artik caya gider geliriz eslerde tanisir yapisirim yakana salmam her yerden komsuyuz dedigin gibiBizede bu yıl çıktı ☺☺☺her yerde komşu çıkıozbiz çarşamba dan beri yarında gidicez görümcelerim kocaları eşim izinliyiz oruçta tutmadık oruçta çalışmak mümkün değil çok sıcak allahtan şapka almışım yanıma
Ay trendyolda kayboldum kendime doğumgünü hediyeleri aldımKizlaaarrr nerelerdesiniz @Manukabal bugun kahve teklifi de etmedin gel ben sana yapiyim bari guzel bi filtre kahve
Bahçeyi hazırlayın kısır yapıp geliyorum
aa ne zaman dogum gununAy trendyolda kayboldum kendime doğumgünü hediyeleri aldım
sen gel kisir kolayBahçeyi hazırlayın kısır yapıp geliyorum
Şu yasaklar kalksa bütün türkiyeye gezcem sıkıntıdan öldüm 2 aydırsen gel kisir kolay
simdiden mutlu yillaaaarrr25 mayıs
Insallah cnm aminnİnşAllah canım Samimiyetine inanıyorum çünkü aldığım bebiş haberlerinde bende canı gönülden mutlu oluyorum.
Rabbim dileyen emek berenlere hayırlısıyla nasip etsin İnşAllah
Valla süper olurartik caya gider geliriz eslerde tanisir yapisirim yakana salmam her yerden komsuyuz dedigin gibi
Ah canım yaşlanıyoruz ben de 27 olcamBenimde 2 mayıstı 37 oldum
sana da mutlu yillaaarrrBenimde 2 mayıstı 37 oldum
Canım benim normalde takvime göre yarın yumurtlama ama bugünde test yaptım yine silik bende kafamda acaba hamilemiyim de silik diyorum. Ama hamileyken test belirgin çıkıyormuş bende ki avuntuUcanbilge canım ovülasyon testin ne alemde ben dün yaptım çok silik çıktı daha yeni yeni başlıyor
Sen Ovülasyona bakma bence şüphen varsa bi test yapCanım benim normalde takvime göre yarın yumurtlama ama bugünde test yaptım yine silik bende kafamda acaba hamilemiyim de silik diyorum. Ama hamileyken test belirgin çıkıyormuş bende ki avuntu
Kuzu yumurtlar bazen hamile kalacak kadar yeterli kalitede olgunlaşmıyomuş o yüzden pik göremeyebiliyormuşuzBenim ovulasyon testi de bu ay bi garip oldu 2 veya 3 gün önce baya koyuydu ama tam pik değildi ertesi güne pik olur diye düşünürken koyuluk azaldı yumurtlamayımı kaçırdım yada yumurtlama olmadı ya da test mi yanlış gösterdi çok sinir bozucu bir durum oldukısmet değil sanırım bu ay
Şüphem de yok belirti yok yumurtlama mı olmadı diye düşünüyorum canım yarın tekrar yapacagım bakalımSen Ovülasyona bakma bence şüphen varsa bi test yap