Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünaydınnn güzel anneee rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin41 çıktı kızlar beta
Aminn canım allah isteyen herkese tez zamanda versinGözünaydınnn güzel anneee rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
Domates çorbası yaptım dünden kalan yemeğim var zeytinyağlı barbunya ve çoban salataKıııızzzlaaarrrrrrr
İftara az kaldı neler var masalarınızda
Ben şehriye çorbası kabak yemeği salataaa veeeee üstüne tabikisideee KAHVEEEE
O zaman sana bendenDomates çorbası yaptım dünden kalan yemeğim var zeytinyağlı barbunya ve çoban salata
Benden de sana tulumba ve yanında maraş dondurmaO zaman sana benden
Ayyyy en sevdiğğmm afiyet olsun canım benimBenden de sana tulumba ve yanında maraş dondurma
Amin inşallah
iyiyim canim annemle babam vardi bugun hic giremedim o yuzden. Benimde menumde mercimek corbasi firinda sebze+kofte pilav salata ve irmik helvasi varditugcekb bugün sesin çıkmadı iyi misin canım
Ohh afiyet olsun yarasın bebişeiyiyim canim annemle babam vardi bugun hic giremedim o yuzden. Benimde menumde mercimek corbasi firinda sebze+kofte pilav salata ve irmik helvasi vardi
bebis hic bisey yememi istemiyorki kilo bile vermisim birazcikOhh afiyet olsun yarasın bebişe
İlk aylarda olur kuzum sonra alırsınbebis hic bisey yememi istemiyorki kilo bile vermisim birazcik
evet ama ac geziyorumİlk aylarda olur kuzum sonra alırsın
Yaa kıyamam o da kötü işteevet ama ac geziyorum
Merhaba ben yeni takip ediyorum konuyu. Konya’daymışsınız sanırım Siz tedavi oldunuz mu ve hangi doktora gidiyorsunuz ben de tedaviye başlayacağım daevet ama ac geziyorum
hayir tedavi olmadim tekrar hamileyim saglikli ilerliyor cok sukurMerhaba ben yeni takip ediyorum konuyu. Konya’daymışsınız sanırım Siz tedavi oldunuz mu ve hangi doktora gidiyorsunuz ben de tedaviye başlayacağım da
gunaydin canim ne alerjisiGünaydın canlaaar bol alerjili hapşurmalı bi güne daha günaydın