Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CImartesi
Pazar
Bugün yumurtlama günlerim. Hep dua ediyorum ama çok korkuyorjm kızlar olmicak diye kafayı yicem
Lütfen bu kadar takılma canım. Bak ben birinci gebeliğimde çalışmalara başladık, ilk ay çok takıldım 2 güne bi ilişki falan baya zorladım şartları, ayakları yukarı kaldır falan olmadı o ay. İkinci ay toplamda sadece 3 kez ilişki oldu koca bi ay düşün. Öyle ayaklarımı falanda dikmedim havaya fırsat olmadı O sebeple hiç beklemiyordum gebeliği ama regl 3 gün gecikince direk kan testine gittim, evde bile test yapmadım (neden yapmadım hiç bilmiyorum aklıma mı gelmemişti acaba) . Test sonucu pozitifti
Yani aslında gerçekten hiç beklemediğimiz an da geliyor güzellikler

Aaa gerçekten mi test yaptın mıııı
Yaa ne mutlu haber kan verdin mi? Çarşambayı mı bekleyeceksin
Ya bata 3 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif cıktı. Bugün bat iki gün geçti. Adet olcakmıskm gibi karnım ağrıuordu ama dün gece gittik nöbetçi eczaeden normal test aldık eşimle dayanamadım gece yaptım teati silik çıktı bu sabah yine yaptım tekrar silik çıktı. Bakalımm bayramdan sonra hastaneye gidp Kan vericem

CImartesi
Pazar
Bugün yumurtlama günlerim. Hep dua ediyorum ama çok korkuyorjm kızlar olmicak diye kafayı yicem
Ohoo sen böyle kafaya takarsan olcağı varsa da olmaz boşver yumurtlamayı değerlendir gerisini akışına bırak herhangi sağlık problemin yoksa burda bak kaç kişi hamile kaldı kendini bunalımlara sürükleme benim de moralim bozuluyor regl olunca ama benim çocuğum olmucak diye kendini şartlarsan vücudun kendini kapatır öyle düşünme olacak ama doğru zamanda olacak diye düşün kimyasal gebeliğe engel olan bişi değil korkma olmucak olsa kimyasalda da hamile kalamazdın

Kimyasaldan sonra kaçıncı ayın canım maşallah hadi sağlıkla ilerlesin

İlk ay canım nisanda olmuştumm çok şaşırdım bu kadar erken olmasına ama tabi doğru düzgün sevinemiyorum bi tedirginim

Hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kocan akrep burcu olunca hiç zor olmuyor
Benimki de akrep ama yaptırıma karşı bi direnişi var adamınben “yumurtlama dönemim” deyince “ısmarlama ilişki istemem” diyoki daha ovulasyon testi işine hiç girmedim düşün. Sadece uygulamadan takip ediyorum aylardır.

Aaaa çok ilginç hahahah benim ki çok memnun hayatından

Aaaa çok ilginç hahahah benim ki çok memnun hayatından
Memnundur tabi seninki
Biz yaşlandık bence kocamla İkimizde üşengeciz kesinlikle bide bebekten sonra başımıza ne geleceğini bildiğimizden bilinçaltımızdan da kaynaklanıyo olabilir
İkinci çocuk için 5 yıl sonra cesaret edebildik malum

E bizde daha çocuk yok 9 aylık evliyiz normal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…