Aaa gerçekten mi test yaptın mııııKızlar selamm galiba hamileyim benama ödüm patlıyo bu da kimyasal yada sağlıksız bi gebelik olur diye
Olur tabi ki canım neden olmasın azcık sabır çokça ilişkiKızlar merhaba
Bende martta kimyasal gebelik yaşadım. Adetim düzene girsin diye bekledim. Bu ah ovülasyon yapıyorum bebeğim olur mu tekrardan
Yaa ne mutlu haberKızlar selamm galiba hamileyim benama ödüm patlıyo bu da kimyasal yada sağlıksız bi gebelik olur diye
CImartesiOlur tabi ki canım neden olmasın azcık sabır çokça ilişki
Olur tabi neden olmasınKızlar merhaba
Bende martta kimyasal gebelik yaşadım. Adetim düzene girsin diye bekledim. Bu ah ovülasyon yapıyorum bebeğim olur mu tekrardan
Çokça ilişkiOlur tabi ki canım neden olmasın azcık sabır çokça ilişki
Lütfen bu kadar takılma canım. Bak ben birinci gebeliğimde çalışmalara başladık, ilk ay çok takıldım 2 güne bi ilişki falan baya zorladım şartları, ayakları yukarı kaldır falanCImartesi
Pazar
Bugün yumurtlama günlerim. Hep dua ediyorum ama çok korkuyorjm kızlarolmicak diye kafayı yicem
Aaa gerçekten mi test yaptın mıııı
Ya bata 3 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif cıktı. Bugün bat iki gün geçti. Adet olcakmıskm gibi karnım ağrıuordu ama dün gece gittik nöbetçi eczaeden normal test aldık eşimle dayanamadım gece yaptım teati silik çıktı bu sabah yine yaptım tekrar silik çıktı. Bakalımm bayramdan sonra hastaneye gidp Kan vericemYaa ne mutlu haberkan verdin mi? Çarşambayı mı bekleyeceksin
Ohoo sen böyle kafaya takarsan olcağı varsa da olmaz boşver yumurtlamayı değerlendir gerisini akışına bırak herhangi sağlık problemin yoksa burda bak kaç kişi hamile kaldı kendini bunalımlara sürükleme benim de moralim bozuluyor regl olunca ama benim çocuğum olmucak diye kendini şartlarsan vücudun kendini kapatır öyle düşünme olacak ama doğru zamanda olacak diye düşün kimyasal gebeliğe engel olan bişi değil korkma olmucak olsa kimyasalda da hamile kalamazdınCImartesi
Pazar
Bugün yumurtlama günlerim. Hep dua ediyorum ama çok korkuyorjm kızlarolmicak diye kafayı yicem
Kimyasaldan sonra kaçıncı ayın canım maşallah hadi sağlıkla ilerlesinYa bata 3 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif cıktı. Bugün bat iki gün geçti. Adet olcakmıskm gibi karnım ağrıuordu ama dün gece gittik nöbetçi eczaeden normal test aldık eşimle dayanamadım gece yaptım teati silik çıktı bu sabah yine yaptım tekrar silik çıktı. Bakalımm bayramdan sonra hastaneye gidp Kan vericem
Ne güzel canımİlk ay canım nisanda olmuştumm çok şaşırdım bu kadar erken olmasına ama tabi doğru düzgün sevinemiyorum bi tedirginim
Hayırlısı inşallah ya bu sefer sağlıklı olur inşallah. Rabbim bize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinnnNe güzel canım
Hayırlı haberlerini bekliyoruzYa bata 3 4 gün kala erken gebelik testi yapmıştım negatif cıktı. Bugün bat iki gün geçti. Adet olcakmıskm gibi karnım ağrıuordu ama dün gece gittik nöbetçi eczaeden normal test aldık eşimle dayanamadım gece yaptım teati silik çıktı bu sabah yine yaptım tekrar silik çıktı. Bakalımm bayramdan sonra hastaneye gidp Kan vericem
İnşallah canımHayırlı haberlerini bekliyoruz
Kocan akrep burcu olunca hiç zor olmuyorÇokça ilişkiişte o çok zor ya
Benimki de akrepKocan akrep burcu olunca hiç zor olmuyor
Aaaa çok ilginç hahahah benim ki çok memnun hayatındanBenimki de akrepama yaptırıma karşı bi direnişi var adamın ben “yumurtlama dönemim” deyince “ısmarlama ilişki istemem” diyo ki daha ovulasyon testi işine hiç girmedim düşün. Sadece uygulamadan takip ediyorum aylardır.
Memnundur tabi seninkiAaaa çok ilginç hahahah benim ki çok memnun hayatından
E bizde daha çocuk yok 9 aylık evliyiz normalMemnundur tabi seninki
Biz yaşlandık bence kocamlaİkimizde üşengeciz kesinlikle bide bebekten sonra başımıza ne geleceğini bildiğimizden bilinçaltımızdan da kaynaklanıyo olabilir
İkinci çocuk için 5 yıl sonra cesaret edebildik malum