sagol canim insallahCanım harika çok sevindim sağlıkla devam etsin inşallah
bebek aspirini iciyor musun canimBen de bi riskli gebelik uzmanı olan bi profesör buldum çok detaycı bi adam her şeyi inceleyen üstünde duran önümüzdeki ay hamile kalirsam da kalamazsam da ona gideceğim sanırım beni tatmin edecek tek doktor şuan o öyle hissediyorum
Bebek değil de coraspin 100 mg içiyorum canımbebek aspirini iciyor musun canim
bi ara birakicam onu diyodun da hani biri zararli falan demisti ondan sordum canimBebek değil de coraspin 100 mg içiyorum canım
Yok kuzum bırakmadım sonra bi arkadaşıma doktoruna sordurttum zararı yok diyince devam ettimbi ara birakicam onu diyodun da hani biri zararli falan demisti ondan sordum canim
tamam canim iyi yapmissinYok kuzum bırakmadım sonra bi arkadaşıma doktoruna sordurttum zararı yok diyince devam ettim
İsmini verirsen sana yardımcı olabilirim. De kafama takıldı canım neden riskli doktor? Yani 1 kimyasal gebelik oldu diye ona gitmenin bir manası yok suan senin riskli durumun yok. Onlarda 3 kinyasal yada 3 düşük olmadan zaten risk grubunda görmüyorlar seni!Ben de bi riskli gebelik uzmanı olan bi profesör buldum çok detaycı bi adam her şeyi inceleyen üstünde duran önümüzdeki ay hamile kalirsam da kalamazsam da ona gideceğim sanırım beni tatmin edecek tek doktor şuan o öyle hissediyorum
Yok kuzu bu profesör özel bi hastanede çalışıyor normal gebelik takibi de yapıyor ama riskli gebelik alanında da uzman çok titiz bi doktor gittiğim doktorlar beni tatmin etmiyor kuzu ben tiroidlerime diğer değerlerime bile ısrar sonucu baktırdım doktora kalsa hiç gerek yoktu bu tarz şeyler beni sinir ediyo açıkcası ben gebelik düşünen bi kadınım en basiti belki kansızlık problemim var bi doktoru değerlerine bi bakalım demesi lazım diye düşünüyorum. Doktorun adı Serkan Güçlü Buca Tınaztepe deİsmini verirsen sana yardımcı olabilirim. De kafama takıldı canım neden riskli doktor? Yani 1 kimyasal gebelik oldu diye ona gitmenin bir manası yok suan senin riskli durumun yok. Onlarda 3 kinyasal yada 3 düşük olmadan zaten risk grubunda görmüyorlar seni! ✔ Birde risk doktoruna gitmen için yaşınında ilerde olması gerekiyor Ankarada kapıdan almıyorlar bu saydıklarım yoksa
Rahim duvarı kalınlaşması gebeliğe hazırlığı gösteriyor. Bikeresinde erken gitmiştim doktora kese daha yok ama rahim duvarın kalınlaşmış demişti doktorBuarada hala adet olamadim duphaston bitmesi gerekiomus sanirim doktora gittim bugun muayene etti ultrasonla ve sag sol over normal rahim duvari ince dedi sormayida unuttum kist filan yok temiz deyince ciktim sormak istedigim su rahim duvari ince olmasi normalmi yani donem donem deisiomu yada bu gebelige engelmi boyle birsey duyan varmi internette feci seyler yazio panikatagim tuttu
Tüp bebek transfer öncesi 7mm çıktı benim. Doktor ince istediğim kalınlıktadeğil dedi. Çok üzülmüştüm. Araştırdım minimum 7 maximum 14mm falan olması gerekiyormuş. Histereskopiyle rahime çizik atacağım demişti. Sağlama almak için. Sonra 9mm ye ulaştı demişti. Sonuç negatif oldu yinede. Halâ okadar gereklimiydi diye düşünüyorum. Ama tedavi sürecine girince yapılması gerekiyorsa yapalım modunda oluyor insan.Buarada hala adet olamadim duphaston bitmesi gerekiomus sanirim doktora gittim bugun muayene etti ultrasonla ve sag sol over normal rahim duvari ince dedi sormayida unuttum kist filan yok temiz deyince ciktim sormak istedigim su rahim duvari ince olmasi normalmi yani donem donem deisiomu yada bu gebelige engelmi boyle birsey duyan varmi internette feci seyler yazio panikatagim tuttu
9 eylül ihtisaslı kaliteli bir doktor. Dene bakalım en azından kafanda soru işareti kalmazYok kuzu bu profesör özel bi hastanede çalışıyor normal gebelik takibi de yapıyor ama riskli gebelik alanında da uzman çok titiz bi doktor gittiğim doktorlar beni tatmin etmiyor kuzu ben tiroidlerime diğer değerlerime bile ısrar sonucu baktırdım doktora kalsa hiç gerek yoktu bu tarz şeyler beni sinir ediyo açıkcası ben gebelik düşünen bi kadınım en basiti belki kansızlık problemim var bi doktoru değerlerine bi bakalım demesi lazım diye düşünüyorum. Doktorun adı Serkan Güçlü Buca Tınaztepe de
Anladım canım inşallahhh korktugun gibi etki etmez bebeğin gelirTiroidde hemen ilaca başlanmıyormuş benimki daha o seviyede değilmiş canım sanırım o yüzden ilaç vermedi hamile kalınca yine bakılacak mecbur zaten 2.05 şuan benim 2,50 tan yüksek istenmiyormuş ona göre ilaç verir heralde ben de önümüzdeki ay sonuç alamazsam bi doktor var aklımda ona gideceğim
Evet gerçekten iyi bi doktor. Senelerdir hamile kalamayan, sürekli düşük yapan, miyom ları olan hamile kalamayan bir çok insanı uyguladığı tedaviler ile doğal yolla hamile kalmalarını sağlamış. Gittiğim dahiliyeci de güvendiğim bi doktor aslında annemi şeker hastalığından kurtardı normalde 2,5 bile tiroid de normal bi değer aslında ama referans değerleri düşürüldü dedi şuan ilaca gerek yok dedi. 1 ay daha bekleyip tekrar bi kan vercem sonuçlarıma göre tekrar bi görüşeceğim başka bi dahiliyeci ile9 eylül ihtisaslı kaliteli bir doktor. Dene bakalım en azından kafanda soru işareti kalmazama tiroid için endokrin yada sağlam bir dahiliye doktoruna gitmen lazım ✔
İnşallah canım bilmiyorum komşumun değerleri 6 dayken istediği ayın 2. Ayında hamile kaldı benim daha 2 görünüyor çok etki edeceğini sanmıyorum ama bakalım nasipAnladım canım inşallahhh korktugun gibi etki etmez bebeğin gelir❤
Tskler cnmTüp bebek transfer öncesi 7mm çıktı benim. Doktor ince istediğim kalınlıktadeğil dedi. Çok üzülmüştüm. Araştırdım minimum 7 maximum 14mm falan olması gerekiyormuş. Histereskopiyle rahime çizik atacağım demişti. Sağlama almak için. Sonra 9mm ye ulaştı demişti. Sonuç negatif oldu yinede. Halâ okadar gereklimiydi diye düşünüyorum. Ama tedavi sürecine girince yapılması gerekiyorsa yapalım modunda oluyor insan.
2.5 dahiliye için normal kadın doğumcular 2 istiyor. Tpo yüksek sende oda haşimato olma ihtimali demek. Neyse bir görün kadın doğuma o değerlendirir zatenEvet gerçekten iyi bi doktor. Senelerdir hamile kalamayan, sürekli düşük yapan, miyom ları olan hamile kalamayan bir çok insanı uyguladığı tedaviler ile doğal yolla hamile kalmalarını sağlamış. Gittiğim dahiliyeci de güvendiğim bi doktor aslında annemi şeker hastalığından kurtardı normalde 2,5 bile tiroid de normal bi değer aslında ama referans değerleri düşürüldü dedi şuan ilaca gerek yok dedi. 1 ay daha bekleyip tekrar bi kan vercem sonuçlarıma göre tekrar bi görüşeceğim başka bi dahiliyeci ile
Evet canım şuan haşimato başlangıcı görülüyor bende zaten hamile kalırsam ilk işim tiroid baktırmak olacak muhtemelen hamile olduğum için düşük dozda ilaca başlatırlar. Bu arada brokoli, lahana, karnıbahar, siyah çay ve patlıcan tiroidleri aşırı yavaşlatıyormuş asla yenmicek diyorlar sen de dikkat et2.5 dahiliye için normal kadın doğumcular 2 istiyor. Tpo yüksek sende oda haşimato olma ihtimali demek. Neyse bir görün kadın doğuma o değerlendirir zaten✔ ben seni yanıltmayım en güzel kararı onlar vercek
İç hastalıkları uzmanına görünsen bi farklı doktora belki ilaç verir tahilillerin var nasıl olsa tekrar kan vermedenBenim tiroid biraz yüksek çıktı TSH 2,05 T3 3,62 Anti TPO 18,68 (5 in altında olması gerekiyor) Anti TG 31,35 (4 ün altında olması gerekiyor) doktor ilaç vermedi 6 ay sonra tekrar bakalım dedi bu biraz canımı sıkıyor son günlerde bir kaç yerde tiroidi olan kişilerin zor hamile kaldığını düşük ya da erken doğuma sebebiyet verdiğini okudum moralimi bozdu açıkcası
Bende bugün karnıyarık yaptımEvet canım şuan haşimato başlangıcı görülüyor bende zaten hamile kalırsam ilk işim tiroid baktırmak olacak muhtemelen hamile olduğum için düşük dozda ilaca başlatırlar. Bu arada brokoli, lahana, karnıbahar, siyah çay ve patlıcan tiroidleri aşırı yavaşlatıyormuş asla yenmicek diyorlar sen de dikkat et