- 18 Kasım 2019
- 5.164
- 4.883
Evet canım düşükler kimyasallar adet ve yumurtlama günlerini tamamen değiştiriyor malesef sen devam et bence yinede nolur nolmazKanamadan sonra 14 . Gunn pik 15. Gün siliklesiyor hafif bunun gibi oluyor benim ilk gebeligimdede hep böyleydi aylardır da böyle 7 aydır hep boyle ilk hamileligimdenboncede testle takip ederdim hep aynı çıkıyor değişiyor diyolar diye bende hep testle takip ediyorum böyle oluyor benim merak ettiğim değerler düşüp kanama olduktan sonra yumurtlamaboluykrmu ilk adete kadar
Aynen devam edicem canım prowomen da aldım eşimde vitamin kullaniyor inşallah allah herşeyin hayırlısını sagliklisini nasip etsinEvet canım düşükler kimyasallar adet ve yumurtlama günlerini tamamen değiştiriyor malesef sen devam et bence yinede nolur nolmaz
Evet çizgi var gibi görünüyor.. Üzülmeyin arkasından hamile kalmanız kolay olur inşAllah Bazen sağlıklı bir gebelik değilse bu şekilde ilerleyemeyebiliyor bazen pıhtılaşma bozukluğu sebebiyle oluyor..Tedbirinizi alın yeterki üzülmeyin yine olur inşAllahSelam kızlar ben bu ay adetimden bir gün önce test yaptım önce çizgi görünmüyordu sonradan baktığımda silik ama bariz görünen bir çizgiyle karşılaştım. Ancak ertesi günü pembeli kahveli çok az akıntım vardı. Devamı sıradaki gün ise normal regl oldumbu yaşadığım kimyasal olabilir mi sizce lütfen fikir verin. Fotoğrafını da koyacağım altaEki Görüntüle 2659843
Genelde adet görülüp sonrasında öğrenilen gebelikler dış gebelik oluyor özellikle de adetin olması gerekenden kısa sürdüyse bir muayene ol bence hayırlısı olsun inşallahSelam kızlar ben bu ay adetimden bir gün önce test yaptım önce çizgi görünmüyordu sonradan baktığımda silik ama bariz görünen bir çizgiyle karşılaştım. Ancak ertesi günü pembeli kahveli çok az akıntım vardı. Devamı sıradaki gün ise normal regl oldumbu yaşadığım kimyasal olabilir mi sizce lütfen fikir verin. Fotoğrafını da koyacağım altaEki Görüntüle 2659843
Evet bende de öyle oldu dış gebelik oldu sonrasındaGenelde adet görülüp sonrasında öğrenilen gebelikler dış gebelik oluyor özellikle de adetin olması gerekenden kısa sürdüyse bir muayene ol bence hayırlısı olsun inşallah
Geçmiş olsun Allah sağlıkla yenisini kucağına almayı nasip etsinEvet bende de öyle oldu dış gebelik oldu sonrasında
Genetik bölümüne gitsem bu durumu anlatsam bana test yaparlar mı acaba? Daha önce de böyle oldu bir kaç kez denk geldi ama hiç gebe kalamadım ilerlemedi bugüne dek. İçime kurt düştü acaba bundan dolayı mı kalamadım diye..Evet çizgi var gibi görünüyor.. Üzülmeyin arkasından hamile kalmanız kolay olur inşAllah Bazen sağlıklı bir gebelik değilse bu şekilde ilerleyemeyebiliyor bazen pıhtılaşma bozukluğu sebebiyle oluyor..Tedbirinizi alın yeterki üzülmeyin yine olur inşAllah
adetten sonra değil öncesinde yaptım testi. Sonra da normal adetim geldi gayet uzun ve yoğun oluyor sıkıntı yok. Dış gebelikte hcg baya artıyor adet de olmuyor öyle hemen bildiğim kadarıylaGenelde adet görülüp sonrasında öğrenilen gebelikler dış gebelik oluyor özellikle de adetin olması gerekenden kısa sürdüyse bir muayene ol bence hayırlısı olsun inşallah
Tam olarak anlayamadım ama detaylandırır mısınız nasıl olduğunu ?Evet bende de öyle oldu dış gebelik oldu sonrasında
Adet olunuyor dış gebelikte en önemli farkı bu dedi doktor ben de geçen ay kimyasal yaşadım ordan öğrendim doktora gidince sen bi kan ver belki de test yanılıyordur zatenGenetik bölümüne gitsem bu durumu anlatsam bana test yaparlar mı acaba? Daha önce de böyle oldu bir kaç kez denk geldi ama hiç gebe kalamadım ilerlemedi bugüne dek. İçime kurt düştü acaba bundan dolayı mı kalamadım diye..
adetten sonra değil öncesinde yaptım testi. Sonra da normal adetim geldi gayet uzun ve yoğun oluyor sıkıntı yok. Dış gebelikte hcg baya artıyor adet de olmuyor öyle hemen bildiğim kadarıyla
Adetten önce öğrenmiş olmanız şans tabi genelde ovulasyon testi hep pik çıkıyor diye o şüphe ile test yapıyorlar öğreniyorlarAdet olunuyor dış gebelikte en önemli farkı bu dedi doktor ben de geçen ay kimyasal yaşadım ordan öğrendim doktora gidince sen bi kan ver belki de test yanılıyordur zaten
Allah Allah bi tekrar test yapayım bakalım kan vermeye gerek kalmaz belki de hiç gecikmedi bile test yaptığımın ertesi günü adet oldum malesef ve kimyasal olduğunu düşünmüştümAdet olunuyor dış gebelikte en önemli farkı bu dedi doktor ben de geçen ay kimyasal yaşadım ordan öğrendim doktora gidince sen bi kan ver belki de test yanılıyordur zaten
Kimyasal da gecikme oluyor on gün kadar güzelim mutlaka bir hafta en az gecikip sessiz düşük olurdu belki test hatalı boşuna korkmaya gerek yokAllah Allah bi tekrar test yapayım bakalım kan vermeye gerek kalmaz belki de hiç gecikmedi bile test yaptığımın ertesi günü adet oldum malesef ve kimyasal olduğunu düşünmüştüm
Dış gebelikte adet olunmuyor diye biliyorum.. hcg yükselmeye devam ediyor çünkü siz adet görmüşsünüz burada bir tutunamama durumu olmuş gibi geldi bana
Adet olunuyor ama her zaman olduğundan kısa sürüyor tabi fixtir yani çevrem de burda gördüklerim kesintisiz adet görmüşler kısa olarak test pozitif çıkmışDış gebelikte adet olunmuyor diye biliyorum.. hcg yükselmeye devam ediyor çünkü siz adet görmüşsünüz burada bir tutunamama durumu olmuş gibi geldi bana
Burada değişik hikayeler okuyoruz her biri kıymetli bilgiler.. Bunu da öğrenmiş oldum sağolunAdet olunuyor ama her zaman olduğundan kısa sürüyor tabi fixtir yani çevrem de burda gördüklerim kesintisiz adet görmüşler kısa olarak test pozitif çıkmış
Evet canım bir iki defa düşük yapanlar yada üst üste kimyasal yaşayanların pıhtılaşma ve kromozom testi yapmaları gerektiğini düşünüyorum bende var pıhtılaşma şimdi coraspin içiyorum gebe olunca iğne başlicam bir kalp durması ile bir kimyasal yaşadım iyiki yaptırmışım testiBurada değişik hikayeler okuyoruz her biri kıymetli bilgiler.. Bunu da öğrenmiş oldum sağolun
Eğer pıhtılaşmadan şüpheleniyorsa dr konuşup tedbir alarak devam etmesi lâzım bu çok önemli
Bana da dr aynı şeyi söyledi ben de coraspin içiyorum eğer hayırlısıyla gebelik olursa iğne başlayacağım dedi ama benim aklıma takılan şey 0.4 lük iğne verecekmiş ben şu an 76 kiloyumEvet canım bir iki defa düşük yapanlar yada üst üste kimyasal yaşayanların pıhtılaşma ve kromozom testi yapmaları gerektiğini düşünüyorum bende var pıhtılaşma şimdi coraspin içiyorum gebe olunca iğne başlicam bir kalp durması ile bir kimyasal yaşadım iyiki yaptırmışım testi