Gebeliğe Hazırlık Kimyasal dış gebelik geçiren ve tekrar gebe kalmak isteyenler !

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bugün hıdırellez niyetlerimiz dualarımız kabul olsun 🙏

Eklentiler

• Screenshot_20200505_185355.jpg
    Screenshot_20200505_185355.jpg
    162,3 KB · Görüntüleme: 15
  • Screenshot_20200505_185334.jpg
    Screenshot_20200505_185334.jpg
    52,7 KB · Görüntüleme: 18
Kızlar sigara kullanıyor musun? Yani pozitifi gördükten sonra hemen bıraktım ama ciddi zorlanıyorum artık kafamdan atamıyorum 😔
sıgara bende bıraktım ama hala arıyorum ve bırakanlar hep arar o hıs bıtmez eskısı gıbı aklına gelmez ama onun verdıgı hıs hep hatırlanır ve ıcmek ıstersın allah kolaylık versın

benimde bu ay olmadı 😒 ne yapmamız lazım bilmiyorum bende senin gibi bu ay ovulasyon testi yapmıştım Artık sonraki aya
Akışına bırakıp iyi düşünücez canım yapcak başka bişi yok, inşallah olucak daha çok yeni kimyasaldan sonra ilk denememdi benim ben zaten hissediyorum olmucağını biliyodum önümüzdeki aya kısmet✌️

HAyır canım daha doktora gitmedim idrarda pozitif çıktı
Canım 2 olasılık var yerleşme kanaması ya da kimyasal başlangıcı kendini strese sokma şuan iyiyi düşünerek dinlenmeye çalış ve dua et umarım yerleşme kanamasıdır sen stres olma tamam mı güzel düşün🙏

Günaydınnn kızlarrrrr 🥰🥰
İftar yemekleri✔️
Temizlik✔️
Tabata antrenmanı✔️
Dinlenmeye geçtim
Sizde ne var ne yok💜💜

Duydum bahçeşehir konutlarının orda bi site karantinada birde barış caddesinde prestij sitesi var yeni alınan orası bi doktor karı koca varmış onlarda çıkmış
off tam azalmaya basladi diye rahatliyoruz yine cikiyor

X