bende nasilsin iyilestinmi gecmis olsun bu arada kimyasal atlattin sanirimGunaydinlar herkese hanimlar ,kahveler benden bugun
Canim gec gordum msj kimseler kalmamis buralarda hayirli aksamlar diyeyim bende nasilsin iyilestinmi gecmis olsun bu arada kimyasal atlattin sanirim
Gecmis olsun canim kimyasal sonrasi gebelik daha kolay oluyor diyorlar ins onumuzdeki ay bebis gelir bekletmez seni benimde bat bugun test negatif yoksa biran once olsam diyorum ileri atinca strese sokuyor insani beklemedeyim canimSaol cnm sukur iyiyim,evet kimyasal atlattim hayirlisi bakalim,sen nasilsin