Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ohhh cok sukur inan senin kadar sevinmisimdir bu mubarek gunde insallah saglikla kucagima aldim haberjnde gelir sen bana umut oldun valla bidaha olurmu olmazmi diye dusunurken simdi daha olumlu bakiyorum herseye
İnşAllah canım Samimiyetine inanıyorum çünkü aldığım bebiş haberlerinde bende canı gönülden mutlu oluyorum.
Rabbim dileyen emek berenlere hayırlısıyla nasip etsin İnşAllah

selam kızlar ölüyorum yorgunluktan hobi bahçemiz var ot yolmaktan toprak la uğraşmaktan öldüm birde kollarım yandı güneşten güneş koruyucu almamışım bugün yumurtlama günü değildir inşallah eşimde çok yorgun ne yapacaksan ben uyurken yap dedi

nerdeee kayacik mi yoksa

Evet ☺☺☺sizindemi var yoksa izin gelince hemen başladık işlere ☺☺☺☺ama çok yorucuymuş iki gündür ebem ağladı ama bitince çok güzel olacak taze taze kopartıp yemek
evet bizede bu sene kurada cikti ama daha gitmedik capa falan yaptirmak gubre dokmek gerekiyor. Herkes oruc olunca gidemedik is yapmaya

evet bizede bu sene kurada cikti ama daha gitmedik capa falan yaptirmak gubre dokmek gerekiyor. Herkes oruc olunca gidemedik is yapmaya
Bizede bu yıl çıktı her yerde komşu çıkıoz biz çarşamba dan beri yarında gidicez görümcelerim kocaları eşim izinliyiz oruçta tutmadık oruçta çalışmak mümkün değil çok sıcak allahtan şapka almışım yanıma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…