Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Evet canım düşükler kimyasallar adet ve yumurtlama günlerini tamamen değiştiriyor malesef sen devam et bence yinede nolur nolmaz

Kızlar benmde 2 boş gebelik bir kimyasalım var iki tanede sağlıklı çocuğum var şükür onlardan sonra oldu zaten 3. Gebeliği istediğimiz de benim üç gebelikte de progestronum 10 nun altındaydı cumartesi hamile olduğumu öğrendim pazartesi doktora gittim 193 çıktı çarşamba tekrar kan ver dün 396 çıktı 47 saat var iki test arası çok şükür inşallah bu kez sağlıkla ilerler sadece folik asit verdi doktor

Evet çizgi var gibi görünüyor.. Üzülmeyin arkasından hamile kalmanız kolay olur inşAllah Bazen sağlıklı bir gebelik değilse bu şekilde ilerleyemeyebiliyor bazen pıhtılaşma bozukluğu sebebiyle oluyor..Tedbirinizi alın yeterki üzülmeyin yine olur inşAllah

Genelde adet görülüp sonrasında öğrenilen gebelikler dış gebelik oluyor özellikle de adetin olması gerekenden kısa sürdüyse bir muayene ol bence hayırlısı olsun inşallah

Genetik bölümüne gitsem bu durumu anlatsam bana test yaparlar mı acaba? Daha önce de böyle oldu bir kaç kez denk geldi ama hiç gebe kalamadım ilerlemedi bugüne dek. İçime kurt düştü acaba bundan dolayı mı kalamadım diye..

Genelde adet görülüp sonrasında öğrenilen gebelikler dış gebelik oluyor özellikle de adetin olması gerekenden kısa sürdüyse bir muayene ol bence hayırlısı olsun inşallah
adetten sonra değil öncesinde yaptım testi. Sonra da normal adetim geldi gayet uzun ve yoğun oluyor sıkıntı yok. Dış gebelikte hcg baya artıyor adet de olmuyor öyle hemen bildiğim kadarıyla

Adet olunuyor dış gebelikte en önemli farkı bu dedi doktor ben de geçen ay kimyasal yaşadım ordan öğrendim doktora gidince sen bi kan ver belki de test yanılıyordur zaten

Adet olunuyor dış gebelikte en önemli farkı bu dedi doktor ben de geçen ay kimyasal yaşadım ordan öğrendim doktora gidince sen bi kan ver belki de test yanılıyordur zaten
Adetten önce öğrenmiş olmanız şans tabi genelde ovulasyon testi hep pik çıkıyor diye o şüphe ile test yapıyorlar öğreniyorlar

Allah Allah bi tekrar test yapayım bakalım kan vermeye gerek kalmaz belki de hiç gecikmedi bile test yaptığımın ertesi günü adet oldum malesef ve kimyasal olduğunu düşünmüştüm

Dış gebelikte adet olunmuyor diye biliyorum.. hcg yükselmeye devam ediyor çünkü siz adet görmüşsünüz burada bir tutunamama durumu olmuş gibi geldi bana

Allah Allah bi tekrar test yapayım bakalım kan vermeye gerek kalmaz belki de hiç gecikmedi bile test yaptığımın ertesi günü adet oldum malesef ve kimyasal olduğunu düşünmüştüm
Kimyasal da gecikme oluyor on gün kadar güzelim mutlaka bir hafta en az gecikip sessiz düşük olurdu belki test hatalı boşuna korkmaya gerek yok

Dış gebelikte adet olunmuyor diye biliyorum.. hcg yükselmeye devam ediyor çünkü siz adet görmüşsünüz burada bir tutunamama durumu olmuş gibi geldi bana
Adet olunuyor ama her zaman olduğundan kısa sürüyor tabi fixtir yani çevrem de burda gördüklerim kesintisiz adet görmüşler kısa olarak test pozitif çıkmış

Adet olunuyor ama her zaman olduğundan kısa sürüyor tabi fixtir yani çevrem de burda gördüklerim kesintisiz adet görmüşler kısa olarak test pozitif çıkmış
Burada değişik hikayeler okuyoruz her biri kıymetli bilgiler.. Bunu da öğrenmiş oldum sağolun
Eğer pıhtılaşmadan şüpheleniyorsa dr konuşup tedbir alarak devam etmesi lâzım bu çok önemli

Burada değişik hikayeler okuyoruz her biri kıymetli bilgiler.. Bunu da öğrenmiş oldum sağolun
Eğer pıhtılaşmadan şüpheleniyorsa dr konuşup tedbir alarak devam etmesi lâzım bu çok önemli
Evet canım bir iki defa düşük yapanlar yada üst üste kimyasal yaşayanların pıhtılaşma ve kromozom testi yapmaları gerektiğini düşünüyorum bende var pıhtılaşma şimdi coraspin içiyorum gebe olunca iğne başlicam bir kalp durması ile bir kimyasal yaşadım iyiki yaptırmışım testi

Bana da dr aynı şeyi söyledi ben de coraspin içiyorum eğer hayırlısıyla gebelik olursa iğne başlayacağım dedi ama benim aklıma takılan şey 0.4 lük iğne verecekmiş ben şu an 76 kiloyumbu iğne bana yetecek mi?? Okuduğum kadarıyla doz ayarlaması kiloya göre yapılıyormuş 0,4'lük doz biraz standart bir doz bana yetecek mi diye düşünüyorum ya yetmezse diye korkuyorum işte.. Size söyledi mi dr iğne dozunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…