- 12 Nisan 2020
- 129
- 55
- 40
Canım arkadaş kötü niyetle söylemedi yanlış anlama
Niyetinin kötü olduğu asla düşünmüyorum o çok ayrı ama birbirimizi tanımıyoruz ortak bir konumuz var birbirimize fikir veriyoruz ama ben şunu yaparsan bebeğin zarar görür vicdan arabanı yaşarsın cinsinden bireysel yorumları abartı buluyorum neyse teşekkür ederim cevap verdiğiniz içincanim boyle gerginliklere gerek yok kotu bisey dememiski sonradan pisman olma diye kullanmani tavsiye etmis. Hem doktorlarin soyledigi bi laf vardir hastalik yoktur hasta vardir derler. Yani her hastaya tedavi farklidir senin tanidiklarina belki gerek gormedi doktorlari ama senin icin gerekli olabilir. Sevgiler.
sifirlanmiyorsa icerde parca kalip kalmadigina bakiyorlar sanirim
Kanama bitince genelde sıfırlanıyor canım sen kanama bitimi idrar testi yapınca negatif gördüysen sıfırlanmıştır aksi durumda kürtaj ile temizliyorlat
Alayım mı alayımmı diyorsun burada bir kaç fikir liderin varsa özelden yazış ozaman cevap almak istemiyorsan bunu yapmalısın. Çünkü burası ortak alanDoktorların 12 yıl okuduğunu ,herşeyi benden bizden daha iyi bildiğini ,beni başkası değil sadece kendimin ilgilendirdiğini ,bebeğime birşey olursa vicdan azabı yaşayacağımı 36 yaşında bir kadın olarak bilmediğimi nerden çıkardın da konuya bu kanaldan girdin . Burda fikirlerini aldığım bir kaç arkadaşım var onlara yazmıştım ve istediğim cevapları onlardan aldım
Çok sagol canımİnşallah güzel ilerleyecek canım sen canını sıkma ❤
Amaaan salla kuzum ya niyeti kötü olan kendi gibi anlar yapcak bişey yokCanım arkadaş kötü niyetle söylemedi yanlış anlama
Dinlen ağır iş yapma kendini yorma 6. Haftaya kadar dişini sıkÇok sagol canım
Kızmayın birbirinize hamilelik hormonları yapar böyle hoşgörelim birbirimiziAmaaan salla kuzum ya niyeti kötü olan kendi gibi anlar yapcak bişey yok
Merhabalar,gunlerdir burayi takip ediyorum henuz yeni uye oldum,ben yaklasik 4sene once disgebelikten dolayi acik ameliyat gecirdim ve sol tupum alindi ,2cocugum var ve Allahin izniyle bir cocugumuz daha olsun istiyoruz mersk ettigim sey hamile kalmamda bir sorun olurmu birtek sag tupum var ve korunmayi yeni biraktim doktorada gidemiorum virusten dolayi simdiden tskler vereceginiz cevaplar icin,umarim isteyen herkes bu duyguyu yasayabilirEvet arkadaşlar, hepimizin hikayesi farklı... Kimimiz defalarca kimyasal gebelik yaşadı, kimimiz hem kimyasal hem dış gebelik yaşadı, kimimiz sadece dış gebelik yaşadı... Burada umutlarımızı birleştirip birbirimize güç olalım. Böyle dönemlerde en önemli şey sizi anlayan insanları desteği. Güzel haberler alacağımız bir topic olsun diyerek ben başlatıyorum.
Yaşım 26 Şubat ayında ilk bebek denememizde regliden 1 gün önce hamile olduğumu öğrendim 1 hafta sonra da kanamam başladı ve bunun aslında kimyasal bir gebelik olduğunu anladık.Tekrar bebek sahibi olmak için dua ve umutla devam etmeye karar verdim. İnşallah önümüzdeki zamanlarda güzel haberlerle dolar burası. Hikayelerimizi paylaşalım
Tabloya eklenmek isteyenler beni etiketleyerek yazabilir.
ÜYE ADI VAKA BAT SONUÇminseo 1 KİMYASAL 02.06.2020 @cadımaki 1 KİMYASAL
1 DIŞ GEBELİK@Ucanbilge 1 KİMYASAL tugcekb 1 KİMYASAL 26.04.2020 @Turkuazkizz 1 KİMYASAL @Meryemcez 1 DÜŞÜK 2 KİMYASAL Deryakckn 4 KİMYASAL 25.05.2020 @Mechulzaman 1 DIŞ GEBELİK Manukabal 2 DIŞ GEBELİK 1 KİMYASAL @Sur-es 2 DIŞ GEBELİK,1 KİMYASAL,2 KAYIP Butik alfa 1 KİMYASAL GEBELİK @iSsra 2 KİMYASAL 2 BOŞ 1 DIŞ GEBELİK @miyaww__ 1 KİMYASAL @Sefoss 1 DÜŞÜK
Yani boşver kuzucum açıklama yapmaya bile gerek yok kendisi ile çelişiyor. Geçmiş olsun kullanma boşver diyip gececeksin sonra görcem 36 yaşı şunu bunu. Burda evlat kaybetmiş insanlar var ve acısını bizzat yaşadık yaşadım. O ilacı kullansaydım diyip üzüldük yeri geldi. 36 yaşındaymış ne anlatayımkicanim boyle gerginliklere gerek yok kotu bisey dememiski sonradan pisman olma diye kullanmani tavsiye etmis. Hem doktorlarin soyledigi bi laf vardir hastalik yoktur hasta vardir derler. Yani her hastaya tedavi farklidir senin tanidiklarina belki gerek gormedi doktorlari ama senin icin gerekli olabilir. Sevgiler.
Çok geçmiş olsun canım tek tüple hamile kalan çok kişi var neden olmasın imkansız değilMerhabalar,gunlerdir burayi takip ediyorum henuz yeni uye oldum,ben yaklasik 4sene once disgebelikten dolayi acik ameliyat gecirdim ve sol tupum alindi ,2cocugum var ve Allahin izniyle bir cocugumuz daha olsun istiyoruz mersk ettigim sey hamile kalmamda bir sorun olurmu birtek sag tupum var ve korunmayi yeni biraktim doktorada gidemiorum virusten dolayi simdiden tskler vereceginiz cevaplar icin,umarim isteyen herkes bu duyguyu yasayabilir
Aramıza hoş geldinn bende tek tüpleyim 5 ay önce alındı sağ tüp ve yumurtalık doktorum korkma hamile kalırsın dediMerhabalar,gunlerdir burayi takip ediyorum henuz yeni uye oldum,ben yaklasik 4sene once disgebelikten dolayi acik ameliyat gecirdim ve sol tupum alindi ,2cocugum var ve Allahin izniyle bir cocugumuz daha olsun istiyoruz mersk ettigim sey hamile kalmamda bir sorun olurmu birtek sag tupum var ve korunmayi yeni biraktim doktorada gidemiorum virusten dolayi simdiden tskler vereceginiz cevaplar icin,umarim isteyen herkes bu duyguyu yasayabilir
Tskler insallah olur burda okudum seyler beni cok umitlendirio bu ay adetim 13gun gecikti gebelik yok stres veya mevsim deisikliginden oturu,once bir hayirlisiyla adetim baslasin bitsin denemelere basliycam insallahÇok geçmiş olsun canım tek tüple hamile kalan çok kişi var neden olmasın imkansız değil
Yaa cok tatlisin cok tskler gercekten icime su serpilmeye basladi suandaAramıza hoş geldinn bende tek tüpleyim 5 ay önce alındı sağ tüp ve yumurtalık doktorum korkma hamile kalırsın dedikorkma
ay ins degildir yaOğlumun öğretmen cevap vermiyor karantinayamı alındıki oda çok canım sıkıldı@tugcekb 4 kez aradım mesaj attım
VAlla sabahtan verim yatıyorum korkudanDinlen ağır iş yapma kendini yorma 6. Haftaya kadar dişini sık
Ben gunlerdir arastiriyorum bu tarz seyleri genelde suyunu kaynatip icen oluyorKuru incir işe yarıyor mu kaliteyi artırmada kuru incir ceviz havuç aldım onları yemeye başlıcam düzenli
Ben suyunu içememBen gunlerdir arastiriyorum bu tarz seyleri genelde suyunu kaynatip icen oluyor
Tabiki busekildede faydasi olur ceviz ve incir ozellikleBen suyunu içememdirek yiyebilirim anca