Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gözünaydınnn güzel anneee41 çıktı kızlar beta
Aminn canım allah isteyen herkese tez zamanda versinGözünaydınnn güzel anneeerabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin
![]()
Domates çorbası yaptım dünden kalan yemeğim var zeytinyağlı barbunya ve çoban salataKıııızzzlaaarrrrrrr
İftara az kaldı neler var masalarınızda
Ben şehriye çorbası kabak yemeği salataaa veeeee üstüne tabikisideee KAHVEEEE![]()
O zaman sana bendenDomates çorbası yaptım dünden kalan yemeğim var zeytinyağlı barbunya ve çoban salata![]()
Benden de sana tulumba ve yanında maraş dondurmaO zaman sana benden![]()
Ayyyy en sevdiğğmmBenden de sana tulumba ve yanında maraş dondurma![]()
iyiyim canim annemle babam vardi bugun hic giremedim o yuzden. Benimde menumde mercimek corbasi firinda sebze+kofte pilav salata ve irmik helvasi varditugcekb bugün sesin çıkmadı iyi misin canım
Ohh afiyet olsun yarasın bebişeiyiyim canim annemle babam vardi bugun hic giremedim o yuzden. Benimde menumde mercimek corbasi firinda sebze+kofte pilav salata ve irmik helvasi vardi![]()
bebis hic bisey yememi istemiyorki kilo bile vermisim birazcikOhh afiyet olsun yarasın bebişe![]()
İlk aylarda olur kuzum sonra alırsınbebis hic bisey yememi istemiyorki kilo bile vermisim birazcik![]()
evet ama ac geziyorumİlk aylarda olur kuzum sonra alırsın![]()
Yaa kıyamam o da kötü işteevet ama ac geziyorum![]()
Merhaba ben yeni takip ediyorum konuyu. Konya’daymışsınız sanırım Siz tedavi oldunuz mu ve hangi doktora gidiyorsunuz ben de tedaviye başlayacağım daevet ama ac geziyorum![]()
hayir tedavi olmadim tekrar hamileyim saglikli ilerliyor cok sukurMerhaba ben yeni takip ediyorum konuyu. Konya’daymışsınız sanırım Siz tedavi oldunuz mu ve hangi doktora gidiyorsunuz ben de tedaviye başlayacağım da![]()
gunaydin canim ne alerjisiGünaydın canlaaarbol alerjili hapşurmalı bi güne daha günaydın
![]()