- 5 Mart 2013
- 23.545
- 44.669
Valla kafayı yicezYa surekli kasıklarım agrıyor sonra geçiyor.
Sonra geri geliyor. Belim agrıyor.
Sırtım agrıdı gece felaket.
Aha diyorum adet oldum o da yok
Cıldırmaya az kaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla kafayı yicezYa surekli kasıklarım agrıyor sonra geçiyor.
Cıldırmaya az kaldı
Hamile olmadığından eminmisin güzelim sen? Şu söylediklerin hamilelik gibi geldi banada ondanYa surekli kasıklarım agrıyor sonra geçiyor.
Cıldırmaya az kaldı
Ama sabah test yaptım cıkmadı 2 gunde gecikti.Hamile olmadığından eminmisin güzelim sen? Şu söylediklerin hamilelik gibi geldi banada ondan
aynen kesin çıkardı stres çok etkiliyor istersen kan ver yinede aklımda soru işareti kalmasınAma sabah test yaptım cıkmadı 2 gunde gecikti.
O yuzden regl de gelmiyor diye stres oluyorum.
2 gun gecikme ile test cıkardı canım ya
Dedim belki oncomed markası iyi değildir erken gebelik testi aldım. Yarına kdr olmazsam birde onu yaparım. Onda da yoksaa zaten sadece bir gecikme yaşıyorumdur.aynen kesin çıkardı stres çok etkiliyor istersen kan ver yinede aklımda soru işareti kalmasın
İnş geç döllenme filandır da ondan çıkmıyordurDedim belki oncomed markası iyi değildir erken gebelik testi aldım. Yarına kdr olmazsam birde onu yaparım. Onda da yoksaa zaten sadece bir gecikme yaşıyorumdur.
Ama benim adetim asla gecikmez normalde.
Belli olmaz kuzucum geç döllenmedir 12 gün sonra silik çizgi görenler varAma sabah test yaptım cıkmadı 2 gunde gecikti.
Geçmiş olsun çok canımYok klomen kullandım normal gebelik ama sağlıksız dedi doktor kesenin içi boştu kürtajla aldılar
Teşekkür ederim kısmet artıkGeçmiş olsun çok canım
İnşallah öyledir yaBelli olmaz kuzucum geç döllenmedir 12 gün sonra silik çizgi görenler var
Yumurtlamanız geç olduysa döllenme de geç oluyor mesela klomen kullanmadan önce benim yumurtalarım adetten 1 hafta önce çatlıyordu ozaman tutsaydı geç döllenme olacaktı normalde 14. Günde ya doktorda yeteri büyüklüğe ulaşmadığı için klomen vermişti banaİnşallah öyledir ya
Geç döllenme nasıl oluyor ki sonucta yumurta nın olustugu tarih belli yoksa o mu değişiyor.
Aslında iki gün arayla bir kere iki kat artıp artmadığına bakmak yeterli diye biliyorum, daha doğrusu benim doktor öyle yaptı. Geçen hafta baktığımız ilk değer 2 gün sonra 2 katına çıkınca kafasında bir hesap yaptı ve yarın için keseyi görmeye çağırdı...Sizin gebelik kimliği kısmında 6. haftalık hamile olduğunuz yazıyor ya, hani o açıdan soruyorum şimdiye keseyi görmeye çağırması gerekmez miydi? ilk değeriniz yani 18 haziran 75 değeri regle kaç gün kala ya da regli kaç gün geçmişti?Yok canim suan 2 gunde bir kan veriyorum
18 haziranda 75
20 haziranda 174
Çıktı bugünde vericem bakalim 2 katı olucak mi
Merhaba yumurtlama takibi yapmış mıydın ben ilk gebeliğim de 25aralıkta yumurtlama gördüm 2019da. Adetim otuzda bir olur çok düzenlidir beklenen adet günüm 2 ocaktı ama yumurtlamam geç olduğu için adetimin gecikmesine rağmen 6 ocakta öğrendim gebeliğimi yani adetimin 4gün gecikmesinde ve inan adet günümden itibaren her gün gebelik testi yaptım gecikti diye bembeyaz dı altı ocak sabahı umutsuzca yaptığım testte iki çizgi gördüm 12haftalıkken kaybettim o bebeğimi orası ayrı inşallah tekrar sağlıkla kalırım o yüzden geç yumurtlama gördüysen umut vardırAma sabah test yaptım cıkmadı 2 gunde gecikti.
Silik çizgiyi gördümYumurtlamanız geç olduysa döllenme de geç oluyor mesela klomen kullanmadan önce benim yumurtalarım adetten 1 hafta önce çatlıyordu ozaman tutsaydı geç döllenme olacaktı normalde 14. Günde ya doktorda yeteri büyüklüğe ulaşmadığı için klomen vermişti bana
Regle 2 gün kala 75Aslında iki gün arayla bir kere iki kat artıp artmadığına bakmak yeterli diye biliyorum, daha doğrusu benim doktor öyle yaptı. Geçen hafta baktığımız ilk değer 2 gün sonra 2 katına çıkınca kafasında bir hesap yaptı ve yarın için keseyi görmeye çağırdı...Sizin gebelik kimliği kısmında 6. haftalık hamile olduğunuz yazıyor ya, hani o açıdan soruyorum şimdiye keseyi görmeye çağırması gerekmez miydi? ilk değeriniz yani 18 haziran 75 değeri regle kaç gün kala ya da regli kaç gün geçmişti?
AA cikti mi foto at bize de gözün aydin canimSilik çizgiyi gördüm
Evet en azından iki bin olmadan kese görülmez sizin artış iyi ilerliyor yakında kese görünürRegle 2 gün kala 75
Regl günü 174 çıkmıştı
Bugün yani regli 2 gün geçince 482 çıktı canim ben acilde kan veriyorum e nabizdan bakiyorum sonucuma daha dr a gitmedim ama 5 gün gec yumurtlama olduğu için daha görünmez diye düşünüyorum
Aa çok şükür foto atsana kız darısı başımızaSilik çizgiyi gördüm
Evet böyle hesaplamayla cuma günü 2000 oluyo bakalimEvet en azından iki bin olmadan kese görülmez sizin artış iyi ilerliyor yakında kese görünür
İnsallah hayal goruyorum dur canımAA cikti mi foto at bize de gözün aydin canim