Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım arkadaş kötü niyetle söylemedi yanlış anlama
Niyetinin kötü olduğu asla düşünmüyorum o çok ayrı ama birbirimizi tanımıyoruz ortak bir konumuz var birbirimize fikir veriyoruz ama ben şunu yaparsan bebeğin zarar görür vicdan arabanı yaşarsın cinsinden bireysel yorumları abartı buluyorum neyse teşekkür ederim cevap verdiğiniz için

sifirlanmiyorsa icerde parca kalip kalmadigina bakiyorlar sanirim
Kanama bitince genelde sıfırlanıyor canım sen kanama bitimi idrar testi yapınca negatif gördüysen sıfırlanmıştır aksi durumda kürtaj ile temizliyorlat

anladım kızlar teşekkür ederim :)adetim bitti bi kaç gün oldu biteli gidip yarın yaptırıcam. Ama büyük ihtimalle kalmamıştır bir şey heralde

Alayım mı alayımmı diyorsun burada bir kaç fikir liderin varsa özelden yazış ozaman cevap almak istemiyorsan bunu yapmalısın. Çünkü burası ortak alan

Merhabalar,gunlerdir burayi takip ediyorum henuz yeni uye oldum,ben yaklasik 4sene once disgebelikten dolayi acik ameliyat gecirdim ve sol tupum alindi ,2cocugum var ve Allahin izniyle bir cocugumuz daha olsun istiyoruz mersk ettigim sey hamile kalmamda bir sorun olurmu birtek sag tupum var ve korunmayi yeni biraktim doktorada gidemiorum virusten dolayi simdiden tskler vereceginiz cevaplar icin,umarim isteyen herkes bu duyguyu yasayabilir

Yani boşver kuzucum açıklama yapmaya bile gerek yok kendisi ile çelişiyor. Geçmiş olsun kullanma boşver diyip gececeksin sonra görcem 36 yaşı şunu bunu. Burda evlat kaybetmiş insanlar var ve acısını bizzat yaşadık yaşadım. O ilacı kullansaydım diyip üzüldük yeri geldi. 36 yaşındaymış ne anlatayımki

Çok geçmiş olsun canım tek tüple hamile kalan çok kişi var neden olmasın imkansız değil

Aramıza hoş geldinn bende tek tüpleyim 5 ay önce alındı sağ tüp ve yumurtalık doktorum korkma hamile kalırsın dedi korkma

Oğlumun öğretmen cevap vermiyor karantinayamı alındıki oda çok canım sıkıldı @tugcekb 4 kez aradım mesaj attım

Kuru incir işe yarıyor mu kaliteyi artırmada kuru incir ceviz havuç aldım onları yemeye başlıcam düzenli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…