- 16 Şubat 2020
- 413
- 529
Rica ederim canım ❤Teşekkür ederim canım
Günaydın canım biraz koşturmacam var ondan kaynaklı giremiyorum. Bence yaptırma benim arkadaşlarımdan kimse yaptırmadı. Hatta birisinde doktor engelli doğar alalım dedi gelene razıyım dedi aldırmadı çocuk sapasağlam. Benim fikrim yaptırmamandan yana
belli oldu canim erkekGünaydın canım biraz koşturmacam var ondan kaynaklı giremiyorum. Bence yaptırma benim arkadaşlarımdan kimse yaptırmadı. Hatta birisinde doktor engelli doğar alalım dedi gelene razıyım dedi aldırmadı çocuk sapasağlam. Benim fikrim yaptırmamandan yana✔ cinsiyet belli oldumu?
Cnm nasilsin yardimina ihtiyacim var supheden delirmek uzereyim bugun dr lar calismyor acilede gitmek istemiorum.durum soyle ki,ben 2temmuzda regl oldum 9uanda bitti normal sekilde yani.sonra 3gun once kahverengi kanamam basladi sildikce geliyor afedrrsin,bugun hala devam ediyor disgebelikte boyle bisi yasaniyormuydu ben hic hatirlamiorum daha oncekini nasil gevirdim cok korkuorumGünaydın canım biraz koşturmacam var ondan kaynaklı giremiyorum. Bence yaptırma benim arkadaşlarımdan kimse yaptırmadı. Hatta birisinde doktor engelli doğar alalım dedi gelene razıyım dedi aldırmadı çocuk sapasağlam. Benim fikrim yaptırmamandan yana✔ cinsiyet belli oldumu?
Canim ben kendi yasadigim dis gebelikte reglim 13 gecmisti ve ozaman baslamisti sildikce gelen ve arada pede gelen siyaha yakin kirli bir kan arda kahve rengi acik kirmizi olmustu ama sen normal regli olmussun ya rahim temizleniyor reglin bitse bile bazen bir kac gun gelen lekeler olabilir hamilelikten sanmiyorum evde test varmiydi yapsan belli olur stres yapma mevsimsel bile ara lekelenme yasiyor olabilirsin kotuyu dusunmeden iyi dusun canim kist falan varsa oda yapiyordur aciller tehlikeli pandemiden dolayi test gebelik cikarsa durmadan acil git tabiCnm nasilsin yardimina ihtiyacim var supheden delirmek uzereyim bugun dr lar calismyor acilede gitmek istemiorum.durum soyle ki,ben 2temmuzda regl oldum 9uanda bitti normal sekilde yani.sonra 3gun once kahverengi kanamam basladi sildikce geliyor afedrrsin,bugun hala devam ediyor disgebelikte boyle bisi yasaniyormuydu ben hic hatirlamiorum daha oncekini nasil gevirdim cok korkuorum
Canim ben kendi yasadigim dis gebelikte reglim 13 gecmisti ve ozaman baslamisti sildikce gelen ve arada pede gelen siyaha yakin kirli bir kan arda kahve rengi acik kirmizi olmustu ama sen normal regli olmussun ya rahim temizleniyor reglin bitse bile bazen bir kac gun gelen lekeler olabilir hamilelikten sanmiyorum evde test varmiydi yapsan belli olur stres yapma mevsimsel bile ara lekelenme yasiyor olabilirsin kotuyu dusunmeden iyi dusun canim kist falan varsa oda yapiyordur aciller tehlikeli pandemiden dolayi test gebelik cikarsa durmadan acil git tabi
Rica ederim canim bazen ilk olan seyler endiselendiriyor insani bende bir kac defa yasadim oyle sonradan devam eden lekeleri bu heray yaparsa sorun olur suan gecmistir sanirim lekelenmen .Cok tskler cnm rahatlafm biraz dedigim gibi normal adet oldum bittikten sonra kahve sekilde devam edio suanda agri sizi yok
Güzelim kanaman kırmızı değilse korkma ağrın sancın varsa kalbine böbreklerine vuruyorsa dış gebeliktir.Cnm nasilsin yardimina ihtiyacim var supheden delirmek uzereyim bugun dr lar calismyor acilede gitmek istemiorum.durum soyle ki,ben 2temmuzda regl oldum 9uanda bitti normal sekilde yani.sonra 3gun once kahverengi kanamam basladi sildikce geliyor afedrrsin,bugun hala devam ediyor disgebelikte boyle bisi yasaniyormuydu ben hic hatirlamiorum daha oncekini nasil gevirdim cok korkuorum
Güzelim kanaman kırmızı değilse korkma ağrın sancın varsa kalbine böbreklerine vuruyorsa dış gebeliktir. ✔ Sen hamilemisin?
Yok cnm hala devam ediyorRica ederim canim bazen ilk olan seyler endiselendiriyor insani bende bir kac defa yasadim oyle sonradan devam eden lekeleri bu heray yaparsa sorun olur suan gecmistir sanirim lekelenmen .
Enteresan ama bukadar uzun surermi bilemedim kiz sen hamile olmadigina eminsin degilmi ustune falan gormedin hic test falan yaptinmi regli sonrasi tavsiyem yap istersen kendini yorduysan bebekde varsa lekelenme yasarsin var cevremde boyle yasayan da dikkali ol genedeYok cnm hala devam ediyor
Selam canım bende mutfak yaptırıyorum günlerdir giremedim ben iki hamileligimdede yaptirmadim yüzde yüz sonuç değil kendini boşa sitrese sokma hayirli olsun oğlusun allah gönlüne göre vermişbelli oldu canim erkek
tesekkur ederim canim. Kolay gelsin sana daSelam canım bende mutfak yaptırıyorum günlerdir giremedim ben iki hamileligimdede yaptirmadim yüzde yüz sonuç değil kendini boşa sitrese sokma hayirli olsun oğlusun allah gönlüne göre vermiş
Cnm test yaoma geregi duymadim hic cunku dedim ya,2temmuzda normal reglm basladi baya yogun oldum yani ,sonra iilestm bitti derken kahve lekelenme gelio anlamadim bisiEnteresan ama bukadar uzun surermi bilemedim kiz sen hamile olmadigina eminsin degilmi ustune falan gormedin hic test falan yaptinmi regli sonrasi tavsiyem yap istersen kendini yorduysan bebekde varsa lekelenme yasarsin var cevremde boyle yasayan da dikkali ol genede
Korkma bişey olmaz kuzumHayir cnm degilim,d3digim gibi bu ay gunund3 regl oldum iilestim ama bittikten 3 gun sonra filan tekrar kahverengi sekilde dwvam edio suanda anlamadim
Cnm kirmiziya dondu kanamam bugun sagtaraftada agrim var hafif parca gelio randevum var gidicem yazarm burdan sonucuKorkma bişey olmaz kuzum ✔ bazen mevsimsel bazen stresden kaynaklı değişebiliyor