• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Lütfen bu kadar takılma canım. Bak ben birinci gebeliğimde çalışmalara başladık, ilk ay çok takıldım 2 güne bi ilişki falan baya zorladım şartları, ayakları yukarı kaldır falan😅 olmadı o ay. İkinci ay toplamda sadece 3 kez ilişki oldu koca bi ay düşün. Öyle ayaklarımı falanda dikmedim havaya fırsat olmadı🙊 O sebeple hiç beklemiyordum gebeliği ama regl 3 gün gecikince direk kan testine gittim, evde bile test yapmadım (neden yapmadım hiç bilmiyorum aklıma mı gelmemişti acaba😂) . Test sonucu pozitifti💚
Yani aslında gerçekten hiç beklemediğimiz an da geliyor güzellikler😍
Öyle mi senin adına çpk sevindim... bu ay tekrar takiğ yapıyorum dua edin lğtfen bana

Ohoo sen böyle kafaya takarsan olcağı varsa da olmaz boşver yumurtlamayı değerlendir gerisini akışına bırak herhangi sağlık problemin yoksa burda bak kaç kişi hamile kaldı kendini bunalımlara sürükleme benim de moralim bozuluyor regl olunca ama benim çocuğum olmucak diye kendini şartlarsan vücudun kendini kapatır öyle düşünme olacak ama doğru zamanda olacak diye düşün kimyasal gebeliğe engel olan bişi değil korkma olmucak olsa kimyasalda da hamile kalamazdın
Dığru söylüyorsın canım. Bakalım değerlendiriyorum bu günleri allaha bıraktım

E bizde daha çocuk yok 9 aylık evliyiz normal 🤣🤣🤣
9 ay mı😍 çok normal o zaman🤗
8 yıldır evliyiz biz 😂 çok zor bi bebekti oğlum o yüzden korkuttu bizi yıllarca😂 bazen hala acaba dediğim oluyo ama ikinciyi yapan arkadaşlarımın hepsi “zaten hiç bi zaman tam hazır hissetmeyeceksin” diyo

Korkma canım allahın izniyle bişiy olmaz benim ilk gebeliğimde böyle lekelenme vardı sonra birgün bir kan geldi ama anlatamam bacaklarımdan yerlere süzüldü birde evde değildim köydeydim eşim götürdü acil 120km yol geldik düştü demiştim ama düşmedi kanama alanı varmış orası boşalmış 32.haftada doğurdum ozamana kadar leke gelmeye devam etti 9 haftalıkkrn oldu 2 gün hastanede yattım ozmn
umarim dedigin gibidir konyaya geldim sukur yolda cok yoruldum ama yarin hic kalkmadan dinlencem. Kirmizi kanama yok neyseki halen.

Kızlar tam üç kere yumurtlamadan 14 gün geçtikten sonra test yapıyorum silik çizgi çıkıyor bir kaç gün geçince yapıyorum negatif bu kimyasal gebelik belirtisi olurmu ve bu aylarda adetim 3 6 gün arası gecikti

Kızlar tam üç kere yumurtlamadan 14 gün geçtikten sonra test yapıyorum silik çizgi çıkıyor bir kaç gün geçince yapıyorum negatif bu kimyasal gebelik belirtisi olurmu ve bu aylarda adetim 3 6 gün arası gecikti
Kimyasal olmayabilir 🤔 kan testi yaptırdın mı hiç? Silik çizgi çıkıyor diyorsun ama bilemedim

umarim dedigin gibidir konyaya geldim sukur yolda cok yoruldum ama yarin hic kalkmadan dinlencem. Kirmizi kanama yok neyseki halen.
Çok şükür evine gelmişsin canım🙏 Dinlen artık ve en kısa sürede kendi doktoruna git mutlaka. Devam etmez lekelenmelerin inşallah☺️

Hayır hiç yaptırmadım ama bu durumun sürekli olması düşündürdü bayramda n sonra tedaviye başlayacağız
Aslında tam o silik çizgiyi gördüğün gün yaptırsan yakalayabilirsin belki kimyasal mı yoksa sadece bi gecikme mi diye
Sağlıklı bi tedavi süreci dilerim🙏

Aslında tam o silik çizgiyi gördüğün gün yaptırsan yakalayabilirsin belki kimyasal mı yoksa sadece bi gecikme mi diye
Sağlıklı bi tedavi süreci dilerim🙏
Teşekkürler evet aslında düşünmüştüm bir kaç kere olunca merak ettim koromadan dolayı gidemedim hiç umudum yok tedavi olsada hiç hamile kalamayacak Mış gibi hissediyorum

Teşekkürler evet aslında düşünmüştüm bir kaç kere olunca merak ettim koromadan dolayı gidemedim hiç umudum yok tedavi olsada hiç hamile kalamayacak Mış gibi hissediyorum
Olumlu düşün ama bak tedaviniz de başlayacakmış. Daha önce gittin mi doktora?

Gunaydiiiinnnn🌸🌿☀️

günaydın canım. Lekelenmen durdu mu? Bende yarın doktora gideceğim bende de şeke geldi ama durdu
sadece tuvalete gittigimde peceteye geliyor canim. Ben de yarin gidicem kendi doktoruma

Back