Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !
- Konu Sahibi minseo
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- dış gebelik düşük hamileler hamilelik kimyasal gebelik
Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?GünaydınGünaydın canlarım
bayilirim hazir kahvaltiya oturmayaHaydi toplaşıp gelin kahvaltıya
Ben de haftasonları hazırlamayı çok severim ama bugün eşim yok sabah nöbete gitti yalnızımbayilirim hazir kahvaltiya oturmaya
bende bugun guzel bi kahvalti hazirlayip surpriz yapacaktim ama dun kavga cikarip beni aglattigi icin zikkimin dibini yesin simdi Kendi hahvaltimi yapip babama gidicemBen de haftasonları hazırlamayı çok severim ama bugün eşim yok sabah nöbete gitti yalnızım
Hahahah bazen kendilerini boğdurtmak için ellerinden geleni yapıyorlarbende bugun guzel bi kahvalti hazirlayip surpriz yapacaktim ama dun kavga cikarip beni aglattigi icin zikkimin dibini yesin simdi Kendi hahvaltimi yapip babama gidicem
GünaydınnnnnGünaydın canlarım
ben ne bogcam kendi pisliginde bogulsunHahahah bazen kendilerini boğdurtmak için ellerinden geleni yapıyorlar
Slm kizlar Bende 6 senedir anne olmak icin can atanlardanim ama malesef 3düsükle hep hüsrana ugradim.yurtdisinda yasiyorum ve burdaki doktorlar türkiye deki gibi ilgili degiler.son düsügüm iki ay önce oldu su an tüm tahillerimi yaptirmaya basladilar tahliler bitene kadar korunmam gerekiyor.rahimim icinde kücük bir miyom olustugunu tespit etiler.carsamba günü ameliyatla onu alacaklar.kan pirtilasmasi olabilir diye gelecek ayin sonuna randevu verdiler.gecte olsa sebebini arastiracaklar benim pisikoloji olarak sevinci Kisa ama üzüntüsü uzun olan bir hamilelik daha yasak istemiyorum Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin
gecmis olsun yasadiklariniza uzuldumumarim yakin zamanda saglikla kucaginiza alirsinizSlm kizlar Bende 6 senedir anne olmak icin can atanlardanim ama malesef 3düsükle hep hüsrana ugradim.yurtdisinda yasiyorum ve burdaki doktorlar türkiye deki gibi ilgili degiler.son düsügüm iki ay önce oldu su an tüm tahillerimi yaptirmaya basladilar tahliler bitene kadar korunmam gerekiyor.rahimim icinde kücük bir miyom olustugunu tespit etiler.carsamba günü ameliyatla onu alacaklar.kan pirtilasmasi olabilir diye gelecek ayin sonuna randevu verdiler.gecte olsa sebebini arastiracaklar benim pisikoloji olarak sevinci Kisa ama üzüntüsü uzun olan bir hamilelik daha yasak istemiyorum Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin
Ay öyle deme kız 2 güne affettirir kendiniben ne bogcam kendi pisliginde bogulsun
Çok geçmiş olsun gerçekten geç kalınmış bir araştırma umarım sonucu güzel olur, en kısa sürede kucaklarımız dolar inşallahSlm kizlar Bende 6 senedir anne olmak icin can atanlardanim ama malesef 3düsükle hep hüsrana ugradim.yurtdisinda yasiyorum ve burdaki doktorlar türkiye deki gibi ilgili degiler.son düsügüm iki ay önce oldu su an tüm tahillerimi yaptirmaya basladilar tahliler bitene kadar korunmam gerekiyor.rahimim icinde kücük bir miyom olustugunu tespit etiler.carsamba günü ameliyatla onu alacaklar.kan pirtilasmasi olabilir diye gelecek ayin sonuna randevu verdiler.gecte olsa sebebini arastiracaklar benim pisikoloji olarak sevinci Kisa ama üzüntüsü uzun olan bir hamilelik daha yasak istemiyorum Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin
Tesekür ederim canim Allah kimseye yasatmasin Buda bir imtihandir Allah büyüktür bir gün gelir benim de benim gibi annelik hisini tatmak icin sabirla bekleyenlerin kucaginda melekler olur insallah ❤gecmis olsun yasadiklariniza uzuldumumarim yakin zamanda saglikla kucaginiza alirsiniz
affetsemde ben hicbir kavgayi unutmam cok kinciyimdirAy öyle deme kız 2 güne affettirir kendini
Amin canim yüzlerimiz o meleklere bakinca gülecek kalplerimiz o melekler icin atacak insallah ama sözüm eyer kucagima verirlerse o an beni niye bu kadar bekletin deyip poposundan isiracam ben bekliyorum benim gibi bekleyenlere en Kisa zamanda müjdeli haberler almayi nasip etsin insallah ❤Çok geçmiş olsun gerçekten geç kalınmış bir araştırma umarım sonucu güzel olur, en kısa sürede kucaklarımız dolar inşallah
Gunaydin guzel birgun olsun hepimizeGünaydın canlarım
Aha benden 1tane dahaaffetsemde ben hicbir kavgayi unutmam cok kinciyimdir
bendede var miyom ama 1.9 mm di 3 olana kadar müdahile etmiyorlarmış miyom küçükse gebeliğe engel değil sadece doğum sonrası kanama riski olduğunu söylemişlerdiSlm kizlar Bende 6 senedir anne olmak icin can atanlardanim ama malesef 3düsükle hep hüsrana ugradim.yurtdisinda yasiyorum ve burdaki doktorlar türkiye deki gibi ilgili degiler.son düsügüm iki ay önce oldu su an tüm tahillerimi yaptirmaya basladilar tahliler bitene kadar korunmam gerekiyor.rahimim icinde kücük bir miyom olustugunu tespit etiler.carsamba günü ameliyatla onu alacaklar.kan pirtilasmasi olabilir diye gelecek ayin sonuna randevu verdiler.gecte olsa sebebini arastiracaklar benim pisikoloji olarak sevinci Kisa ama üzüntüsü uzun olan bir hamilelik daha yasak istemiyorum Allah im kimsenin kucagini bos birakmasin
TünaydınGünaydın canlarım