Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
off tam azalmaya basladi diye rahatliyoruz yine cikiyor
Aynen ya prestijde B blok karantinadaymış 10 kişide pozitif çıkmış orda oturan görümcemin arkadaşı söyledi devamlı ambulanlar gidip geliyormuş daha çok yayılmaz inşallah oğlumun öğretmenide var A blokta

Aynen ya prestijde B blok karantinadaymış 10 kişide pozitif çıkmış orda oturan görümcemin arkadaşı söyledi devamlı ambulanlar gidip geliyormuş daha çok yayılmaz inşallah oğlumun öğretmenide var A blokta
offf bitsin artik😕

Canım 2 olasılık var yerleşme kanaması ya da kimyasal başlangıcı kendini strese sokma şuan iyiyi düşünerek dinlenmeye çalış ve dua et umarım yerleşme kanamasıdır sen stres olma tamam mı güzel düşün🙏
Ben üzülün diye söylemedim ama hayal kırıklığı inanın daha kötü belki yerleşme kanaması dır umut kesilmez
Kusura bakmayın insan bazen gerçekleri duymak istemiyor.Ama şükür gece kanamam olmadı tekrar test yaptım

Eklentiler

• 0B80A625-4B4F-48E7-B179-2807D3B0CE44.jpeg
    0B80A625-4B4F-48E7-B179-2807D3B0CE44.jpeg
    96,9 KB · Görüntüleme: 21
Dün gece çok ağrım oldu kanamam yok ama şimdi geldim doktora baktı yine bugün de 4 hafta 3 yün diyor kese 12mm düşük önleyici ilaç verdi tedbir için yani yerleşme ağrısı da olabilir diyor bu ilaçı alsam mı ki kuzenim gelinim aynı şekilde yeni hamile benim gibi gelişiyor herşeyleri onlara doktorları dememişti

Dün gece çok ağrım oldu kanamam yok ama şimdi geldim doktora baktı yine bugün de 4 hafta 3 yün diyor kese 12mm düşük önleyici ilaç verdi tedbir için yani yerleşme ağrısı da olabilir diyor bu ilaçı alsam mı ki kuzenim gelinim aynı şekilde yeni hamile benim gibi gelişiyor herşeyleri onlara doktorları dememişti
Bence doktor öyle bi ilaç verdiyse her ihtimale karşı kullan canım

Doktor söylediyse alacaksın tabiki insanlar doktor olabilmek için 12 yıl okuyor sen ben gibi değiller yani var bir bildiği ki yazmış Allah korusun bebeğine bişey olur vicdan azabından ölürsün. Seni başkası değil sen ilgilendirirsin onun doktoru onu uygun görmüş seninkiside bunu. Zararı yokki üstelik. Al kullan riske atma✔️

Doktor söylediyse alacaksın tabiki insanlar doktor olabilmek için 12 yıl okuyor sen ben gibi değiller yani var bir bildiği ki yazmış Allah korusun bebeğine bişey olur vicdan azabından ölürsün. Seni başkası değil sen ilgilendirirsin onun doktoru onu uygun görmüş seninkiside bunu. Zararı yokki üstelik. Al kullan riske atma✔️
Doktorların 12 yıl okuduğunu ,herşeyi benden bizden daha iyi bildiğini ,beni başkası değil sadece kendimin ilgilendirdiğini ,bebeğime birşey olursa vicdan azabı yaşayacağımı 36 yaşında bir kadın olarak bilmediğimi nerden çıkardın da konuya bu kanaldan girdin . Burda fikirlerini aldığım bir kaç arkadaşım var onlara yazmıştım ve istediğim cevapları onlardan aldım

Kızlar selam. Kimyasaldan sonra detşnzi bitttikten bir hafta sonra doktor sizden tekrar betahgc istedi mi

Doktorların 12 yıl okuduğunu ,herşeyi benden bizden daha iyi bildiğini ,beni başkası değil sadece kendimin ilgilendirdiğini ,bebeğime birşey olursa vicdan azabı yaşayacağımı 36 yaşında bir kadın olarak bilmediğimi nerden çıkardın da konuya bu kanaldan girdin . Burda fikirlerini aldığım bir kaç arkadaşım var onlara yazmıştım ve istediğim cevapları onlardan aldım
Canım arkadaş kötü niyetle söylemedi yanlış anlama

canim boyle gerginliklere gerek yok kotu bisey dememiski sonradan pisman olma diye kullanmani tavsiye etmis. Hem doktorlarin soyledigi bi laf vardir hastalik yoktur hasta vardir derler. Yani her hastaya tedavi farklidir senin tanidiklarina belki gerek gormedi doktorlari ama senin icin gerekli olabilir. Sevgiler.

X