- 10 Şubat 2020
- 646
- 242
- 32
Catlamadan 14 gun sonra yaparsaniz net cikar diye dusunuyorumKızlar merhabA
MArtta kmayasal yaşdım.
2 ay denemedim.
Mayısta tekrar başladık.
Mayıs’ta olmadı.
Haziran testlerim bu şekilde.
16-17-18-19uncu günleri değerlendirdik.
Bugğn 8.inci günüm. Sizce ne zaman test yapmam lazım
Eki Görüntüle 2655763
Catlamadan 14 gun sonra yaparsaniz net cikar diye dusunuyorum
o zaman bilac gun sonra erken gebelik testiyle yap ama onlara da cok guvenilir degil diyorlar gerci benimki cikmisti amaAy o zaman daha çok var kız :)
Nasış geçicek zaman
o zaman bilac gun sonra erken gebelik testiyle yap ama onlara da cok guvenilir degil diyorlar gerci benimki cikmisti ama
benimde sol kasigimda agri oluyordu bide cok halsizlik olmusti baska belirtim olmadi. Prodoctor marka erken testle ogrenmistim ben normal testte cok belli belirsiz cikmisti yarin erken testle dene bekleyemiyorsanNeyse beklicez artık başka çare yok :)
Nasıl belirtilerin oldu canım senin ?
Bende şuan sadece sağ kasığımda ince bir sızı var. Oda psikolojik midir mormal mi ayırt edemiyorum.
benimde sol kasigimda agri oluyordu bide cok halsizlik olmusti baska belirtim olmadi. Prodoctor marka erken testle ogrenmistim ben normal testte cok belli belirsiz cikmisti yarin erken testle dene bekleyemiyorsan☺☺
Kızlarrrrrrrnasılsınız görüşmeyeli
Valla bende iyiyim selcan aramıza hoşgeldin ben hep vardım ama 4 gündür sıkıntı vardı yeni girebildimBen sizi tanımıyorum ama olsun :)
Ben iyiyim valla :) siz nasılsınız ?
Selcan ben bu arada
sonunda gelmissinKızlarrrrrrrnasılsınız görüşmeyeli
Hbudum canımValla bende iyiyim selcan aramıza hoşgeldin ben hep vardım ama 4 gündür sıkıntı vardı yeni girebildim
Valla baya kadına sürtük filan yardırınca ben 4 gün ban atmışlarsonunda gelmissinbiz bildigin gibiyiz sen nasilsin ozlettin kendini
İnşallah güzelim rabbim gönlündekini versinHbudum canım
Teşekkür ederim...
Bende katıldım evet heyecnla bekliyorum. İnş bu hafta güzel şeyler yaşarız hep birlikte
HosgeldinnnnValla bende iyiyim selcan aramıza hoşgeldin ben hep vardım ama 4 gündür sıkıntı vardı yeni girebildim
ayy hamilesindir umarim belki gec dollenme falandirValla baya kadına sürtük filan yardırınca ben 4 gün ban atmışlarbugün adet olmam gerekiyordu olmadım test yaptım çıkmadıda bakalım beklemedeyim
Valla inşallah ya doktorumla konuştum 2 günn daha bekle baktın olmadın kan alalım dedi bakalımayy hamilesindir umarim belki gec dollenme falandir
Rabbim en doğru zamanda vercektir kuzucum bekle bakalım belli olmazSelam kızlar bende kuzucuklarimi samsuna götürdüm anneme bıraktım mutfak yaptırıyorum bata 2 gün var kahverengi akıntı geliyor 2 gündür olmayacak yine sanırım kısmet