- 1 Nisan 2020
- 953
- 744
Nasip tabi sen ümidini kesme inşallahj olurİnşallah canım bilmiyorum komşumun değerleri 6 dayken istediği ayın 2. Ayında hamile kaldı benim daha 2 görünüyor çok etki edeceğini sanmıyorum ama bakalım nasip
Şuan kilo problemim yok hatta 2 kilo vermişim ramazan bitene kadar 2 kilo daha verirsem tadından yenmez zaten çok yemek yiyen biri değilim zararlı şeyleri de pek yemem o yüzden kilo almıyorum sanırımBende bugün karnıyarık yaptımçok dikkat etmiyorum değerlerim yerinde ben daha çok kilo kontrolü ile ilgili dikkat ediyorum✔ çünkü belirli bir yaştan sonra asla kontrol sağlayamıyorsun 8 kilo verdim. Sende dikkat et bence kesinlikle yeme kısmı değilde kilo kontrolü sağla yada dikkat et
Gidicem canımİç hastalıkları uzmanına görünsen bi farklı doktora belki ilaç verir tahilillerin var nasıl olsa tekrar kan vermeden
Yok ümitsiz değilim benim şuan çok yüksek bi değerim yok 2 henüz insanlar 7-10 değerle hamile kalmış yani imkansız bi durum söz konusu değilNasip tabi sen ümidini kesme inşallahj olur
Canım benm yengemdede vardı doktora direk aşılanan yapalım dedi Nasıl olsa tutmaz diye 7 kere aşılama yapmış.7side tutmustu .7 İz hamile kaldı.Sonra 4 tanesini sonlandırdılar .Yani hiç üzülme olacağı varsa oluyorGidicem canım
7 iz miiiiCanım benm yengemdede vardı doktora direk aşılanan yapalım dedi Nasıl olsa tutmaz diye 7 kere aşılama yapmış.7side tutmustu .7 İz hamile kaldı.Sonra 4 tanesini sonlandırdılar .Yani hiç üzülme olacağı varsa oluyor
Dünden çorbam var fırına barbekü soslu tavuk kanat ile patates attımKızzlarrrrr menüler ne alemde neler yaptınız bugün
Gel iftar gelDünden çorbam var fırına barbekü soslu tavuk kanat ile patates attım
Sağol kuzum sana daGel iftar gelbayılırım soslu tavuğa eline sağlık canım hayırlı iftarlar
annem tuzu da farkli aliyor sofra tuzu degilde hani tursuluk kaya tuzlari oluyor ya ondan normal tuz iyotlu o iyotsuz muydu ya da tam tersiEvet canım şuan haşimato başlangıcı görülüyor bende zaten hamile kalırsam ilk işim tiroid baktırmak olacak muhtemelen hamile olduğum için düşük dozda ilaca başlatırlar. Bu arada brokoli, lahana, karnıbahar, siyah çay ve patlıcan tiroidleri aşırı yavaşlatıyormuş asla yenmicek diyorlar sen de dikkat et
gec kalmisim ama ben zaten hicbisey yapmadim. Bugun cok fenayim su bile midemi bulandiriyor dunkuleri isitip yedi esim ek olarak patates salatasi yapabildimKızzlarrrrr menüler ne alemde neler yaptınız bugün
İyotsuz canım ben de kaya tuzu kullanıyorumannem tuzu da farkli aliyor sofra tuzu degilde hani tursuluk kaya tuzlari oluyor ya ondan normal tuz iyotlu o iyotsuz muydu ya da tam tersi
Oo iyi sevindim canımYok ümitsiz değilim benim şuan çok yüksek bi değerim yok 2 henüz insanlar 7-10 değerle hamile kalmış yani imkansız bi durum söz konusu değil
YEngemin değerini ama bilmiyorum ama ilaç falanda kullanıyor Suan bayağı yüksek demekki7 iz miiiimaşallah ❤ ben direk aşılama yapalım diyen doktorları samimi bulmuyorum nedense sanki bana tedavi ile uğraşmak istemiyorlar kısa yoldan gitmek istiyorlar gibi geliyo. haşimato tiroid pco gibi hastalıklarda vücut kilo endeksini korumak önemli hamile kalmada 18-25 arası olması gerekiyormuş benim indeks şuan 20 ideal aralıktayım. Yengenin değerleri kaçlardaydı acaba onun sanırım baya yüksekmiş benim doktorlar hamile kalmayı engellicek bi durum yok şuan dedi
Mesajınızı tesadüfen gördüm. Gerginlik olmuş biraz. Ama evlat hasreti hiçbir şeye benzemiyor. Rabbim isteyene nasip etsin. Size de sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsincevap mi yaziyim al sana cevap. İnsallah hayaline kavusamazsin!
Günaydınlarrr canımKızlarrrrrrr günaydınnn
Herkes iyimi ses verinnn
Günaydınnn yeni uyandım bitmeyen uykum varKızlarrrrrrr günaydınnn
Herkes iyimi ses verinnn