Gözünaydın süper olmuşkizlar cok mutluyum kestane istiyodum ya bugun yine cok canim istedi aramaya ciktik bitane kuruyemisci hamileler gelir diye dondurmus kistan ondan aldikAllah razi olsun o kuruyemisciden
Öyleymiş çok geçmiş olsun canımÇok kötü deprem olduuu
gecmis olsun canim Manisa da olmus sizin orda da hissedilmistir tabi yakin arasi cok gecmis olsunÇok kötü deprem olduuu
Çok salladı alıştık aslında depreme artık ama bizim fabrika çok sallanıyor her yer çıtırdıyor o yüzden çok korkuyorumgecmis olsun canim Manisa da olmus sizin orda da hissedilmistir tabi yakin arasi cok gecmis olsun
allah afadından korusun tekrar yaşatmasın geçmiş olsun canımÇok kötü deprem olduuu
Amin canım aminallah afadından korusun tekrar yaşatmasın geçmiş olsun canım
Sağol allah razı olsun canım benim senin durum nasıl kuzum varmı bir belirti bugün yarın olmamız lazım inş olmazAmin canım aminsenin de eşin kaza yapmış sanırım diğer topicte gözüme çarptı geçmiş olsun çok
Rabbim en kısa zamanda yeniden sağlıkla nasip etsinBu şarkı beni mahvediyor... Ne zaman dinlesem hamile olduğumu öğrendiğim gün ile kaybettiğimi öğrendiğim o 5 günlük zaman dilimini tekrar tekrar yaşıyorum...
Ümitsizce aşığım,
Uyansam uyansam geçse sabaha...
Çaresizce beklerim,
Dünyanın gözyaşını akıttım ona...
Rüzgar okşa onun saçlarını benim yerime
Fısılda kulağıma sevdiğimi...
Rüzgar dolaş onun etrafında dön gel bana
"Getir bıraktığı nefesi..."
İnşallah kuzum inşallahRabbim en kısa zamanda yeniden sağlıkla nasip etsin
Bir ay sonra güzel haberlerle bu topikte buluşalımKızlar ben bu ay buralarda olmayacağım İnşallah güzel haberlerle geri dönerim kendinize iyi davranın
Guzel haberlerle bekliyoruz seniKızlar ben bu ay buralarda olmayacağım İnşallah güzel haberlerle geri dönerim kendinize iyi davranın
Gunaydin cnmGunaydiiiinnn herkesee