Benim normal adet gibi oldu 5 gün sürdü bitti 10 15 gün hatta 1 ay kanaması olan var belki benim de uzun sürse 1 defada temizlenirdi rahimYaaa sizinki baya uzun sürmüş bende benimki uzun sanıyordum herkesinki genelde adet gibi olup bitmiş bende uzun sürmesine şaşırmıştım
Evet aşırı pıhtılı oluyor hayatımda bu kadar kanama görmemiştim ben 10 dk da ped değiştirdim resmenBenim değerde 36ya çıktı en çok salı kan verdim 2ye düşmüş dediğiniz gibi çok pıhtılo bir adet görüyorum dün ve bugün azaldı bugün bir mercimek tanesi kadar leke geldi normalde de adetim yedi gün sürer zaten bitiyor herhalde
İnşallahh bundan sonra ki gebeliklerimiz sağlıklı olur gerçi benim 12 haftalık düşüğüm de var o yüzden pıhtılaşma ve kromozom testi verdim trombofili paneli çıkması temmuz on beşi bulur koruncam çıkana kadar tekrar üzülmemek içinEvet aşırı pıhtılı oluyor hayatımda bu kadar kanama görmemiştim ben 10 dk da ped değiştirdim resmen
11 temmuza randevu aldim umarim ogreniriz cinsiyeti de 16. hafta olacak
İnşallah canım inşallahİnşallahh bundan sonra ki gebeliklerimiz sağlıklı olur gerçi benim 12 haftalık düşüğüm de var o yüzden pıhtılaşma ve kromozom testi verdim trombofili paneli çıkması temmuz on beşi bulur koruncam çıkana kadar tekrar üzülmemek için
Aaaa az kalmış ben oyumu KIZ olarak kullanıyorum11 temmuza randevu aldim umarim ogreniriz cinsiyeti de 16. hafta olacak☺
Test yaptırmasan bile hamilelik başlar başlamaz kan sulandırıcı iğneye başlaman lazım önlem amaçlı veriyorlar düşüklerde bi de asprin kullanıyor musun canımİnşallahh bundan sonra ki gebeliklerimiz sağlıklı olur gerçi benim 12 haftalık düşüğüm de var o yüzden pıhtılaşma ve kromozom testi verdim trombofili paneli çıkması temmuz on beşi bulur koruncam çıkana kadar tekrar üzülmemek için
hayirlisi bakalim kendimi kiza da hazirlamaya basladim ama erkek olursa bana dogum gunu hediyesi olurAaaa az kalmış ben oyumu KIZ olarak kullanıyorumbakalım ne çıkacak
Sonuçlar çıkmadan doktor aspirin başlamak doğru olmaz dedi hani pıhtılaşma dozuna bağlı falan vs o yüzden sonuç bekliyorum zaten bu ay gebelik çalışması yapmicaz sonuca göre diğer ay başlicaz bişeylerTest yaptırmasan bile hamilelik başlar başlamaz kan sulandırıcı iğneye başlaman lazım önlem amaçlı veriyorlar düşüklerde bi de asprin kullanıyor musun canım
Test yapmadan iğne başlamak ta doğru değil dozu az gelirse tekrar düşük oluyor eğer mesajımı gören varsa çok kaybı kimyasalı olan mutlaka test yaptırsın ona göre doz ayarlaması olsun kimse yaşamasın bu durumu çok acı..Test yaptırmasan bile hamilelik başlar başlamaz kan sulandırıcı iğneye başlaman lazım önlem amaçlı veriyorlar düşüklerde bi de asprin kullanıyor musun canım
Haklısın canım bazı doktorlar malesef bu şekilde yönlendirmiyorTest yapmadan iğne başlamak ta doğru değil dozu az gelirse tekrar düşük oluyor eğer mesajımı gören varsa çok kaybı kimyasalı olan mutlaka test yaptırsın ona göre doz ayarlaması olsun kimse yaşamasın bu durumu çok acı..
Olsun da kız erkek ikisi de bal olurhayirlisi bakalim kendimi kiza da hazirlamaya basladim ama erkek olursa bana dogum gunu hediyesi olur
Seninde düşüğün mü varHaklısın canım bazı doktorlar malesef bu şekilde yönlendirmiyor
Benim 1 kimyasal var canımSeninde düşüğün mü vardoktorlara kalsa üç kez acı yaşamamızı bekletecekler test için çok yanlış doğru doktoru bulmak çok önemli
Yok klomen kullandım normal gebelik ama sağlıksız dedi doktor kesenin içi boştu kürtajla aldılarCanım sen klomen kullanmıştın bu ay dimi
Kimyasal mı oldu bu ay senin
Olsun inşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsınız zaten nerede ise her kadın yaşıyormuş kimyasalıBenim 1 kimyasal var canım
Kendimizi öyle avutuyoruz canım inşallah devamı sağlıklı olurOlsun inşallah bundan sonra sağlıklı bir gebelik yaşarsınız zaten nerede ise her kadın yaşıyormuş kimyasalı
Canım doktor bişey demedi ama ultrasonda şansımı kızdan yana kullanıyorum dediler. 20 gün sonra kontrolüm var İnşAllah kesinleşir ozaman
Umutlan tabiki hangi gün bakıldıysa 2 fün sonra tekrar baktır inşallah vardırKızlar herkese selambende Mayıs 15 te kimyasal yaşadım iki hafta sürdü kanamam. Ve iki gün önce evde test yapınca çok silik çıktı çok şaşırdım. Betaya bakıldı 5.86 çıktı. Sanırım henüz yeni. Böyle çıkıp yükselen var mı . Umutlansam mı??
Ya surekli kasıklarım agrıyor sonra geçiyor.Ben regl sonrası çok pozitif bata 10 gün kala depresyonları oynuyorumHormonlardan mı neden bilmiyorum, aslında daha 4. Denememiz çokta bi zaman geçmedi 1 inde zaten hamile kaldım ama bana çok zaman oluş gibi geliyor