Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah rabbim sağlıklı sıhhatli yazsında

Günaydıııın başarılar canım

Tamam canım hayırlı olsun. Bakarım bende

Günaydın kızlar başarılar Manukabal bu arada bişey sorcam internetde bi yazı gördüm bi kadın hamileymiş kan sulandırıcı iğne clexane 4000 almak için eczaneye gitmiş ama demişlerki virüs nedeniyle bütün iğneler toplatıldı kadın bulamıyor muş doğrumu acaba muadilleride mi yokki bende dahil ihtiyacı olanlar ne yapacak ki

Sanmıyorum canım herhangi bi eczaneyi arayıp sor istersen toplatılmamıştır ama belki ellerinde yoktur koronalı hastalara uygulanıyorsa

Kızlar videoyu izleyin şaka gibi ya animasyonla çok güzel anlatmış sperm yumurtayı döllemek için 12 km yol gidiyormuş
Ben takip ediyordum. Banu Çiftçi yi tüp bebekle ilgili videolarını da izliyordum tedaviye gitmeden önce🖒

Evet hatta konu açmıştı bununla ilgili. Bana da bulabiliyorsan al stok yap dedi.
Claxena zaten 4 senedir. Türkiye ye gelmiyormuş. Oksapar yada Onex veriliyor. Sadece reçetede claxena yazılırsa fiyat farkı çıkabiliyor. Oksapar olarak değiştirdim reçeteyi. İhtimal vermediğim için stok gereği duymadım. Haftaya tekrar almam gerekecek. Sıkıntı olacak mı bilmiyorum.

Korona hastalarına mı veriyorlarmış bu iğneyi acaba ondan mı sıkıntı yaşanıyor

Korona hastalarına mı veriyorlarmış bu iğneyi acaba ondan mı sıkıntı yaşanıyor
Evet canım kadının demesine göre öyleymiş.
Ben küçük bi şehirdeyim vaka sayısı az belki ondan sorun yaşamadım dedim. Ben öyle bi şehirdeyim dedi. Eşime dedim oda ihtimal vermedi. Konu başlığını bulursam yazayım sana

Yanlış yazmışım Onex değil Enox muş

Ay inşallah olmaz ama önceden sordur eczaneye bitmeden elindeki hemen bulamazsan sıkıntı olur

Dur sorayım bi böyle bişey varmıymış🖒
Korona için toplatılma değil de 4000 liğinin ithalatın da sıkıntı olabiliyor dedi eczacım. Şuan ellerinde yokmuş yarın gelir dedi. 4000 liği bulamayınca 2000 liği ile doz ayarlaması yapıyorlar dedi.

Korona için toplatılma değil de 4000 liğinin ithalatın da sıkıntı olabiliyor dedi eczacım. Şuan ellerinde yokmuş yarın gelir dedi. 4000 liği bulamayınca 2000 liği ile doz ayarlaması yapıyorlar dedi.
He iyi ozaman 6000 olan var o fazla gelir 4000 veriyor hep doktorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…